b-b Posted January 1, 2018 Author Posted January 1, 2018 5 godzin temu, yucca napisał: Ja też jestem za tym aby oba pieski były rozliczane wspólnie :) Dziękujemy :) To bardzo ułatwi pracę Eli, której jej wciąż przysparzam ;) 5 godzin temu, elik napisał: W takim razie, jeśli nie ma sprzeciwu, wszystkie wpłaty będą "wrzucana do jednego worka", z którego będą opłacane potrzeby obu psiaczków :) :) 5 godzin temu, Tola napisał: Bardzo się cieszę, ze i Bobi zacznie nowe życie, ja tez nie mogę się doczekać wyjazdu ze schronu! Ja też Tolu :) 4 godziny temu, elik napisał: Kochani, będzie dobrze :) Już jest pierwsza wpłata na koncie psiaczków - 25,00 zł wpłaciła caryca26. Bardzo serdecznie dziękujemy Bardzo dziękujemy :) Ja zrobiłam wczoraj przelew 20 zł od dorcia2 :) Quote
helli Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Coś jednorazowo, zobaczę, proszę o nr konta Quote
Tyśka) Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 O jacie... jesteś cudowna! Ja jedynie mogę jednorazowo coś... Quote
b-b Posted January 1, 2018 Author Posted January 1, 2018 19 minut temu, helli napisał: Coś jednorazowo, zobaczę, proszę o nr konta Bardzo dzięuję! 19 minut temu, Tyś(ka) napisał: O jacie... jesteś cudowna! Ja jedynie mogę jednorazowo coś... Tysiu kochana jesteś naprawdę KOCHANA! :) Quote
renatka_s Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Zaglądam do psiaków, mogę wpłacić jednorazowo 40 zł, po 20 zł na psiaka. 2 Quote
dorcia2 Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 dopłaciłam dla dziewczynek 10 zl już na konto Eli stała ode mnie będzie 30 zł 1 Quote
elik Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 7 godzin temu, renatka_s napisał: Zaglądam do psiaków, mogę wpłacić jednorazowo 40 zł, po 20 zł na psiaka. Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy 8 minut temu, dorcia2 napisał: dopłaciłam dla dziewczynek 10 zl już na konto Eli stała ode mnie będzie 30 zł Dorciu Ty wiesz, no . . . Quote
Nadziejka Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Zagladam w Nowem Roczku z nadzieja na lepsiutkie stokrosci lepsuiutkie wszytkim biedom bezdomnym Quote
b-b Posted January 2, 2018 Author Posted January 2, 2018 10 godzin temu, renatka_s napisał: Zaglądam do psiaków, mogę wpłacić jednorazowo 40 zł, po 20 zł na psiaka. Bardzo dziękujemy!!! 2 godziny temu, dorcia2 napisał: dopłaciłam dla dziewczynek 10 zl już na konto Eli stała ode mnie będzie 30 zł Pięknie Ci za ten piękny gest dziękujemy!!! 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Zagladam w Nowem Roczku z nadzieja na lepsiutkie stokrosci lepsuiutkie wszytkim biedom bezdomnym Witaj Ewciu :) Quote
b-b Posted January 2, 2018 Author Posted January 2, 2018 A ja zapraszam na mój pierwszy bazarek dla psiaczków. Chciałabym kupić im karmę- puszki Animondy bo jeszcze jest w dobrej cenie :) Quote
Tola Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 TZ dzwonił dzisiaj do schronu - Bobi zarezerwowany! Quote
b-b Posted January 2, 2018 Author Posted January 2, 2018 35 minut temu, Tola napisał: TZ dzwonił dzisiaj do schronu - Bobi zarezerwowany! Dziękuję Tolu ! :* Teraz tylko żeby jeszcze jak najszybciej transport wypalił :) Quote
Bogusik Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 19 minut temu, b-b napisał: Dziękuję Tolu ! :* Teraz tylko żeby jeszcze jak najszybciej transport wypalił :) Niestety ale transport Zamość-Kalisz odpada.Dostałam wiadomość,że jednak nie zmieszczą 5 keneli.Pojedzie Szafirek po psiaki do samego Zamościa za co ogromnie dziękuję! :) Odbiór psiaków w sobotę rano Quote
b-b Posted January 2, 2018 Author Posted January 2, 2018 4 minuty temu, Bogusik napisał: Niestety ale transport Zamość-Kalisz odpada.Dostałam wiadomość,że jednak nie zmieszczą 5 keneli.Pojedzie Szafirek po psiaki do samego Zamościa za co ogromnie dziękuję! :) Odbiór psiaków w sobotę rano Czytałam na wątku Waszej trójki :) Biedny Szafirek. Ma kawał do przejechania :/ Quote
SalmaHayek Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 docieram wreszcie, bardzo dziękuję za zaproszenie. Ogarnę się trochę i może uda mi się zrobić jakiś mały bazarek na psiaki :) Quote
