Jump to content
Dogomania

* Bobiś odszedł w swoim kochającym domku [*]Mika -Sara już w swoim DS ! :D Mika nadal czeka na swój wyrozumiały domek. Bobiś już go ma! Wycofane psiaki - Mika i Bobi - kolejne zamojskie biedy liczą na cud.

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, b-b napisał:

Strasznie nie lubię mieć zaległości ale niestety nie zawsze pasuje wejść na bierząco na dogo :(

Rozmawiałam dzisiaj z Panią Bobisia. Jest dobrze...a nawet powiem po cichu,że bardzo dobrze :) Bobi zdobył serca Rodziców Pani. Jest grzeczny i kochany. Zaczyna się już powoli bawić, podskakuje przy zabawie. Pani już go kocha. Zadzwonię znowu za 7-10 dni i wtedy będzie już chyba można na 100% powiedzieć, że chłopak ma już swój domek! :)

Jesteś bardzo ostrożna Boguniu :)

Posted
24 minuty temu, elik napisał:

Jesteś bardzo ostrożna Boguniu :)

Boję się Elu , nie chcę zapeszyć.

2 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Wow, przegapiłam takie wieści! Rewelacja! :) Powodzenia, Bobiku! Czy imię zostaje?

A Mika na kwiecistej pościeli/narzucie/kołdrze... CUDO!

Pani nic nie mówiła o zmianie tylko wciąż Bobik, Bobiś :)

A Mikusia cudnie się zmieniła i oby nadal tak robiła leżąc na kolorowych kapach :)

Posted

Ja też jestem taka... średnio ostrożna z radością na początku adopcji! ale coś u Bobisia jestem 'dobrej myśli' nadal mocno zaciskam, czekając na dobre wieściokok.gif

11 godzin temu, uxmal napisał:

Bardzo dobre informacje o Bobisiu. :) bardzo się cieszę.:)

I to że imię pozostało to też fajnie :) za dużo zmian był miał chłopak.

... to że imię zostało ,to też dobry "znak"oczko.gif

Posted

Niestety mimo tak wielu ogłoszeń jakie ma Mika miałam dopiero dwa telefony. Nic co bym mogła przekierować dalej do Julity.

Czekamy na TEN telefon z nadzieją,że odezwie się niebawem bo Mikusia potrzebuje swojego domku aby dalej rozwijać swe skrzydełka :)

Posted

b-b, nie załamuj się. Moja Mimi mimo ogłoszeń i mikrorozmiarów nie robi szału, zero telefonów :). Po prostu nasze strachulce muszą poczekać. Mika jest ładna, coraz bardziej adopcyjna... :) Na pewno zadzwoni telefon, poczekamy na niego cierpliwie.

Posted
3 godziny temu, b-b napisał:

Niestety mimo tak wielu ogłoszeń jakie ma Mika miałam dopiero dwa telefony. Nic co bym mogła przekierować dalej do Julity.

Czekamy na TEN telefon z nadzieją,że odezwie się niebawem bo Mikusia potrzebuje swojego domku aby dalej rozwijać swe skrzydełka :)

6 minut temu, Tyś(ka) napisał:

b-b, nie załamuj się. Moja Mimi mimo ogłoszeń i mikrorozmiarów nie robi szału, zero telefonów :). Po prostu nasze strachulce muszą poczekać. Mika jest ładna, coraz bardziej adopcyjna... :) Na pewno zadzwoni telefon, poczekamy na niego cierpliwie.

No właśnie!  Nie wszystkie adopcje odbywają się w locie, jak ta Sabci :)  Mikunia będzie miała super domek, tylko musimy na niego trochu poczekać :)

Posted

W tym tygodniu na koncie Mikuni pojawiły się poniższe wpłaty

................93,00 zł   -  Alaskan mlamutte  bazarek -  3.04.

.................20,00 zł   -  Alaskan mlamutte  deklaracja III -  3.04.

.................20,00 zł   -  Anula   deklaracja IV  -  3.04.

.................20,00 zł   -  Bogusik   deklaracja IV  -  13.04.

.................20,00 zł   -  ona03   deklaracja IV  -  5.04.

Bardzo serdecznie dziękujemy

urodziny.jpg.7bf1411d885f703985c425fc0ba0967d.jpg

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

W tym tygodniu na koncie Mikuni pojawiły się poniższe wpłaty

................93,00 zł   -  Alaskan mlamutte  bazarek -  3.04.

.................20,00 zł   -  Alaskan mlamutte  deklaracja III -  3.04.

.................20,00 zł   -  Anula   deklaracja IV  -  3.04.

.................20,00 zł   -  Bogusik   deklaracja IV  -  13.04.

.................20,00 zł   -  ona03   deklaracja IV  -  5.04.

Bardzo serdecznie dziękujemy

urodziny.jpg.7bf1411d885f703985c425fc0ba0967d.jpg

Bardzo wszystkim z Bobim i Miką dziękujemy :)

Posted

Kochani niestety Bobi wraca do Hani.

Co się stało? Jestem zła i jest mi strasznie żal chłopaka,że wraca,że to jednak nie ten domek.

Pani od czasu przyjazdu chłopaka była z nim cały czas. Na święta była u Rodziców a kiedy po wróciła do swojego mieszkania i poszła do pracy Bobi się rozwył. Podobno przeraźliwie wył prawie 9 godzin. Dzisiaj był z Rodzicami Pani ...i jak się obudził podleciał do drzwi i znowu wył choć w pokoju obok był ojciec pani. Chociaż się pokazał to Bobi niby jeszcze płakał pod drzwiami, piszczał. Kiedy Pani wychodzi z domu zaczyna wyć. Pani nie może wsiąść teraz urlopu aby przyzwyczaić chłopaka do zostawania samemu...w rozmowie nie było woli walki , nic.

Posted
3 minuty temu, elik napisał:

Boguniu, co to za informacja w tytule ????

Bobi wraca z adopcji ?

Niestety Elu. Wszystko opisałam powyżej.

Płakać mi się chce...

Posted
Przed chwilą, b-b napisał:

Niestety Elu. Wszystko opisałam powyżej.

Płakać mi się chce...

Tak, czytałam. Zapytałam zanim napisałaś :( No trudno Boguniu będziemy szukać mu domku nadal. Ale to niepokojąca informacją o ile jest prawdziwym powodem oddania Bobika.

Posted

Bardzo przykra wiadomość.Czy idą nadal ogłoszenia Bobika? Jeżeli nie to trzeba szybko robić nowe i szukać mu domku może z pełna rodziną? Bobik tylko miał panią i może dlatego tak zaczął się zachowywać "pani wychodzi i płacz"

Posted

Rozmawiałam z Hanią i u Nich tak nie robił.

Ogłoszeń już nie ma i proszę Ciocie, które mu je robiły o powtórkę. 

Wyróżnimy ogłoszenia z pieniążków psiaków a ja postaram się teraz zrobić bazarek na spłatę tych przewozów i na ogłoszenia...no i Abi jeszcze będzie funduszy potrzebować.

Coś cały czas nie pozwalało mi się do końca cieszyć tą adopcją. Jeszcze dzisiaj miałam koszmary o wężach, robakach no i wyszło szydło z worka jak widać. Myślałam ,że to przez Abi te zmory mnie męczyły.