helli Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Skoro nie zawsze była taka bojaźliwa, to macie rację, (raz spotkałam tylko b. zastraszonego szczeniaka, z właścicielem, sympatycznym, ten husky? chyba z pseudohod. mial ponoć lęk przed kobietami, to w tej hodowli musiało nastąpić) Quote
Poker Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 To że chcieli zostawić Foksa ,a oddać Figę przemawia za tym ,że ona z jakichś tylko znanych im powodów im się nie podobała . Może było mniejszą pieszczochą albo pokazywała swoje ja i ją tłamsili. Próbowali zrobić pluszaka jakim był Foksio. Biedna mała. Nie łatwo będzie teraz odkręcić jej urazy. Quote
ewu Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 6 godzin temu, Poker napisał: To że chcieli zostawić Foksa ,a oddać Figę przemawia za tym ,że ona z jakichś tylko znanych im powodów im się nie podobała . Może było mniejszą pieszczochą albo pokazywała swoje ja i ją tłamsili. Próbowali zrobić pluszaka jakim był Foksio. Biedna mała. Nie łato będzie teraz odkręcić jej urazy. Coś się tam złego działo. Quote
ewu Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Tekst dl Foksa na Kraków: Prześliczny, malutki Foks szuka kochającego domu. Piesek ma 7 miesięcy , jest odrobaczony , zaszczepiony, zachowuje czystość , jest przyjazny wobec innych zwierząt. Maluszek ma cudowne usposobienie, jest radosnym pełnym miłości psiakiem. Foks uwielbia kontakt z człowiekiem, jest wspaniałum kompanem zabaw i spacerów. Łatwo nosić go na rękach ponieważ jest bardzo mały i leciutki. Zastrzegamy sobie wizytę przed adopcyjną. Kontakt w sprawie adopcji:........ Nie mam lepszego pomysłu zmieńcie coś proszę:) Quote
Anecik Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 42 minuty temu, ewu napisał: Tekst dl Foksa na Kraków: Prześliczny, malutki Foks szuka kochającego domu. Piesek ma 7 miesięcy , jest odrobaczony , zaszczepiony, zachowuje czystość , jest przyjazny wobec innych zwierząt. Maluszek ma cudowne usposobienie, jest radosnym pełnym miłości psiakiem. Foks uwielbia kontakt z człowiekiem, jest wspaniałum kompanem zabaw i spacerów. Łatwo nosić go na rękach ponieważ jest bardzo mały i leciutki. Zastrzegamy sobie wizytę przed adopcyjną. Kontakt w sprawie adopcji:........ Nie mam lepszego pomysłu zmieńcie coś proszę:) Dopisałabym że obawia się troszkę psów dużo większych od siebie. Quote
elik Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 46 minut temu, anecik napisał: Dopisałabym że obawia się troszkę psów dużo większych od siebie. Aneciu, myślę, że to i inne drobiazgi można powiedzieć w trakcie rozmowy, gdy zadzwoni ktoś zainteresowany psiakiem. W ogłoszeniu raczej nie pisałabym takich szczegółów, ale jeśli uważacie, że trzeba, to napiszę. Quote
Anecik Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 7 minut temu, elik napisał: Aneciu, myślę, że to i inne drobiazgi można powiedzieć w trakcie rozmowy, gdy zadzwoni ktoś zainteresowany psiakiem. W ogłoszeniu raczej nie pisałabym takich szczegółów, ale jeśli uważacie, że trzeba, to napiszę. No to rzeczywiście nie piszmy. Chodziło mi o to żeby ktoś nie chciał kumpla dla np. nowofundlanda czy doga :) Quote
elik Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 38 minut temu, anecik napisał: No to rzeczywiście nie piszmy. Chodziło mi o to żeby ktoś nie chciał kumpla dla np. nowofundlanda czy doga :) No tak, to byłaby porażka :) Quote
ewu Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 16 minut temu, Poker napisał: Koniecznie trzeba dopisać wagę. Anecik ocenia na 3 kilo ale możę warto go zważyć. Quote
Anecik Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 8 minut temu, ewu napisał: Anecik ocenia na 3 kilo ale możę warto go zważyć. około 3,5 kg max - nie wydaje mi się żeby 3 albo 4 kg robiło dla kogoś kto się zakocha wielką różnicę :) Quote
elik Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 14 minut temu, anecik napisał: około 3,5 kg max - nie wydaje mi się żeby 3 albo 4 kg robiło dla kogoś kto się zakocha wielką różnicę :) To dodam i ogłaszam. Quote
