Jump to content
Dogomania

By zdążyć przed zimą- ratujmy Radysiaki- Buźka, Granulka, Lotka, Żelek, Rosa, Tosia, Lalka wszystkie w SWOICH DOMACH

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, janka@ napisał:

Przepraszam ja swoją deklaracje wpłacę jak wrócę  z urlopu po 3 listopada. Teraz nie będzie mnie przez chwilę na Dogo.

dobrze kochana, nie ma pośpiechu:) miłego urlopu.

Ja też wyjeżdżam i od 28 do 2 listopada będe mieć mocno ograniczony jesli nie zerowy dostęp do dogo...

Posted

Buzia była wczoraj u weterynarza. Jest zdrowa, ma ok. 1-2 lata i waży 7 kg. Hania dzis zajrzy na wątek to napisze dokładniej:) Buzia miała tez być kąpana, ale nie wiem czys ie udało. Czekamy Haniu na wieści:)

Posted

Buźka jest coraz bardziej otwarta, lgnie do nas, ale zachowuje się tak jakby była przeganiana w poprzednim domu, albo schronie - czasami kuli się przy szybszych naszych ruchach.

Sunia od razu została odrobaczona i dostała krople na pchły i kleszcze. Wczoraj została zaczepiona na choroby zakaźne, a dzisiaj miała kąpiel. Nie była szczęśliwa, gdy lała się na nią woda, może nigdy tego nie doświadczyła, ale nie było w niej agresji.

Buźka uwielbia ludzi, w tym dzieci, inne psiaki, ale na koty szczeka. Waży 7 kg, w książeczce ma wpisany wiek 3 lata, nasz wet twierdzi, że ok 1,5.

Posted
12 minut temu, szafirka napisał:

Buźka jest coraz bardziej otwarta, lgnie do nas, ale zachowuje się tak jakby była przeganiana w poprzednim domu, albo schronie - czasami kuli się przy szybszych naszych ruchach.

Sunia od razu została odrobaczona i dostała krople na pchły i kleszcze. Wczoraj została zaczepiona na choroby zakaźne, a dzisiaj miała kąpiel. Nie była szczęśliwa, gdy lała się na nią woda, może nigdy tego nie doświadczyła, ale nie było w niej agresji.

Buźka uwielbia ludzi, w tym dzieci, inne psiaki, ale na koty szczeka. Waży 7 kg, w książeczce ma wpisany wiek 3 lata, nasz wet twierdzi, że ok 1,5.

witaj Haniu na watku:) dziękuje za tak dobre inforamcje:)

prosimy o zdjęcia wykąpanej Buźki:) oczywiście nie teraz;) tylko w ogóle

Buziaki dla Buźki:)

Posted

Wieczorkiem ruszamy:)

Zrobie tezrozliczeni bo moze cos dla Buzi wplynelo

Zarezerwowalam przed chwila miejsce w hoteliku u Kasi dla kolejnej malizny (jeszcze nie wybranej bo ciezko wybrac ktora ma dostac szabse by przezyc!)

Dzialamy, dzialamy

Wrocilam zwarta i gotowa :)

Posted

na konto Buzi wpłynęło:

- 40 zł od mar.gajko

i

- 50 zł od helli:)

DZIĘKUJE CAŁYM SERDUSZKIEM

A wieczorem będą nowe zdjęcia od JHani do ogłoszeń i rachunek za pażdziernik;)

Posted

Dziękuje Haniu za piękne zdjęcia:)

Wstawiam fakturę za weta Bużki

23269938_1840553629589230_1460024617_o.thumb.jpg.ed912036a0ca2b40a40efb8ec1b591dd.jpg

Opłacam też 90 zł za hotelik za pażdziernik

Wyróżniłam olx Bużki na Wrocław i Poznań na miesiąc za 17,81 zł x 2= 35,62 zł

Razem wydatki: 71 zł + 90 zł+ 35,62 zł= 196,62 zł