Randa Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 rzeczywiście te dwa Maxy podobne, fajne masz psiaki Ewita a mała urody przecudnej Quote
ani@ Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Sunia była 15 minut w Młochowie ;) [IMG]http://img812.imageshack.us/img812/33/003oy.jpg[/IMG] i pojechała do [B]Camary[/B] do[I] Krakófka[/I] Krzyś dzwonił, że już dojeżdżają :loveu: (pewnie teraz już są na miejscu) Quote
Pipi Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Panie Krzysztofie, bardzo bardzo pięknie dziękuję. Mam nadzieję, że nie sprawiała kłopotu w podróży. Camara, czekamy na wieści, tak? Quote
Camara Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Maleństwo w objęciach swojej nowej rodziny :p [IMG]http://img227.imageshack.us/img227/6916/zulaii1.jpg[/IMG] Mieliśmy z Krzysiem zawozić malucha, ale Nowa Rodzina nie mogła się doczekać i przyjechali wcześniej do mnie. Oczywiście wpadli w zachwyt i jak sami mówili, nie spodziewali się takiego szczęścia :loveu: ([SIZE=1]bo przecież nie widzieli nawet fotek szczeniorka[/SIZE]) Dom sprawdzałam wcześniej, więc po spisaniu umowy adopcyjnej cała piątka wyruszyła do domu. Oczywiście będą w przyszłym roku na Marszu Jamników - bo zawsze biorą w nim udział ;) a teraz będą z podwójną stawką Długaśności :evil_lol: Edit: oczywiście dostali wytyczne co do odrobaczania, szczepienia i sterylizacji. Starsza jamniczka jest wysterylizowana, więc nie będzie to dla nich nowinką. Quote
malagos Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 to rewelacja! co za cudni ludzie! I te psy, rodzina jamników :) Strasznie sie cieszę! Quote
enia Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ech ciężko było kluske oddawać bo jakoś tak namąciła w moim sercu....:loveu: Camaro - odrobaczyć ją trzeba koniecznie w kupie miala ryż, brzuch wielki, szczepienia to wiadomo, pojechała bez obroży bo tak "wielkich" nie posiadałyśmy, jest wyjątkowo czyściutka jeśli chodzi o potrzeby toal. sygnalizuje skomleniem, apetyt dopisuje, humor takoż, cud , miód i orzeszki :multi::loveu::multi::loveu::multi::p proszę w imieniu nas tu zgromadzonych o zdjęcia i wieści o małej na bieżąco, czy tu czy na innym wątku, wsio rawno, ale muszą być:loveu: aaaaa i psów wielgachnych się wcale nie boi:razz: Quote
Pipi Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Camara, Jesteś wspaniała, kochana, tak bardzo się cieszę, bardzo dziękuję, że pomogłaś malutkiej. Państwo wspaniali, dziekuje. Quote
andzia69 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 oj - weszłam, nadrobiłam zaległosci :) śliczniasta ta córcia tej jamnisiowatej sunieczki:) i jak dobrze, ze kochana Camara znalazła jej domek:):):) bosko!!!:) u was to chociaż człowiek się nie dołuje:) Quote
Akrum Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 super że się udało małej - pojechała do nowego domku :) Quote
Evelin Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ale gówniarstwo miało szczęście...Takie to małe, urocze,ale z charakterkiem... Pewnie nawet nie zdawała sobie sprawy,że wyrusza po nowe życie... A ta nowa Rodzinka rewelacyjna...w sumie-przyjęli psiaka w ciemno (hehe,z drugiego końca Polski :))..|Życzę Im jak najlepiej.. Jak Pipi przekazała mi szczeniorka , to trochę się martwiłam,czy się spodoba...no wiecie,mi to się każdy pies poboda.. Potem ,jak zobaczyłam zachwyt Enii i Evity,to sobie pomyślałam,że bedzie dobrze.. (Enia i Evita-bardzo się cieszę,że Was poznałam...naleśniki były pyszne,szarlotka też, tylko trochę za dużo zjadłam :)).. Co z tego wynika??? W kupie siła..:) Im większa kupa-tym lepiej :) W sumie,tyle osób dołozyło swoją cegiełkę do szczęście tej małej udającej jamniora.. Od Pipi począwszy,na nowej Rodzinie skończywszy...Echhh,fajnie.. mam nadzieje,że dowiemy się jak mała się nazywa.. Quote
ani@ Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Potwierdzam [B]enii [/B]ciężko było wyszarpnąć z obięć czarnulkę. Dzisiaj miałyśmy z dziewczynami bardzo pracowity dzień. Trójka naszych psiaków jest w nowych kochających domach! [B]Dziękuję wszystkim za otwarte, wielkie serca![/B] Quote
eve-w Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 a ja tylko przypomnę o nadchodzącej zimie i budzie, która czeka... Quote
enia Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='eve-w']a ja tylko przypomnę o nadchodzącej zimie i budzie, która czeka...[/QUOTE] ja pamietam, ale nie mam pomysłu na transport - bo tu zdaje sie potrzebna przyczepa i samochód co ma hak.... Quote
