Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
55 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Benia, Ty słodziaku :) Znajdziesz swój domek. :)

Pewnie, że tak :)    Nie m innej opcji!

Posted
5 godzin temu, elik napisał:

Jest nas już trzy w potrzebie, to może coś ukręcimy  :) :) :)

Jak nie jak tak ;)

Benitko mądrala z ciebie :) Znalazłaś sobie body garda  cwaniaro! :D

Posted

Jestem u Beniusi. happy.gif

Eliku, zmieniłaś się. iconwink.gif To pewnie na wiosnę...  Bardzo ładny awatarek. Kolorystycznie mi się podoba. 

Dobrej niedzieli dla wszystkich Przyjaciół Beni. happy.gif 

• Upvote 1
Posted
15 minut temu, Elisabeta napisał:

Jestem u Beniusi. happy.gif

Eliku, zmieniłaś się. iconwink.gif To pewnie na wiosnę...  Bardzo ładny awatarek. Kolorystycznie mi się podoba. 

Dobrej niedzieli dla wszystkich Przyjaciół Beni. happy.gif 

Dziękuję :) Miło mi, że podoba Ci się mój obecny awatarek :) Chciałam, żeby to było tło w moim profilu, a zrobiło się awatarkiem. Chciałabym wrócić do poprzedniego, ale na razie nie wiem jak.

Bardzo dobrej i miłej niedzieli dla wszystkich odwiedzających Benię :)

5aa4ba37a4376_naniedziel4.jpg.c1b7a6ac4912b2d0c975a50dc6816862.jpg

• Like 1
Posted

Dziękuję :) Miło mi, że podoba Ci się mój obecny awatarek :) Chciałam, żeby to było tło w moim profilu, a zrobiło się awatarkiem. Chciałabym wrócić do poprzedniego, ale na razie nie wiem jak.

Bardzo dobrej i miłej niedzieli dla wszystkich odwiedzających Benię :)

5aa4ba37a4376_naniedziel4.jpg.c1b7a6ac4912b2d0c975a50dc6816862.jpg

Obawiam się Elu,że nie będzie to możliwe ponieważ nie mamy tutaj galerii zdjęć. Jedno zdjęcie zastąpione jest innym.

Pozdrawiam Dziewczyny!

Pierwsza wolna niedziela....ciekawe ile ludzi zabijało się o zamknięte drzwi galerii.

Może w końcu dzieci skorzystają z ładnej pogody i będą na spacerze zamiast biegać po galerii.

• Upvote 1
Posted
22 minuty temu, b-b napisał:

Obawiam się Elu,że nie będzie to możliwe ponieważ nie mamy tutaj galerii zdjęć. Jedno zdjęcie zastąpione jest innym.

Pozdrawiam Dziewczyny!

Pierwsza wolna niedziela....ciekawe ile ludzi zabijało się o zamknięte drzwi galerii.

Może w końcu dzieci skorzystają z ładnej pogody i będą na spacerze zamiast biegać po galerii.

Możemy wstawić każde zdjęcie jakie mamy na dysku kompa, a może i takie, których nie mamy na dysku także, ale tego nie jestem pewna. Chciałam wstawić zdjęcie tytułowe, a przez pomyłkę wstawiłam zdjęcie profilowe. Dotychczasowe zdjęcie było od 6 lat i nie wiem, gdzie mam to zdjęcie, żeby znowu podmienić. No cóż trudno, może kiedyś natknę się na to zdjęcie :) 

Dzieci pójdą na spacery, a ekspedientki wreszcie będą mogły odpocząć w niedzielę  :)  Pewnie zaraz gromy posypią się na moją głowiznę :)

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Dzieci pójdą na spacery, a ekspedientki wreszcie będą mogły odpocząć w niedzielę  :)  Pewnie zaraz gromy posypią się na moją głowiznę :)

Tylko,że to święta prawda Elu.

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Mnie też to cieszy :)
A Rodziny zamiast spędzać głupio czas w galerii, w końcu zrobią coś razem :) Ja jestem jak najbardziej za.

