Jump to content
Dogomania

Nela zamieszkała w Przyborowie koło Nowej Soli ! Staruszka Nela - damy radę jej pomóc ? Juz bezpieczna w hoteliku u kikou

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, Poker napisał:

Kolega pojechał dziś do Tych. Mogę spytać czy da radę ją przewieźć do Wrocławia. Tylko czy ktoś dałby radę wyciągnąć ją na cito , przywieźć do Gliwic  i co potem z trasą do kikou ?

... ja ze swojej strony załatwiłam to tak, jeśli sunia już będzie we Wrocławiu, szukamy transportu dalej, może coś będzie mogła pomóc Ulv? podobno ktoś może jechać w weekend? sprawdzi to , może załatwić przechowanie suni dwa ,trzy dni do chwili transportu, jeśli zajdzie taka konieczność, niestety teraz również wychodzę ,zajrzę po 20...

• Upvote 1
Posted

Obecnie sytuacja wyglada tak:

Suczka jest zarezerwowana w schronie, czyli nikt jej nie zwinie nam.

Suczka od jutra moze byc u kikou. 

Jesli do rana znajdziemy transport, to jutro trafi do hoteliku. 

Rozmawialam z Ulv i jesli zalatwi na jutro transport, to kolezanka ewu dowiezie sunie do Wroclawia, a stamtad do kikou.

Jesli jutro sie nie uda, to przekladamy to na weekend.

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Już mamy pełne 250,00 zł  :) 

Dzisiaj zadzwoniła do mnie kochana Anna Gr, która choć nie pisze na dogomanii, bardzo aktywnie pomagająca psiakom tak finansowo, jak i przygarniając te, których nikt inny nie chce przygarnąć. Kochana Anna Gr wypatrzyła wątek naszej suni i powiedziała, że będzie wpłacać brakujące 30,00 zł miesięcznie, byle tylko sunia opuściła schron.

Pani Aniu, bardzo serdecznie, ogromnie serdecznie dziękuję Pani z całego serca za Pani serce

5a1c8251b1084_kwiatki5.jpg.0849c30a80247a6df5237bd4bff3cd3c.jpg

Teraz tylko załatwić transport i sunia spokojnie może jechać po lepsze życie. Na koncie są już pieniądze, z których można opłacić transport. Uważam, że sytuacja jest wyjątkowa. Sunia powinna jak najszybciej opuścić schron, aby mogła zostać postawiona diagnoza.

Na koncie suni są już poniższe wpłaty

. .     . . .350,00 zł  -  memory i Wiktor  -  27.11.

. .    .    . .30,00 zł  -  helli  XI  -  27.11.

. .    .    . .30,00 zł  -  helli  -  27.11.

. .    .    . .20,00 zł  -  uxmal  XI  -  27.11.

. .    .    . .10,00 zł  -  Agnieszka103  XI  -  28.11.

. .    .    . .40,00 zł  -  Jo37  -  bazarek  -  28.11.

. .    .    . .15,00 zł  -  kioshi  -  29.11.

. .    .    . .40,00 zł  -  MALWA  XI-XII  -  29.11.

. .    .    . .50,00 zł  -  seramiaris  -  29.11.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

...... . . 585,00 

Super !!!

Mamy komplet deklaracji !

Posted
2 godziny temu, Jo37 napisał:

Czy mogę poprosić o potwierdzenie na wątku bazarku wpłaty.

Już biegnę potwierdzić :) Bardzo dziękujemy za wpłatę  5a1efc4d6a4fd_gifniewinny.gif.d2b189001b24d33da017dc9e7347f499.gif

11 minut temu, MALWA napisał:

Obecnie sytuacja wyglada tak:

Suczka jest zarezerwowana w schronie, czyli nikt jej nie zwinie nam.

Suczka od jutra moze byc u kikou. 

Rozmawialam z Ulv i jesli zalatwi na jutro transport, to kolezanka ewu dowiezie sunie do Wroclawia, a stamtad do kikou.

Jesli jutro sie nie uda, to przekladamy to na weekend.

Uffff oby wszystko udało się tak, jak zaplanowałaś i obyśmy jak najszybciej zobaczyli uśmiechnięty pycholek suni.

Posted

A ja zapraszam na bazarek, który zrobiła dla naszej sunieczki kochana Havanka. Wielkie dzięki Havanko.