Camara Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Evelin, masz absolutną rację. Tam, gdzie jest zrozumienie i współpraca - można góry przenosić... albo szczeniora na drugi koniec PL :lol: Dlatego bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomogli malutkiej w drodze do domu :p A mała już ma imię... Zula, po mamusi :eviltong: Quote
enia Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='fona']Zapisuję wątek i postaram się pomóc.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy! :) Quote
evita. Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Fona- witamy na wątku :) Ja jeszcze słówko w sprawie małej Zuli. Camara- bardzo prosimy od czasu do czasu o jakiekolwiek info z nowego domku :modla::modla::modla: ;) . Ten zawadiacki, przebojowy i przekochany szczenior umie podbić serducho w 5 sekund :loveu::loveu::loveu:. Cudowna malizna :lol: Bardzo się cieszę, że dostała szansę na nowe życie :multi: Evelin- nam również było bardzo miło Cię poznać :lol:. No i wpadaj na naleśniki jeśli tylko będziesz w pobliżu. Zapraszamy :lol: Quote
andzia69 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 nie znacie kogoś, kto jedzie na dniach do W-wy przez Kielce??? potrzebujemy pilnie transportu dla wynędzniałej sunieczki do dt:( Quote
Asior Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Pipi, Ty masz "na stanie" maluchy??? Bo mamy w tej chwili troszkę juniorowej karmy a zaraz może "wyjść" więc pytam bo bym Ci też odłożyła ze dwie paczki... Quote
Pipi Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Mam jedenaście kociaków w domu i jeszcze dwa we wsi, to latam. Dziękuję Asiorku. Dziś postaram się już wiedzieć, jak będzie z odebraniem karmy. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='enia'] [LIST=1] [*]dzwonilam wczoraj do Asior wieczorem w spr. karmy ale nie odbierała tel... [/LIST] fajnie byłoby gdyby sie udało, bo podopiecznych u Pipi przybywa......i wszyscy głodni. Asiaczku dzięki za tobołki :) [SIZE=4][I][COLOR=Purple][B]i jak ktoś ma coś zbędnego tj. koce, kołdry, michy, poduszki , smycze i obroże - to ja chętnie na terenie Warszawy i okolicach mogę zabrac i przekazac psiakom i kociakom pod opieką Pipi :)[/B][/COLOR][/I][/SIZE][/QUOTE] Nie ma sprawy. Cieszę się, że mała Zulka tak dobrze trafiła, bo rzeczywiście na fotkach jest cudna:) Jak będe miała jeszcze jakieś koce, czylegowiska - dam znać:) Pzdr. Quote
Camara Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dzwoniłam do małej Zulki, ale telefon odebrała jej Pani :cool3: Jak jest? świetnie! Radosny, szczęśliwy głos a w tle tupot jamniczych łapek, warkoty i poszczekiwania :evil_lol: Dogadują się z Lusią rewelacyjnie, co podobno dobrze wpłynie na obłe kształty Luśki. Mała Zulka wczoraj była na przeglądzie weterynaryjnym - została odpchlona i odrobaczona. Dostała także antybiotyk, bo niestety pchły tak gryzły, że Zulka wydrapała sobie parę dziurek :shake: Śpi z młodszą Panią, w domu zdarzyła się mała qupka ale tylko jedna. Dziś zostały z Luśką same na 1,5 godziny i o dziwo nic nie zostało pożarte i rozszarpane (mnie to dziwi... po TAKIEJ mamusi i nic, zupełnie NIC??? czy mała Zulka na pewno jest córką dużej Zulki? :evil_lol: ) I ma najsłodsze oczy, jest najgrzeczniejsza, najpiękniejsza i... czuję, że ją rozpuszczą do imentu :roll: Mam jedną słabą fotę z komórki, robioną w trakcie rozmowy - jak mi się ją uda przesłać to ani@ wstawi, bo ja nie potrafię :p Quote
Evelin Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Camara, wieści rewelacyjne.. Wszystkim Zulkowym domkom- szczęścia w wymiarze mega zyczę... I bardzo się cieszę..:) Camara,jakbyś sobie zażyczyła czegoś jamnikopodobnego to pisz.. poszukamy...:loveu: Quote
Asior Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Pipi']Mam jedenaście kociaków w domu i jeszcze dwa we wsi, to latam. Dziękuję Asiorku. Dziś postaram się już wiedzieć, jak będzie z odebraniem karmy.[/QUOTE] a psów w sumie pod opieką ile??? najprawdopodobniej jutro karma trafi do Elik :) a potem do Ciebie Quote
enia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Asior']a psów w sumie pod opieką ile??? najprawdopodobniej jutro karma trafi do Elik :) a potem do Ciebie[/QUOTE] fantastycznie!! ale chyba od elik trafi do mnie i dopiero do Pipi, tak?;) czy coś się zmieniło? Quote
Recommended Posts