jaguska Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 W totalnym niedoczasie ostatnio żyję. Mimisia dzisiaj znowy będzie mi towarzyszyć do miasta, cóż, na razie czołgaczem, chyłkiem przemykając, próbując wcisnąć się w każdą napotkaną dziurę, lub na rączkach, przemieszczamy się po mieście, na peryferiach, p-r-a-w-i-e że "kozaczymy" ;), w gościach broszkujemy na kolanach. Nadchodzi weekend więc jakieś pstryki może powstawiam. Dzisiaj ostatnia wizyta Myszkina u weta i zobaczymy jak to się będzie rozwijać, Jeżynka trochę niedomaga, tak więc sporo czasu zajmują mi moje choraczki. U nas brzydko, mokro i mroźny wicher duje, coś mi szepcze do ucha że zima wraca ;) Dobrego dnia 5 Quote
Radek Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 14 godzin temu, jaguska napisał: coś mi szepcze do ucha że zima wraca ;) Lepiej żeby już nie wracała. Quote
Nesiowata Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 5 godzin temu, Radek napisał: Lepiej żeby już nie wracała. Niestety - zima wróciła. Zimna noc, ale przynajmniej bez wiatru. I jest sucho. Chociaż zapewne w ciągu dnia już tak nie będzie. Trzymaj się zdrowo rudzielcu i nie dokazuj za bardzo, przecież czasem potrafisz. Quote
Elisabeta Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 23 godziny temu, jaguska napisał: Nadchodzi weekend więc jakieś pstryki może powstawiam. Dobrego dnia Jagusko, weekend już jest. Czekamy na Mimisiowe psrtyki. Dobrej soboty Wszystkim. Quote
Tyśka) Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 U nas też brzydko, niestety. Mam nadzieję, że w tym tygodniu siądę do bazarku dla Mimi, bo jej hotelikowanie stoi pod znakiem zapytania :( Chyba muszę znowu szukać jej miejsca na czerwiec... :( Tylko teraz już nie wiem gdzie. Tymczasem nieśmiało zapraszam Was do Bezy... kolejnej podopiecznej :(<<wątek suczki z babrącą się raną z ropą i zakażeniem wewnętrznym jamy brzusznej>> Quote
jaguska Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Chyba muszę znowu szukać jej miejsca na czerwiec... Och szkoda że nie pojedzie tam gdzie miała szansę pojechać, trudno :( A ja tak szybko pomykając zostawiam wielkanocny koszyczek, a co, tylko koty mogą korzystać z parapetów? I filmik z wybiegu. 4 1 Quote
elik Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Tej Mimiśki to nie można nie kochać! No nie da się! 1 Quote
Tyśka) Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Jaka słodziara :-) Cudna wariatka. Tylko domu trzeba... Co do hoteliku to jeszcze nie jest skreślony, ale pies, na miejsce którego miała wskoczyć Mimi obecnie coś się zasiedział, miał być adoptowany i na razie cisza nastała... stąd mam dziwne przeczucia, że jednak nie wyjedzie z hoteliku, a szkoda... Quote
Elisabeta Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 14 godzin temu, jaguska napisał: Cudna fotka, cudna Lisia. Dobrej niedzieli Mimisiowym. Quote
Nesiowata Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Koszyczek w sam raz dla rudzielca - cudny widok. Mimiśka - uosobienie niewinności. Trzymaj się mały rozrabiako. Quote
b-b Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 rozkosznie tu wygląda. Szkoda tylko ,ze taki strachulko z niej jest. Quote
Nesiowata Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Witaj rude "niewiniątko". Czy masz w zapasie jakieś nowe pomysły? Może czymś zaskoczysz? Quote
jaguska Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Z historii znamy rugi pruskie, poznajcie współczesne rugi, rugi parapetowe, cóż...rude wredne?Koty zostały wyrugowane...z koszyków. 2 2 Quote
b-b Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Trzeba koniecznie jeszcze jeden koszyczek wstawić co by coś ten jeden dla lotków był :) 1 Quote
Nesiowata Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 6 godzin temu, b-b napisał: Trzeba koniecznie jeszcze jeden koszyczek wstawić co by coś ten jeden dla lotków był :) To może być też dla psiaków. Obydwa rudzielce mają pomysły nie z tej ziemi. Może wykażą się jeszcze większą wyobraźnią i wisieć jednocześnie w dwóch koszyczkach? 3 Quote
kado Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: To może być też dla psiaków. Obydwa rudzielce mają pomysły nie z tej ziemi. Może wykażą się jeszcze większą wyobraźnią i wisieć jednocześnie w dwóch koszyczkach? Padłam....:) Quote
jaguska Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Budzimy się za chwilę wybywamy do miasta, oczywiście Mimi jedzie ze mną, niemrawym śpiochom należy się odpoczynek od wariatki. MIłego dnia zaglądającym i kibicującym Mimisi, która już ponad rok czeka na tego jedynego człowieka który ją pokocha na zawsze i do jej ocean miłości, cierpliwości i czasu... 1 Quote
Poker Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Jeden z milszych i wesolych wątków na dogo. A to wszystko dzięki jagusce i małej rudej. Mój mąż mówi ,że rude ( podobno ) jest fałszywe :) 1 Quote
Nesiowata Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Witam wszystkich rudzielców i życzę wspaniałego dnia. A jak Mimi po miejskiej wycieczce? Quote
jaguska Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Zaczynamy nowy dzień, kawą oczywiście No cóż Nesiu, tak jak zwykle przeczołgaliśmy się po mieście, w gościach Mimi jest bez nóg, za to bardzo grzecznie zostaje w samochodzie i czeka na mnie jak robię zakupy. Na razie upałów nie ma, więc nie narażam się na pobite szyby. Kocie koszyki na parapecie i leżaki na kaloryferze są przez rudzielce zaanektowane na amen, a wszystko jest chyba związane z tym, by przebywać tam gdzie ja i chyba z zazdrością. Kiedy siedzę przy kompie (to jest właśnie przy oknie z koszykami) dziewczyny zajmują koszyki, kiedy idę do pokoju to dziewczyny przemieszczają się na leżaki i tak za mną w -te i we wte-. Idziemy w nowy dzień 2 Quote
b-b Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 5 godzin temu, jaguska napisał: Idziemy w nowy dzień Niech będzie dla Was miły! :) Quote
Elisabeta Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 5 godzin temu, jaguska napisał: Zaczynamy nowy dzień, kawą oczywiście Idziemy w nowy dzień Jagusko, tylko pozazdrościć tej energii. Herbata tak nie działa. Muszę chyba zacząć pić kawę. Za b-b życzę miłej środy wszystkim Przyjaciołom Lisi naszej słodkiej. Quote
Tyśka) Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 Też uwielbiam ten wątek: ciepły, pogodny :) Nawet problemiki opisywane są żartobliwie. Na razie śmieszkę pocieszkę nikt nie chce, nie wiem czemu. Może muszę znowu pokazać ją fb... Dziękuję, że tutaj zaglądacie. Pozdrawiam ciepło każdego z osobna :)) I głaski za uszkiem dla rozbójniczki. Quote
Recommended Posts