Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapomniałam jeszcze napisać, że Grześ nadal robi za dobrego wujka, opiekuje się szczeniaczkami czy innymi młodymi psiakami, ale czy to nie chodzi o sprawdzenie czy jedzonko zostało po nich, tego nie wiem ;)

• Like 3
Posted
3 godziny temu, Olena84 napisał:

Zapomniałam jeszcze napisać, że Grześ nadal robi za dobrego wujka, opiekuje się szczeniaczkami czy innymi młodymi psiakami, ale czy to nie chodzi o sprawdzenie czy jedzonko zostało po nich, tego nie wiem ;)

Hehehe

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Olena84 napisał:

A ja nie wątpię w opiekuńczy instynkt wuja Grzegorza. happy.gif

Kochany Grześ... wub.gif

• Like 1
Posted
3 minuty temu, Elisabeta napisał:

A ja nie wątpię w opiekuńczy instynkt wuja Grzegorza. happy.gif

Kochany Grześ... wub.gif

Ja też uważam, że jest to bezinteresowne zainteresowanie młodszymi kolegami :)

• Like 1
Posted

Dziękuję za wpłaty:

- Bakusiowa - 30zł - 22.03

- dorcia2 - 30zł - 03.04

- Olena84 - 30zł - 03.04

- LupusNord - 20zł - 04.04

- mama Oleny - 50zł - 05.04

Posted
21 godzin temu, Olena84 napisał:

Planuje odwiedzić Grzegorza bo będę miała dla niego puszki, odkupiłam od Gusiaczek, starczy na cały miesiąc;)

Olenko, już się cieszę i czekam na Twoje spotkanie z Grzesiem.happy.gif A skoro zawieziesz puszki, to Grzegorz na pewno też już na Ciebie czeka. iconwink.gif  Dobrej soboty Wszystkim.

• Like 1
Posted
Dnia 6.04.2018 o 08:18, Olena84 napisał:

Planuje odwiedzić Grzegorza bo będę miała dla niego puszki, odkupiłam od Gusiaczek, starczy na cały miesiąc;)

Tak naprawdę troska Oleny o pełne brzunio Grzesia wybawiła nas z kłopotu - otrzymałam nie tę karmę, co cza i się cieszę , że nie poszła na zmarnowanie. Oczywiście możecie powiedzieć, że mogłam ją podarować, ale nie, nie mogłam :( Olena zapłaciła 100 zł, a my zamówiliśmy dla Ovo ponownie z nadzieją, że dostaniemy tę właściwą.

Pozdrawiam FanKlub i zostawiam mizianki dla Grzesia (smacznego Maluchu :))

• Like 3
Posted
Dnia 7.04.2018 o 05:35, Elisabeta napisał:

Olenko, już się cieszę i czekam na Twoje spotkanie z Grzesiem.happy.gif A skoro zawieziesz puszki, to Grzegorz na pewno też już na Ciebie czeka. iconwink.gif  Dobrej soboty Wszystkim.

Smaczki też mamy, bo inaczej nas nie polubi, a Grześ za smaczka dużo zrobi;)

Dnia 7.04.2018 o 05:41, Nesiowata napisał:

Ja też się przywitam z czarnulkiem.  Wiosna w pełni więc i Grześ będzie coraz "na luzie".

Wiosna i cudna temperatura!

22 godziny temu, Gusiaczek napisał:

Tak naprawdę troska Oleny o pełne brzunio Grzesia wybawiła nas z kłopotu - otrzymałam nie tę karmę, co cza i się cieszę , że nie poszła na zmarnowanie. Oczywiście możecie powiedzieć, że mogłam ją podarować, ale nie, nie mogłam :( Olena zapłaciła 100 zł, a my zamówiliśmy dla Ovo ponownie z nadzieją, że dostaniemy tę właściwą.

Pozdrawiam FanKlub i zostawiam mizianki dla Grzesia (smacznego Maluchu :))

Dziękuję za karmę, mam nadzieje, że Grzesiowi posmakuje, a o to nie trudno;)

21 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Zaglądam do Grzesia :)))

witamy się!

5 godzin temu, Nesiowata napisał:

Witaj Gresiu w wiosenny (mam nadzieję) dzień. Ciesz się wolnością i spokojem.

zdecydowanie, ma być 22 stopnie i tak przynajmniej do czwartku, chce się żyć. 

4 godziny temu, Elisabeta napisał:

Jestem, Grzesiu. happy.gif Wszyscy sobie życzymy dobrej i cieplutkiej niedzieli.

;D

Posted
2 godziny temu, Olena84 napisał:

Smaczki też mamy, bo inaczej nas nie polubi, a Grześ za smaczka dużo zrobi;)

Bo co to za pies, który nie lubi smaczków;)

• Like 1
Posted
4 godziny temu, Radek napisał:

Bo co to za pies, który nie lubi smaczków;)

A Grześ rzeczywiście smaczki lubi. Odwiedziliśmy dziś Grzegorza, pospacerowaliśmy na smyczy po podwórku, po 1,5 godzinie Grześ już całkiem ładnie chodził, tylko na początku wpadł w panikę, noi szedł, siadał itd, potem było lepiej ale tylko jak kierowaliśmy się w stronę domu, żeby oddalić się od domu musiałam go nieść, a Grześ swoje waży;). w każdym razie rzeczywiście 3 szczeniaki które są w hotelu mogą robić z nim co chcą, inne psiaki zdarzy mu się ostrzec zębami ale na maluchy nie warczy, nawet jeden położył głowę na tułowiu Grzesia ale niestety na zbyt krótko i zdjęcia nie udało się zrobić. 

• Like 2
  • Upvote 1