b-b Posted January 2, 2018 Author Posted January 2, 2018 8 minut temu, SalmaHayek napisał: docieram wreszcie, bardzo dziękuję za zaproszenie. Ogarnę się trochę i może uda mi się zrobić jakiś mały bazarek na psiaki :) Witam i psiaczków! Będę bardzo wdzięczna! :D Quote
Besia11 Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Witam, mogę dorzucić jednorazowo 150 zł na dwa pieski do czerwca , ale po 50 zł wpłacać będę w trzech ratach:) w styczniu ,marcu i maju. 2 Quote
elik Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 8 godzin temu, dorcia2 napisał: dopłaciłam dla dziewczynek 10 zl już na konto Eli stała ode mnie będzie 30 zł A przybyło na koncie od Ciebie 20,00 zł :) Quote
elik Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Dnia 1.01.2018 o 17:40, elik napisał: Kochani, będzie dobrze :) Już jest pierwsza wpłata na koncie psiaczków - 25,00 zł wpłaciła caryca26. Bardzo serdecznie dziękujemy No i tak to jest się spieszyć z zaglądaniem do banku. 1.01.2018 przyszła także wpłata od helli Quote
elik Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Na konto psiaczków wpłynęły poniższe kwoty: ...............100,00 zł od helli - 1.01. .................20,00 zł od dorcia2 - 2.01. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
b-b Posted January 2, 2018 Author Posted January 2, 2018 1 godzinę temu, Besia11 napisał: Witam, mogę dorzucić jednorazowo 150 zł na dwa pieski do czerwca , ale po 50 zł wpłacać będę w trzech ratach:) w styczniu ,marcu i maju. Bardzo, bardzo za pomoc DZIĘKUJĘ! :D 12 minut temu, elik napisał: A przybyło na koncie od Ciebie 20,00 zł :) Elu bo Dorcia2 wpłaciła do mnie a ja przelałam do Ciebie. Kiedy się wyjaśniło, że wpłaty idą do Ciebie i że będą dwa psiaki a nie tylko sunia Jola dołożyła jeszcze dyszkę, która powinna już wylądować na Twoim koncie :) 8 minut temu, elik napisał: No i tak to jest się spieszyć z zaglądaniem do banku. 1.01.2018 przyszła także wpłata od helli Pięknie dziękujemy :) 6 minut temu, elik napisał: Na konto psiaczków wpłynęły poniższe kwoty: ...............100,00 zł od helli - 1.01. .................20,00 zł od dorcia2 - 2.01. Bardzo serdecznie dziękujemy Dzięki Dziewczyny ! :*:) Quote
elik Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 3 minuty temu, b-b napisał: . . . Elu bo Dorcia2 wpłaciła do mnie a ja przelałam do Ciebie. Kiedy się wyjaśniło, że wpłaty idą do Ciebie i że będą dwa psiaki a nie tylko sunia Jola dołożyła jeszcze dyszkę, która powinna już wylądować na Twoim koncie :) . . . Aaaaa widzisz :) Bo ja nie patrzę na wpłacającego, bowiem to nie rzadki przypadek, że ktoś wpłaca na kogoś, tak jak Ty na dorcię. Patrzę tylko na tytuł przelewu :) Czyli wpłata od Dorci jest jeszcze w drodze :) Quote
b-b Posted January 2, 2018 Author Posted January 2, 2018 8 minut temu, elik napisał: Aaaaa widzisz :) Bo ja nie patrzę na wpłacającego, bowiem to nie rzadki przypadek, że ktoś wpłaca na kogoś, tak jak Ty na dorcię. Patrzę tylko na tytuł przelewu :) Czyli wpłata od Dorci jest jeszcze w drodze :) Tak .Ta wspaniałomyślna dopłata 10zł powinna już zawitać na Twoje konto Elu :) Jola po dostaniu zbiorczego PW jako pierwsza wpłaciła a po jej wpłacie zaszły zmiany i wpłata poszła ode mnie :) Quote
elik Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 33 minuty temu, b-b napisał: Tak .Ta wspaniałomyślna dopłata 10zł powinna już zawitać na Twoje konto Elu :) . . . Jeszcze nie wpłynęła. Ponieważ przez rehabilitacje łokcia dzienny czas skurczył mi się o całe przedpołudnie, teraz zaglądam do banku tylko raz dziennie, po ostatniej sesji przychodzącej, czyli widzę wszystkie wpłaty z danego dnia. Od dorci wpłynęło dzisiaj 20,00 zł. Pewnie ta dyszka wpłynie jutro, ale podam to dopiero po godz. 19-tej. Quote
Havanka Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Wszystkich fanów i kibiców Abi i Bobiego, zapraszam na bazarek transportowy. Piątka psich wybrańców, jedzie do Hoteliku Szafirki ! Quote
Recommended Posts