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Słuchajcie, teraz jest w kraku + 16 stopni C.  Niesamowite  5aa5483c16fcc_gifpodskakuje.gif.f54240e94bc9673ee12652fb17efdc43.gif

Elu, ja też Cię nie poznałam ! Będę musiała sie od nowa Ciebie nauczyć.

U nas też było bardzo ciepło. W ogrodzie zakwitły już iryski botaniczne i krokusy. Czyli WIOSNA idzie !!! Takiej pięknej wiosny Wam wszystkim życzę a Beni, cudownego domku, w którym będzie rozkwitała, jak piękny wiosenny kwiat !

Posted
15 godzin temu, Havanka napisał:

Elu, ja też Cię nie poznałam ! Będę musiała sie od nowa Ciebie nauczyć.

U nas też było bardzo ciepło. W ogrodzie zakwitły już iryski botaniczne i krokusy. Czyli WIOSNA idzie !!! Takiej pięknej wiosny Wam wszystkim życzę a Beni, cudownego domku, w którym będzie rozkwitała, jak piękny wiosenny kwiat !

Muszę poszukać tamtego zdjęcia sprzed lat, bo ja też się nie poznaję :)

W przyszłym tygodniu wybiorę się na działkę. Pewnie u mnie też już krokusiki zakwitły. TZ co prawda jeździ co tydzień, ale jak to chuop, na kwiatki nie patrzy więc nie wiem co umnie w trawie piszczy.

Ale, ale. Dzisiaj widziałam 2 piękne dzięcioły i słyszałam skowronka. TAKIE ptaszki w mieście można zobaczyć i usłyszeć tylko na obrzeżach :) Mam szczęście tam właśnie mieszkać.  Trafiliśmy tu po długich poszukiwaniach. Często widzę na słupach, tablicach ogłoszeniowych - Kupię mieszkanie w tej dzielnicy. Ja już ten problem mam z głowy :)

Posted
11 godzin temu, Havanka napisał:

Ej - Benia znacznie wyprzedziła wiosnę, już dawno rozkwitła.

Dobrego dnia wszystkim.

• Like 1
Posted

Dzień dobry, Beniu. happy.gif

Tak tu miło wiosennie się zrobiło... Mam nadzieję, że zima, co ma za kilka dni powrócić, nie będzie zbyt sroga i potrwa przez moment...

9 godzin temu, elik napisał:

W przyszłym tygodniu wybiorę się na działkę. Pewnie u mnie też już krokusiki zakwitły. TZ co prawda jeździ co tydzień, ale jak to chuop, na kwiatki nie patrzy więc nie wiem co umnie w trawie piszczy.

Eliczku, są "chuopy" co patrzą na kwiatki i nawet się zachwycają... iconwink.gif

Spokojnego poniedziałku dla Wszystkich stąd. happy.gif

Posted
46 minut temu, Nesiowata napisał:

Dobrego dnia wszystkim.

Tak,  w porownaniu do stanu poczatkowego,to nie ta sama Benia.Ale ja mam na mysli pełen "rozkwit"( luz i radość w zachowaniu).Czy to mozliwe?  Na wiosnę wszystko się zmienia,wiec może i Benia nas zaskoczy?

• Like 1
Posted
14 minut temu, Elisabeta napisał:

Tak tu miło wiosennie się zrobiło... Mam nadzieję, że zima, co ma za kilka dni powrócić, nie będzie zbyt sroga i potrwa przez moment...

Eliczku, są "chuopy" co patrzą na kwiatki i nawet się zachwycają... iconwink.gif

Potwierdzam,znam takiego...

• Like 1
Posted

Dobrego dnia wszystkim życzę!

Cieszmy się ciepłem bo podobno na koniec tygodnia znowu zimno się zrobi :/

Beniu rozkwitaj maleństwo :)

• Like 1
Posted

Przywitam się u Beniheej.gif   ja również znam takiego!  mój mążserducho.gif

Elu, ja już wczoraj zobaczyłam ,że masz inny awatarek... i zastanawiałam się od kiedy?  pogratulować spostrzegawczościdiabelek.gif

• Like 1
Posted
11 godzin temu, Nesiowata napisał:

Dobrego dnia wszystkim.

