anica Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 To ja również przyłączę się do podziękowań dla Pani Ewy, Dziekujemy :) nie mogła, Benia trafić lepiej 1 Quote
elik Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 Ale się miło zrobiło :) To ja do tych podziękowań i jeszcze z okazji M. D. N. dołączę bukiet dla Ewy :) 1 Quote
Elisabeta Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Dzień dobry, Beniu. Tak sobie myślę po tym, co napisała Tysia o swoim Psiaku... Moja sunia jest nieśmiała, ale nie ma takich lęków jak Benia. Bardzo lubi ludzi. Ale jak pójdę z nią do kogoś, to też cały czas siedzi przylepiona do mnie i zagląda mi w oczy. Jest podekscytowana tylko na początku, bo na początku wizyty jest psi przysmak. A potem, jak już zjedzony, to "wracajmy do Domku". Trzymam kciuki za wizytę i naszą Beniusię. Dobrego piątku dla nas wszystkich. 1 1 Quote
Elisabeta Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 O! Eliku, jesteś tu też. Miło spotkać się z Tobą przed wschodem słońca na Dogo. Quote
elik Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 13 godzin temu, Elisabeta napisał: Ja też bardzo dziękuję pani Ewie. Eliku, a czy pani Ewa zna Dogo i może czyta wątek Beni? Dogo myślę, że zna, bo ma kilka psiaków z dogo, ale czy czyta watek Beni, tego nie wiem. Podejrzewam, że nie ma na to czasu mając gromadkę psiaków pod swoją opieką. Psiaków w większości starszych wymagających szczególnej opieki, wizyt u weta... trzy najbliższej okazji zapytam o to :) Quote
elik Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 4 godziny temu, Elisabeta napisał: O! Eliku, jesteś tu też. Miło spotkać się z Tobą przed wschodem słońca na Dogo. Też zrobiło mi się cieplej na duszy :) Wczoraj po południu nie mogłam usiąść do kompa, to dzisiaj z samego rana podczytuję co się gdzie dzieje :) Miłego piątku życzę :) 1 Quote
b-b Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Benitko może ty znasz jakiś sposób na wysłużenie doby? W pracy czas leci straaaasznie wolno a w domu ciągle mi go za mało:( Pozdrawiam kochani i głaski dla królewny zostawiam :) 1 Quote
elik Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 4 godziny temu, elik napisał: Dogo myślę, że zna, bo ma kilka psiaków z dogo, ale czy czyta watek Beni, tego nie wiem. Podejrzewam, że nie ma na to czasu mając gromadkę psiaków pod swoją opieką. Psiaków w większości starszych wymagających szczególnej opieki, wizyt u weta... trzy najbliższej okazji zapytam o to :) Muszę sprostować. Przypomniałam sobie, że kiedyś p.Ewa wspomniała, że czyta wątek Beni. Pozdrawiam więc Ewuniu Quote
elik Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 1 minutę temu, b-b napisał: Benitko może ty znasz jakiś sposób na wysłużenie doby? W pracy czas leci straaaasznie wolno a w domu ciągle mi go za mało:( Pozdrawiam kochani i głaski dla królewny zostawiam :) Jak poznasz Boguniu sposób na wydłużenie doby, to bardzo proszę o wiadomość :) Quote
elik Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 Przed chwilą, anica napisał: Zaglądam z serdecznościami Witaj Aniu :) Quote
Elisabeta Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 3 godziny temu, elik napisał: Muszę sprostować. Przypomniałam sobie, że kiedyś p.Ewa wspomniała, że czyta wątek Beni. Pozdrawiam więc Ewuniu Pani Ewo, jeśli tak, to ja też serdecznie Panią pozdrawiam. 1 Quote
b-b Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 12 godzin temu, elik napisał: Jak poznasz Boguniu sposób na wydłużenie doby, to bardzo proszę o wiadomość :) Masz jak w banku Eluś! :D Pani Ewo dziękujemy i pozdrawiamy! :D 1 Quote
Nesiowata Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Dzień dobry Beniu - kolejna sobota przed nami. Oby była spokojna. 1 Quote
Elisabeta Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Powoli robi się jasno, a ja zaglądam na miły wątek Beni. I dobrej soboty Wam życzę. 1 Quote
elik Posted March 10, 2018 Author Posted March 10, 2018 Witam przemiłe BenioFanki w piękną słoneczną sobotę Quote
elik Posted March 10, 2018 Author Posted March 10, 2018 Benia podczas piątkowej wizyty sama podeszła do gospodyni, dała się pogłaskać, ale za poczęstunek podziękowała i z radością wracała do domku. W sklepiku Benia była na rękach p. Ewy. Nie była zachwycona, gdy pogłaskała ją ekspedientka. Ale my jesteśmy zachwycone wizytami Beni w różnych miejscach :) A w domku Benia nie kryje swoich żebraczych nawyków :) Jestem pierwsza w kolejce, a zaraz za mnąTobiś! Z Tobisiem tworzymy twarzowy duet Czasem, gdy nie jestem pewna co dają, wypuszczam na zwiady Tobisia. 1 Quote
elik Posted March 10, 2018 Author Posted March 10, 2018 Dnia 9.03.2018 o 10:05, elik napisał: Jak poznasz Boguniu sposób na wydłużenie doby, to bardzo proszę o wiadomość :) 12 godzin temu, b-b napisał: Masz jak w banku Eluś! :D . . . Liczę na to :) Quote
anica Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 To ja też się przyłączę... bom w potrzebie/ pilnie potrzebuję ,dobę wydłużyć/ Jaki piekny ,pycholek ma Benia! a te ...te jej oczki jeszcze , nie jednego zachwycą 1 Quote
Elisabeta Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Eliku, ja też jestem zachwycona. Fotkami, zachowaniem Beni i tym, co robi pani Ewa. Dobrze, że Beniusia jest taka poręczna... 1 Quote
Tyśka) Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Benia, Ty słodziaku :) Znajdziesz swój domek. :) 1 Quote
elik Posted March 10, 2018 Author Posted March 10, 2018 5 godzin temu, anica napisał: To ja też się przyłączę... bom w potrzebie/ pilnie potrzebuję ,dobę wydłużyć/ Jaki piekny ,pycholek ma Benia! a te ...te jej oczki jeszcze , nie jednego zachwycą Jest nas już trzy w potrzebie, to może coś ukręcimy :) :) :) Quote
elik Posted March 10, 2018 Author Posted March 10, 2018 4 godziny temu, Elisabeta napisał: Eliku, ja też jestem zachwycona. Fotkami, zachowaniem Beni i tym, co robi pani Ewa. Dobrze, że Beniusia jest taka poręczna... Benia taka urocza, a telefon milczy. Wiem, że na razie Benia nie nadaje się do adopcji, ale telefon mógłby od czasu do czasu zadzwonić w sprawie poręcznej Beni :) Quote
Recommended Posts