Nesiowata Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 No i nowy tydzień zaczynamy! Oby był spokojny, bez nieprzyjemnych niespodzianek. I oby Jaguska odzyskała głos i władzę w palcach. 1 Quote
elficzkowa Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Wpłaty na konto Mimisi (04.11.2019) Patrycja96 - stała na styczeń 2020 r. : 15 zł syn Patrycji96 - dla Mimi : 10 zł Quote
Nesiowata Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Witajcie rudzielce w mokry wtorek, witaj Jagusko. Może u Was przyjemniejsza pogoda? Życzę Wam spokoju i jak najwięcej zdrowia. Quote
Tyśka) Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 Ale tutaj cisza... a ja nie mam kompletnie czasu wybrać się do Mimi w odwiedziny :( A tak chciałabym zobaczyć łobuzicę... 1 Quote
Nesiowata Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Ale tutaj cisza Zajrzeć warto, a nuż... Quote
Tyśka) Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 7 godzin temu, Nesiowata napisał: Zajrzeć warto, a nuż... Dziękuję, że zaglądasz :) Bez Ciebie i paru innych odzywających się co jakiś czas wątek by umarł. Quote
Poker Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Ja też stale zaglądam i brakuje mi bardzo widoku Mimiśki i pięknych sprawozdań jaguski. 2 Quote
Nesiowata Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 6 godzin temu, Poker napisał: Ja też stale zaglądam i brakuje mi bardzo widoku Mimiśki i pięknych sprawozdań jaguski. Bardzo brakuje - ale kiedyś to się zmieni (mam taką nadzieję!). A na razie - przywitam się z nieobecnymi życząc zdrowia i spokoju. 1 Quote
Nesiowata Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 I kolejny dzień przed nami. Wilgotno, ale w miarę ciepło. Witajcie rude rozrabiaki, witaj Jagusko! Quote
elficzkowa Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Wpłaty na konto Mimisi: (07.11.2019) Elisabeta - stała na XI i XII: 40 zł Istar19 - stała na XI: 10 zł Quote
Nesiowata Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Mimiśka szykuje sobie posag. A na razie to nie ma ochoty na żadne zmiany, jest szczęśliwa u Jaguski i trzyma się tego bardzo, bardzo mocno. A nuż uda się? 1 Quote
jaguska Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Kochani, nie mogę się poskładać >do kupy< ;))) Obiecuję poprawę.................wkrótce. U Mimisi wszystko ok, pozdrawiamy wszystkie ciotunie serdecznie. 5 1 Quote
elik Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 3 godziny temu, jaguska napisał: Kochani, nie mogę się poskładać >do kupy< ;))) Obiecuję poprawę.................wkrótce. U Mimisi wszystko ok, pozdrawiamy wszystkie ciotunie serdecznie. Jogusienieńko kochana składaj sie szybciuteńko do kupeńki, bo Cie tu wszystkie poczebujemy i bez cierpliwości oczekujemy! Te dwie maupy rude też Cie poczebujom i chyba nawet sie zakumplowały, byle tylko przetrwać ten trudny czas, gdy Cie nie widzom. Ja siem też z kimś może zakumpluje, jakby miało to co pomóc. 3 Quote
Nesiowata Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 8 godzin temu, elik napisał: Jogusienieńko kochana składaj sie szybciuteńko do kupeńki, bo Cie tu wszystkie poczebujemy i bez cierpliwości oczekujemy! Te dwie maupy rude też Cie poczebujom i chyba nawet sie zakumplowały, byle tylko przetrwać ten trudny czas, gdy Cie nie widzom. Ja siem też z kimś może zakumpluje, jakby miało to co pomóc. Lajki poszły w siną dal, ale w pełni popieram. Spokojnego dnia życzę! Quote
Radek Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 17 godzin temu, Nesiowata napisał: Lajki poszły w siną dal Mi dzisiaj jakoś wrócić nie chcą. Quote
b-b Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Zaglądam życząc szybkiego pozbierania się '_ Jak widać u Miśki po staremu. Wciska się wszędzie gdzie tylko może ;) Quote
elik Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 8 minut temu, b-b napisał: Zaglądam życząc szybkiego pozbierania się '_ Jak widać u Miśki po staremu. Wciska się wszędzie gdzie tylko może ;) i gdzie nie może, też :) Quote
Nesiowata Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Jagusko - składaj się szybko do kupy, bo w końcu rudzielec też się rozchoruje. Z obawy o Ciebie. Trzymajcie się w zdrowiu, odpoczywajcie w spokoju. Quote
Tyśka) Posted November 10, 2019 Author Posted November 10, 2019 Ojejku, Jagusko :( Pozbieraj się koniecznie, nie daj się żadnym paskudztwom. Na zdjęciu chyba komitywa? Przynajmniej chwilowa:) Quote
Nesiowata Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 No i mamy świąteczny poniedziałek! Na to konto wcale nie wstałam rano, dopiero kiedy zaczęło się rozwidniać. Mam nadzieję, że w dajecie sobie jakoś radę. Życzę wiec jak najwięcej zdrowia, spokoju i szybkiego powrotu na dogo. Quote
Tyśka) Posted November 11, 2019 Author Posted November 11, 2019 Dorobiłam Mimi olx na Opole, <<TUTAJ można podejrzeć>> Obecnie Mimi ma olx na Legnicę, Wrocław, Wałbrzych, Nysę, Kraków, Poznań, Swarzędz, Katowice i Opole. Wszystkie ogłoszenia są na pierwszej stronie, w poście czwartym. Quote
Nesiowata Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 Witam po dłuższym okresie wypoczynkowym. Mam nadzieję, że owocnym dla wszystkich w tym zakresie. Jak czuje się śliczna lisiczka? Czy ma nowe "wspaniałe" pomysły? Quote
elficzkowa Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 Wpłata dla Mimisi (11.11.2019): b-b - deklaracja na XI: 10 zł Quote
Recommended Posts