Tak, rozkwitła :)   Ładnie to ujęłaś  :)

10 godzin temu, Elisabeta napisał:

Żałuję, ale mój TZ zupełnie nie zwraca uwagi na kwiaty  :(

Spokojnego i miłego poniedziałku :)

10 godzin temu, Havanka napisał:

Tak,  w porownaniu do stanu poczatkowego,to nie ta sama Benia.Ale ja mam na mysli pełen "rozkwit"( luz i radość w zachowaniu).Czy to mozliwe?  Na wiosnę wszystko się zmienia,wiec może i Benia nas zaskoczy?

Marzy mi się, żeby Benia, że o mojej tymczasowiczce Kikuni nie wspomnę,  całkowicie wyzbyła się strachu i korzystała z tego co teraz życie jej oferuje.

10 godzin temu, Havanka napisał:

Potwierdzam,znam takiego...

Zazdraszczam :) Ja co roku muszę walczyć o miejsce dla kwiatków na działce :(

7 godzin temu, b-b napisał:

Dobrego dnia wszystkim życzę!

Cieszmy się ciepłem bo podobno na koniec tygodnia znowu zimno się zrobi :/

Beniu rozkwitaj maleństwo :)

Dobrego dnia także dla Ciebie Bogduniu, a zima nam  już nie straszna :)  Nawet jeśli wróci, to szybko musi zniknąć. Nie da się ukryć, że wiosna tuż, tuż :)

6 godzin temu, anica napisał:

Przywitam się u Beniheej.gif   ja również znam takiego!  mój mążserducho.gif

Elu, ja już wczoraj zobaczyłam ,że masz inny awatarek... i zastanawiałam się od kiedy?  pogratulować spostrzegawczościdiabelek.gif

Ale Wam dobrze kobitki Panów lubiących kwiatki. Dla mojego równie dobrze byłoby, gdybym zamiast kwiatka, postawiła na grządce miotłę na kiju :(   Natomiast śrubokrętów, młotków itp im więcej, tym lepiej!

• Like 1
Posted

Ale Wam dobrze kobitki Panów lubiących kwiatki. Dla mojego równie dobrze byłoby, gdybym zamiast kwiatka, postawiła na grządce miotłą na kiju :(   Natomiast śrubokrętów, młotków itp im więcej, tym lepiej!

Miłość do śrubokrętów i młotków też dobra, Eliku. To znaczy, że Twój TŻ nie ma dwóch lewych rąk. To Skarb taki TŻ. Bo z tą miotłą na grządce to na pewno przesadziłaś... happy.gif

• Upvote 2
Posted
2 minuty temu, Elisabeta napisał:

Miłość do śrubokrętów i młotków też dobra, Eliku. To znaczy, że Twój TŻ nie ma dwóch lewych rąk. To Skarb taki TŻ. Bo z tą miotłą na grządce to na pewno przesadziłaś... happy.gif

Z tą miotłą to masz rację :) To tak żeby podkreślić problem :)

Posted
8 godzin temu, elik napisał:

Ale Wam dobrze kobitki Panów lubiących kwiatki. Dla mojego równie dobrze byłoby, gdybym zamiast kwiatka, postawiła na grządce miotłę na kiju :(   Natomiast śrubokrętów, młotków itp im więcej, tym lepiej!

Eluś, te młotki i śrubokręty, to atrybuty facetów - "złotych rączek". Ciesz się więc, ze masz taką "złotą rączkę" w domu. Znając Twoją waleczność, wiem, ze sobie poradzisz z TZ-tem i "wynegocjujesz" każdy kawałek ziemi pod kwiatki.

Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

Eluś, te młotki i śrubokręty, to atrybuty facetów - "złotych rączek". Ciesz się więc, ze masz taką "złotą rączkę" w domu. Znając Twoją waleczność, wiem, ze sobie poradzisz z TZ-tem i "wynegocjujesz" każdy kawałek ziemi pod kwiatki.

Cieszę się, cieszę :) A grządki pod kwiatki są już dawno ustalone :) Tylko co roku waży się ilość zasadzeń :)  Niedługo już się zacznie i choć znowu robocizny będzie huk, cieszę się i niech wiosna jak najszybciej przyjdzie :) :):)