Anula Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Państwo mają skontaktować się z Hanią i ustalić odbiór Isi.Na razie nic nie wiemy kiedy Isia wybędzie od Hani. Quote
Alaskan malamutte Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Bardzo się cieszę z domku Isi!! Quote
Tola Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Ale się cieszę, Misio wygląda bardzo sympatycznie, szczęściara z naszej Isi;) Quote
Bogusik Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Kochani,teraz wróciłam z pracy i dopiero odczytałam priv. od Hani.Państwo nie zważając na nic przyjechali po Isie dzisiaj :) Tak jak Hania mi napisała,że bardzo fajna,wesoła Rodzina i Isia bardzo do nich pasuje.Oczywiście wszyscy zachwyceni sunią :) Hania podesłała fotkę ze spotkania.... Isia już po drugiej stronie,czyli tam gdzie jej nowa Rodzina...:) 3 Quote
Alaskan malamutte Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 No i cudnie!!! Isiu, śliczna sunieczko, bądź szczęśliwa!!! Quote
Anula Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Tak sądziłam,że Państwo nie wytrzymają do jutra.W całym komplecie przyjechali po Isię.Nasza Isia ma wspaniały domek,będzie kochana i rozpieszczana i tak ma być.Warto było czekać na ten domek.Isia także jest fantastycznym psiakiem a więc fajnie się to ułożyło w całość. Zresztą co tu pisać,najpierw Hania ocenia domek,następnie Bogusik i osoba,która przeprowadza wizytę,no i ostateczna decyzja jest przedyskutowana przez nas.W zasadzie nie powinno być pomyłki w ocenie domku. Quote
Havanka Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 To od wczoraj, Isia nie jest już bezdomna ! Długiego i szczęśliwego życia suniu ! Quote
Poker Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 23 godziny temu, Anula napisał: Państwo mają skontaktować się z Hanią i ustalić odbiór Isi.Na razie nic nie wiemy kiedy Isia wybędzie od Hani. I już wszystko wiadomo. Szczęścia malutka. Quote
Bogusik Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Wiadomości z Isi domku są bardzo dobre.Zapoznanie z Misiem odbyło się drogą pokojową, a na wczorajszym spacerku,jak tylko któreś zostawało w tyle natychmiast było stop i przywoływanie szczeknięciem.Pani Iwona mówiła,że mieli z tego nie mało śmiechu.W nocy była pobudka o 3 i później już o 7.Isia śpi w swoim legowisku w pokoju córeczki bo obie dziewczyny zakochały się w sobie po same uszy :) Misiu odmłodniał i zrobił się bardzo skory do zabawy,jak go Isia do niej zachęca :) Ogólnie w domu zrobiło się bardzo wesoło i wszyscy cieszą się z powiększenia Rodziny o wspaniałą Isię :) 3 Quote
Tola Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Bądź już zawsze szczęśliwa mała, zamojska sunieczko! 1 Quote
Bogusik Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 1 godzinę temu, Tola napisał: Bądź już zawsze szczęśliwa mała, zamojska sunieczko! Jestem przekonana,że Isia w tym domku będzie szczęśliwa,mając u boku takich wspaniałych ludzi i jeszcze przyjaznego Misia :) Quote
Tyśka) Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Wow, co za rewelacyjne wieści :) Tak się cieszę! Quote
Jo37 Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Jaka dobra wiadomość. Powodzenia sunieczko. Quote
Anula Posted November 21, 2017 Author Posted November 21, 2017 Rozliczyłam finanse Isi.Ogólnie stan konta=0,00zł U szafirki pozostaje kwota do rozliczenia za pobyt Isi - 99,96zł,którą przekazujemy dla Majki i Elfika z tego wątku: http://www.dogomania.com/forum/topic/340484-majka-i-elfik-zamojskie-psiaki-czekają-na-naszą-pomoc/#comment-17174457 Quote
Profik Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Nie dość, że przesympatyczna, to do tego prześliczna :) Niech jej się wiedzie jak najlepiej. ______________________ Szukasz pomocy z umowa kupna sprzedaży samochodu - jako księgowa chętnie pomogę. Quote
Anula Posted November 21, 2017 Author Posted November 21, 2017 17 minut temu, Profik napisał: Nie dość, że przesympatyczna, to do tego prześliczna :) Niech jej się wiedzie jak najlepiej. Witaj na Dogo.Nie ma innej opcji musi być kochana i szanowana bo zasługuje na to po tym co przeszła. Quote
Bogusik Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Isia wylegująca się w swoim legowisku....:) Szalejemy z Misiem...:) A to były rezydent [*] Pikuś... Quote
Anula Posted November 21, 2017 Author Posted November 21, 2017 Państwo chyba kochają ten typ psiaków dlatego pokochali Isię. Quote
b-b Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 9 godzin temu, Bogusik napisał: Isia wylegująca się w swoim legowisku....:) Jej wysokość Isia :D Quote
Alaskan malamutte Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Tak było... A tak jest.. Dziękuję za Isię!!! Quote
Tyśka) Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Dnia 21.11.2017 o 20:30, Anula napisał: Państwo chyba kochają ten typ psiaków dlatego pokochali Isię. Też o tym pomyślałam :) Mają swoją "rasę". Świetnie, że Isia ma domek! Quote
Figunia Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Cudna sunieczko, badz juz zawsze szczesliwa i bezpieczna! Quote
Bogusik Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 U Isi wszystko bardzo dobrze :) Jest cudowna,uwielbia spacery i zabawy z córeczką i Misiem.Jak Pani Edyty nie ma w domu to zaraz znosi do legowiska jej kapcie....:) Powiedziała mi także ,że nie muszę się martwić bo nigdy w życiu jej nie oddadzą! Bardzo ją kochają i nie wyobrażają sobie bez niej życia.Po prostu była im pisana...:) 2 Quote
Recommended Posts