Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

Cały wieczór wczoraj usiłowałam wejść na dogo- ale akurat była awaria interntu..
Krótko rozmawialam z Pipi,bo wiadomo- kilka godzin po zabiegu.. bardzo się ucieszłyłam,jak sie odezwała- bo to pierwsza dobra nowina.Parę lat temu,po narkozie Pipi nie wybudzała się kilka dni. Operacja sie udała,przepuklina usunięta i jak mówiła Pipi wymieniony dysk,czy dyski..Pewnie dzis dowiemy się więcej.
Ufff super,że juz po wszystkim,mam nadzieję,że teraz to juz tylko rekonwalescencja,ni i że Pipi zapomni o bólu kręgosłupa
A Shiva- ojj....ciekawe co sobie mysli...że trafiła no właśnie gdzie? Z podlaskiej wioski na salony piekności..:)

Posted

Pozdrowienia dla dzielnej Pipi.

Niesamowita historia z DT Shivy, podajcie prosze wátek na FB do tego wydarzenia, poczytam jutro. Cieszé siéze sunia ma DT gdzie nie ma szans gonic kur ani uciekac i jest taka mila dla kota "baranka" :) To najslodszy buziak od kota - glówká :)

Posted

zapraszam na wątek, potrzebne DT dla suni i szczeniaków, potrzebne pieniądze na sterylizację suni

Kolejna bieda ze szczeniakami na Podlasiu:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242413-Bezdomna-sunia-z-trzema-szczeniętami-koczująca-w-lesie[/URL]

Posted

Dla tych,którzy jeszcze nie weszli na wydarzenie FB Pipi - rozsyłajcie, zapraszajcie !!! [url]http://www.facebook.com/events/140637629432425/[/url]

Posted

Irenko PIĘKNIE wyglądasz! Cieszę się, że masz już operację za sobą. Zdrowiej szybciutko :smile: Mocno Cię przytulam :calus: