Jump to content
Dogomania

* Bobiś odszedł w swoim kochającym domku [*]Mika -Sara już w swoim DS ! :D Mika nadal czeka na swój wyrozumiały domek. Bobiś już go ma! Wycofane psiaki - Mika i Bobi - kolejne zamojskie biedy liczą na cud.

Recommended Posts

Posted
39 minut temu, elik napisał:

Zgodnie z życzeniem b-b, na konto psiaczków przelałam kwotę 931,35 zł - resztę majątku Teosia, który grzeje już doopkę w swoim super domku.

5a70ccb97ee44_MikaiBobik.png.1093f4d3a1055009f061153f82c93871.png

Teraz mogę trochę odetchnąć. 

Mogę być przez jakiś czas spokojna o byt psiaczków.

5 godzin temu, Havanka napisał:

Bobi (Bosman) już wyróżniony na OLX do 1 marca.

Od: dzisiaj
Do: 24 lut

652954787_1_94x72_bosman-szuka-swej-przy

Bosman szuka swej przystani, gdzie zacum...

Za darmo

0
Promowane do 1 mar
Statystyki
Wyświetleń: 184
Tel: 0
Obserwuje: 2

no to trzymamy kciuki! :D

Posted
3 minuty temu, b-b napisał:

. . .

Mogę być przez jakiś czas spokojna o byt psiaczków.

no to trzymamy kciuki! :D

Przez jakiś i to nawet dość długi czas :)

Trzymamy :)

Posted

Muszę przyznać, ze spodziewałam sie większego odzewu na ogłoszenie Bobiego. OLX miał do wczoraj na Zieloną Górę, teraz przeniosłam go na Wrocław. Przydałoby sie kilka dodatkowych zdjęć do moich ogłoszeń. Mam tylko trzy, bo tylko one nie zostały wykorzystane przez innych.

Szafirko, mogłabyś zrobić ekstra dla mnie?

Posted
12 godzin temu, elik napisał:

Przez jakiś i to nawet dość długi czas :)

Trzymamy :)

Oby ten czas okazał się wystarczający dla psiaków.

1 godzinę temu, Havanka napisał:

Muszę przyznać, ze spodziewałam sie większego odzewu na ogłoszenie Bobiego. OLX miał do wczoraj na Zieloną Górę, teraz przeniosłam go na Wrocław. Przydałoby sie kilka dodatkowych zdjęć do moich ogłoszeń. Mam tylko trzy, bo tylko one nie zostały wykorzystane przez innych.

Szafirko, mogłabyś zrobić ekstra dla mnie?

Napiszę do Szafirki z prośbą o zdjęcia.

No niestety jest tyle bied, że jak sama oglądam ogłoszenia to przynajmniej połowę bym wzięła...

Przyjdzie czas i na naszego Bobiego. 

Posted
1 godzinę temu, b-b napisał:

Oby ten czas okazał się wystarczający dla psiaków.

Napiszę do Szafirki z prośbą o zdjęcia.

No niestety jest tyle bied, że jak sama oglądam ogłoszenia to przynajmniej połowę bym wzięła...

Przyjdzie czas i na naszego Bobiego. 

Ja wierzę w Twoją szczęśliwą rękę Bogusiu!  .. ale szczęściu trzeba dopomóc! też w to wierzęiconwink.gif

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

A jak Mika, robi postępy, jak jej zachowanie?

Jutro będę dzwonić do Hani.

Kiedy kilka dni temu do mnie pisała to psiaczki były bez zmian.

Jutro Hania ma zrobić zdjęcia Bobiemu może i Mika się załapie :)

Posted

Dzwoniłam .

Będą zdjęcia Bobika.

Niestety psiaczki nadal wycofane.

Bobi jest psiakiem  typu - daj mi jeść i daj mi spokój. Domek, który go pokocha będzie musiał się z tym liczyć, że to raczej on będzie dla Bobika a nie Bobik dla nich. Bobik nawet w stosunku do innych psiaczków jest obojętny. Nie interesują go, nie wącha ich co psiaki przecież przy kontaktach ze sobą często robią.

Mika już na widok człowieka nie lata po ścianach ale ....ona chyba  urodziła się gdzieś gdzie nie miała kontaktu z człowiekiem albo człowiek zrobił jej wielką krzywdę.

Będzie potrzeba dużo czasu aby to zmienić.

Posted

5a703c8e8a6fd_Teo.png.b850a7d867c29d22c288945c998bbca8.png

Elu czy możesz zapłacić za hotelik Miki i Bobika? :)

I jak tylko będziesz miała potrzebną fakturę od Hani proszę zaraz rób przelew :)

Będzie szybciej wiadomo jak stoimyi z finansami.

Oby nigdy nie było z nimi kłopotu bo jak widzę psiaczki szybko chyba nie znajdą domku.