elik Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Na razie na OLX. Zapłaciłam promowanie do 17.12. Jako pierwsze zdjęcie dałam wspólne z Figą. Jest śliczna więc nie zdziw się Basiu,gdy będą także o nią dzwonić. Takie ogłoszenie promowane - dwa psy w jednym ogłoszeniu :) Tekst: Piesek ma 7 miesięcy, waży około 3 kg, jest odrobaczony, zaszczepiony, zachowuje czystość, jest przyjazny wobec innych zwierząt. Maluszek ma cudowne usposobienie, jest radosnym pełnym miłości psiakiem. Foks uwielbia kontakt z człowiekiem, jest wspaniałym kompanem zabaw i spacerów. Łatwo nosić go na rękach ponieważ jest bardzo mały i leciutki. Zastrzegamy sobie wizytę przed adopcyjną. Na pierwszym zdjęciu Foksik jest razem ze swoją siostrą Figą. Możliwa adopcja obojga psiaków. https://www.olx.pl/oferta/przesliczny-malutki-foks-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDqI3RN.html Quote
MALWA Posted December 10, 2017 Author Posted December 10, 2017 7 minut temu, elik napisał: Na razie na OLX. Zapłaciłam promowanie do 17.12. Jako pierwsze zdjęcie dałam wspólne z Figą. Jest śliczna więc nie zdziw się Basiu,gdy będą także o nią dzwonić. Takie ogłoszenie promowane - dwa psy w jednym ogłoszeniu :) Tekst: Piesek ma 7 miesięcy, waży około 3 kg, jest odrobaczony, zaszczepiony, zachowuje czystość, jest przyjazny wobec innych zwierząt. Maluszek ma cudowne usposobienie, jest radosnym pełnym miłości psiakiem. Foks uwielbia kontakt z człowiekiem, jest wspaniałym kompanem zabaw i spacerów. Łatwo nosić go na rękach ponieważ jest bardzo mały i leciutki. Zastrzegamy sobie wizytę przed adopcyjną. Na pierwszym zdjęciu Foksik jest razem ze swoją siostrą Figą. Możliwa adopcja obojga psiaków. https://www.olx.pl/oferta/przesliczny-malutki-foks-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDqI3RN.html Dziekujemy za ogloszenie. Quote
MALWA Posted December 10, 2017 Author Posted December 10, 2017 Dnia 8.12.2017 o 16:52, elik napisał: Mamy piękne banerki dla dzieciaków. Proszę się częstować. Super banerki. Dziękuję Quote
elik Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 https://www.olx.pl/oferta/przesliczny-malutki-foks-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDqI3RN.html promowane https://www.gumtree.pl/a-psy-i-szczenieta/krakow/przesliczny-malutki-foks-szuka-kochajacego-domu/1002176426180910489582609 http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie/59940109/krakow-Przesliczny-malutki-Foks-szuka-kochajacego-domu.html wyróżnione Quote
Anecik Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 A Figunia jest dzielną dziewczynką i już nie brudzi w domu :) Do behawiorystki do której namiar dala mi ewu się nie dodzwoniłam - spróbuję ponownie jutro. Quote
elik Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 15 minut temu, anecik napisał: A Figunia jest dzielną dziewczynką i już nie brudzi w domu :) . . . Brawo dziewczynka Quote
Aldrumka Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Foksik i Figunia otrzymały wsparcie 150 zł od Madie - wielkie dzięki Aktualizacjaę Wpłaty jednorazowe: MALWA: 150 zł - wpłacone renatka_s: 20 zł - wpłacone Tianku: 20 zł - wpłacone helli: 100zł - wpłacone Madie: 150 zł darowizny - 440 zł Wydatki: hotelik listopad - 65 zł (z konta MALWY) stan konta = 375 zł Quote
ewu Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Mam cudny kontakt w sprawie Foksika. Trzymajcie kciuki:) Quote
Aldrumka Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 3 godziny temu, ewu napisał: Mam cudny kontakt w sprawie Foksika. Trzymajcie kciuki:) trzymamy Quote
ewu Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Telefon o Foksa oszalał:) Już nie mam siły odbierać. Ja mam już kandydaturę i jutro wszystko ustalamy. Pani jest z Cżęstochowy mieszka z Córką i wnusiem. W domu jest uratowana sunia w typie Figi:) Foks byłby cały czas z Panią Basią nawet kiedy pracuje. Pani wysłała mi już nawet swoje zdjęcie i zdjęcia psiuni. W domu były trzy kotki ale już odeszły. Dożyły 18 lat - każdy. Też dostałam zdjęcia koteczków. Dom z ogrodem ale kotki wychodziły tylko na smyczy, Pani bardzo się o nie bała. Quote
Recommended Posts