Pewnie tu już był reklamowany ten bazarek, ale nie zaszkodzi zareklamować jeszcze raz :)

• Upvote 1
Posted
4 minuty temu, elik napisał:

A ja zapraszam na bazarek, który zrobiła dla naszej sunieczki kochana Havanka. Wielkie dzięki Havanko.

Pewnie tu już był reklamowany ten bazarek, ale nie zaszkodzi zareklamować jeszcze raz :)

Elu, dziękuję ! Dobrze, ze o nim przypomniałaś, bo coś cichutko się zrobiło.

Zapraszam tam, wszystkich fanów naszej suni !

• Upvote 1
Posted

Nadal mocno zaciskamy, jeśli chodzi o ten jutrzejszy transport do kikou,to jeszcze nic nie jest ,konkretnie dogadane, ale jeśli jutro sunia przyjedzie do Wrocławia to ,Ulv obiecała ,że ja zakwateruje na te dwa-trzy dni, ale czy na jutro jest przewidziany transport do Wrocławia?

Posted

Chciałam Ci Elu podziękować lajkiem, ale mi się już na dzisiaj skończyły :(

.. to ja ,to zrobię Elu , naszej Havance ,należy się Sto milionów, lajkówflircik.gif

Posted
1 minutę temu, anica napisał:

Nadal mocno zaciskamy, jeśli chodzi o ten jutrzejszy transport do kikou,to jeszcze nic nie jest ,konkretnie dogadane, ale jeśli jutro sunia przyjedzie do Wrocławia to ,Ulv obiecała ,że ja zakwateruje na te dwa-trzy dni, ale czy na jutro jest przewidziany transport do Wrocławia?

Jest przewidziany, ale czy uda się go załatwić ?

Cytat

1 minutę temu, anica napisał:

.. to ja ,to zrobię Elu , naszej Havance ,należy się Sto milionów, lajkówflircik.gif

Wielgachne dzięki, masz rację - się Jej należy Sto milionów, lajków !

• Upvote 1
Posted

Jest przewidziany, ale czy uda się go załatwić ?

Wielgachne dzięki, masz rację - się Jej należy Sto milionów, lajków !

... i Tobie ,teżflircik.gif

Posted

Malwa  jest transport, proszę dzwoń pod ten sam numer i dograjcie szczegóły , jeśli dobrze pamiętam to ma być za zwrot kosztów? jeśli coś pokręciłam to proszę prostujcie mnie, nie chciała bym, żeby wyszły jakieś nieporozumienia , proszę spytaj o koszty i będziemy martwić się dalej 57.gif

,, no ,to kciuki na pokładthumbsup.gif

aaaa... miło było, Ciebie poznaćbiggrin.gif i  przepraszam za ten pośpiech.

Posted

Biedusia ma co prawda troszkę kasy ale i duże wydatki przed nią spróbuję zrobić dla niej bazarek kilometrowy,tylko chciałbym wiedzieć ile kilometrów ma przejechać.

Nigdy nie robiłem bazarków,ale może Hawanka da mi jakieś wytyczne ? Widzę,że to mistrzyni bazarków cegiełkowych

• Upvote 2
Posted
53 minuty temu, malagos napisał:

Tak jest! Kciuki są!

... zawsze się sprawdzają, dziękujemyok.gif

46 minut temu, Hendra napisał:

Biedusia ma co prawda troszkę kasy ale i duże wydatki przed nią spróbuję zrobić dla niej bazarek kilometrowy,tylko chciałbym wiedzieć ile kilometrów ma przejechać.

Nigdy nie robiłem bazarków,ale może Hawanka da mi jakieś wytyczne ? Widzę,że to mistrzyni bazarków cegiełkowych

... super pomysł!  to masz już ...pierwszą klientkęokok.gif

• Upvote 1
Posted
14 godzin temu, elik napisał:

... i Tobie, teżflircik.gif

I wszystkim  się należy i uś  :)

Kochana Elu, są osoby, które robią więcej niż ja i za to mam do nich wielki szacunek.

1 godzinę temu, Hendra napisał:

Hendra, był czas, kiedy ja też nic nie umiałam. Podpatrywałam, jak to robią inni, pytałam i w końcu odważyłam się. Tobie też się uda. Chętnie pomogę, jak będzie trzeba.

• Upvote 1