Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani,teraz wróciłam z pracy i dopiero odczytałam priv. od Hani.Państwo nie zważając na nic przyjechali po Isie dzisiaj :) Tak jak Hania mi napisała,że bardzo fajna,wesoła Rodzina i Isia bardzo do nich pasuje.Oczywiście wszyscy zachwyceni sunią :) Hania podesłała fotkę ze spotkania....

Isia już po drugiej stronie,czyli tam gdzie jej nowa Rodzina...:)

23755870_1846915522286374_675023436_n.jpg.6814ffd6d5bd4a6831f6edc92b02ecd3.jpg

• Upvote 3
Posted

Tak sądziłam,że Państwo nie wytrzymają do jutra.W całym komplecie przyjechali po Isię.Nasza Isia ma wspaniały domek,będzie kochana i rozpieszczana i tak ma być.Warto było czekać na ten domek.Isia także jest fantastycznym psiakiem a więc fajnie się to ułożyło w całość.

Zresztą co tu pisać,najpierw Hania ocenia domek,następnie Bogusik i osoba,która przeprowadza wizytę,no i ostateczna decyzja jest przedyskutowana przez nas.W zasadzie nie powinno być pomyłki w ocenie domku.

Posted
23 godziny temu, Anula napisał:

Państwo mają skontaktować się z Hanią i ustalić odbiór Isi.Na razie nic nie wiemy kiedy Isia wybędzie od Hani.

I już wszystko wiadomo. Szczęścia malutka.

Posted

Wiadomości z Isi domku są bardzo dobre.Zapoznanie z Misiem odbyło się drogą pokojową, a na wczorajszym spacerku,jak tylko któreś zostawało w tyle natychmiast było stop i przywoływanie szczeknięciem.Pani Iwona mówiła,że mieli z tego nie mało śmiechu.W nocy była pobudka o 3 i później już o 7.Isia śpi w swoim legowisku w pokoju córeczki bo obie dziewczyny zakochały się w sobie po same uszy :) Misiu odmłodniał i zrobił się bardzo skory do zabawy,jak go Isia do niej zachęca :) Ogólnie w domu zrobiło się bardzo wesoło i wszyscy cieszą się z powiększenia Rodziny o wspaniałą Isię :)

• Upvote 3
Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Bądź już zawsze szczęśliwa mała, zamojska sunieczko!

Jestem przekonana,że Isia w tym domku będzie szczęśliwa,mając u boku takich wspaniałych ludzi i jeszcze przyjaznego Misia :)

Posted
17 minut temu, Profik napisał:

Nie dość, że przesympatyczna, to do tego prześliczna :) Niech jej się wiedzie jak najlepiej.

Witaj na Dogo.Nie ma innej opcji musi być kochana i szanowana bo zasługuje na to po tym co przeszła.

Posted
Dnia 21.11.2017 o 20:30, Anula napisał:

Państwo chyba kochają ten typ psiaków dlatego pokochali Isię.

Też o tym pomyślałam :) Mają swoją "rasę". Świetnie, że Isia ma domek!

Posted

U Isi wszystko bardzo dobrze :) Jest cudowna,uwielbia spacery i zabawy z córeczką i Misiem.Jak Pani Edyty nie ma w domu to zaraz znosi do legowiska jej kapcie....:) Powiedziała mi także ,że nie muszę się martwić bo nigdy w życiu jej nie oddadzą! Bardzo ją kochają i nie wyobrażają sobie bez niej życia.Po prostu była im pisana...:)

DSC_0495.JPG.0fed755cbb88dd0c2598f670c0389c71.JPG

DSC_0502.JPG.2ec88c3a95500a3a342da67ea67ebdad.JPG

DSC_0498.JPG.4eabea417106ac0a2afb7554696e4930.JPG

DSC_0488.JPG.ce0b9c173bd71e170eae9c24a3dde972.JPG

DSC_0554.JPG.125195a81a85be0526bd3e5edff68d01.JPG

• Upvote 2