Człowiek do szczęścia nie jest im potrzebny :(

Posted

Woow! Ale Bobik jest śliczny.Zdjęcia super.Trzymam kciuki za odzew z ogłoszeń.

Sadzę,że Bobik bardziej otworzy się w DS jak będzie miał spacery, koło siebie człowieka cały czas i tylko dla siebie.

• Upvote 1
Posted

Bobi jest psiakiem  typu - daj mi jeść i daj mi spokój. Domek, który go pokocha będzie musiał się z tym liczyć, że to raczej on będzie dla Bobika a nie Bobik dla nich. Bobik nawet w stosunku do innych psiaczków jest obojętny. Nie interesują go, nie wącha ich co psiaki przecież przy kontaktach ze sobą często robią.

Bogduniu, nasz Dobrusia zachowywała się podobnie....Nie interesował ją nikt i nic....Jest cztery tygodnie w DT i do domowników teraz jest super (oprócz pana). Każda obca osoba wchodząca do domku jest dla niej obojętna. Wczoraj spotkaliśmy sie na spacerze....Kazanek podszedł, merdał ogonkiem...Dobrusia stała ani drgnęła....

Powolutku, będzie coraz lepiej...Bobiś śliczny....

• Upvote 1
Posted
4 godziny temu, Anula napisał:

Woow! Ale Bobik jest śliczny.Zdjęcia super.Trzymam kciuki za odzew z ogłoszeń.

Sadzę,że Bobik bardziej otworzy się w DS jak będzie miał spacery, koło siebie człowieka cały czas i tylko dla siebie.

3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Bogduniu, nasz Dobrusia zachowywała się podobnie....Nie interesował ją nikt i nic....Jest cztery tygodnie w DT i do domowników teraz jest super (oprócz pana). Każda obca osoba wchodząca do domku jest dla niej obojętna. Wczoraj spotkaliśmy sie na spacerze....Kazanek podszedł, merdał ogonkiem...Dobrusia stała ani drgnęła....

Powolutku, będzie coraz lepiej...Bobiś śliczny....

Czasami ludzie ze swojej tragedii nie mogą się podnieść i potrzebują dużo czasu aby wrócić do życia.

Bobi wygląda ślicznie :) oby i psychika z czasem też dobrze wyglądała.

P2026432_800x600.JPG.f163132730bf0432f5a073ddb20de0cc.JPG.32f948e19fae6b3d607d5d36acdbbc9e.JPG

• Upvote 1
Posted

Dzwoniłam .

Będą zdjęcia Bobika.

Niestety psiaczki nadal wycofane.

Mika już na widok człowieka nie lata po ścianach ale ....ona chyba  urodziła się gdzieś gdzie nie miała kontaktu z człowiekiem albo człowiek zrobił jej wielką krzywdę.

Będzie potrzeba dużo czasu aby to zmienić.

Mikunia to jak moja Tofinka - była tymczaska, która została u mnie na ds.  Trzeba czasu i dobrego wyrozumiałego domku, który pokocha ją taką jaka jest i będzie pomagał jej oswoić swoje lęki i przykre wspomnienia.

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, Gabi79 napisał:

O rany, jaki on śliczny.

Trzymam kciuki za super domek, który da mu tyle czasu na aklimatyzację, ile Bobi będzie potrzebował.

2 godziny temu, Onaa napisał:

Mikunia to jak moja Tofinka - była tymczaska, która została u mnie na ds.  Trzeba czasu i dobrego wyrozumiałego domku, który pokocha ją taką jaka jest i będzie pomagał jej oswoić swoje lęki i przykre wspomnienia.

Oby znalazł taki domek jak Twój :)

Szafirko, na takie zdjęcia czekałam ! Dzięki ! Już się biorę za wymianę w ogłoszeniach ! Ale fajne ...

Dziękuję Elu! :)

46 minut temu, Tola napisał:

Piękny psiak, na zdjęciach wygląda na młodziutkiego.

Oby szybko zapomniał o wszystkich złych chwilach...

Oby Tolu, oby! :)

Posted

No to teraz czekamy na efekty. Zdjęcia wymieniłam tam, gdzie mogłam.

Przy okazji chciałabym zaprosić Was na bazarek imienny dla bidusi, która zamieszkała w BDT u Poker. Czeka ją operacja. Chcemy zebrać trochę kasy na leczenie i rehabilitacje:

Posted

No to teraz czekamy na efekty. Zdjęcia wymieniłam tam, gdzie mogłam.

Przy okazji chciałabym zaprosić Was na bazarek imienny dla bidusi, która zamieszkała w BDT u Poker. Czeka ją operacja. Chcemy zebrać trochę kasy na leczenie i rehabilitacje:

Dziękuję jeszcze raz!!! :*