Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 7.06.2020 o 09:53, jaguska napisał:

Moja poleciała dzisiaj 9e95568981fe0264d7c38993a1f7a8f9.gif

Jagusko,deklaracja nadeszła za VI,bardzo dziękuję.

Post rozliczeniowy na 1 str. został przerwany ze względu na niemożność edycji.Na razie jest przeniesiony na str.70 i tam są nanoszone wpłaty.Jeżeli będzie można edytować to wszystko uzupełnię na 1 str.

Posted

Dziękuję serdecznie za wspieranie naszego urwiska :) u Czesia wszystko ok, cieszy się latem, może biegać goluteńki i wietrzyć 

Zmarł Longin Siemiński z Wojtyszek, wstawię link Beaty Kurpianik, podaje cenne informacje. 

Posted

Dziękuję Tyśka za pomoc :) 

Anula Czesio prosi o mokrą karmę, puszki mu się skończyły i samej suchej to za bardzo jeść nie chce, w mokrej przemycane ma suple i leki. 

Wszystko u niego po staremu, zdrowy. Szkoły dalej pozamykane to cieszy się, że Aldonka więcej czasu spędza w domku. 

IMG_20200617_015715.jpg

IMG_20200617_015642.jpg

• Like 2
Posted

Kupujemy dla Czesia środki pielęgnacyjne, kupię tym razem dla niego  24 puszki karmy Stuzzy.Więc prośbę o zakup anuluję :) 

Posted
20 godzin temu, Bgra napisał:

Kupujemy dla Czesia środki pielęgnacyjne, kupię tym razem dla niego  24 puszki karmy Stuzzy.Więc prośbę o zakup anuluję :) 

Dobrze.W każdym razie gdyby była potrzebna karma to daj znać.

• 2 weeks later...
Posted

Dziękuję serdecznie za pomoc dla Czesia,u niego wszystko w porządku. 

14 lipca po ciężkiej, nierównej walce z niezwykle złośliwym nowotworem zmarła moja przyjaciółka Olga, tutaj na dogo Ola.mo. Niebo potrzebowało Anioła jak napisała jedna z Jej znajomych i nie ma w tym określeniu ani cienia przesady. 

• Like 1
Posted
1 minutę temu, Bgra napisał:

Wczoraj pożegnaliśmy Olgę. 

Dziękuję Wam za wsparcie. Jest ciężko. 

W takich chwilach ważne jest współczucie i wsparcie innych osób.   865439109_wspczucie.png.8512475bc2e07b4175926f309cb4de66.png 

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Dziękuję Wam. 

Dziękuję za wspieranie Czesia, u niego wszystko ok. 

Dzisiaj urodziła się moja wnusia Anulka, tak się spieszyła, że ratownik w karetce przyjął malutką. Mama i córcia czują się dobrze :) 

• Like 1
Posted
6 godzin temu, Bgra napisał:

Dziękuję Wam. 

Dziękuję za wspieranie Czesia, u niego wszystko ok. 

Dzisiaj urodziła się moja wnusia Anulka, tak się spieszyła, że ratownik w karetce przyjął malutką. Mama i córcia czują się dobrze :) 

Ojej, super wieści! Gratulacje!

• Like 1