Nesiowata Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Dobrego dnia czarnulku. Poranek rześki i suchy jak diabli. Nudne sie to robi. A NFZ, o dziwo, wczoraj pracował i wszystko załatwiłam. Co prawda - ulga z tego powody niewielka, ale zawsze coś... Quote
Elisabeta Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 To większej ulgi Ci życzę, Nesiowata. Powoli wszystko wraca do normalności. Zaraz znowu matury... Tyle lat minęło, a ja co roku jestem szczęśliwa, że nie muszę jej już zdawać. Dobrej soboty dla Grzesia i Grzesiowych. Quote
Nesiowata Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 45 minut temu, Elisabeta napisał: To większej ulgi Ci życzę, Nesiowata. Bardzo, bardzo dziękuję. Oby tak się stało. 1 Quote
Radek Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 4 godziny temu, Nesiowata napisał: A NFZ, o dziwo, wczoraj pracował i wszystko załatwiłam. Co prawda - ulga z tego powody niewielka, ale zawsze coś... Nawet mały sukces cieszy;) Quote
Olena84 Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Zgadnijcie kto jest w hotelu psiakiem - odkurzaczem, co żadnej chrupki nie przepuści;) 1 Quote
Nadziejka Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 17 minut temu, Olena84 napisał: Zgadnijcie kto jest w hotelu psiakiem - odkurzaczem, co żadnej chrupki nie przepuści;) Gregory Grzes Grzesineczek lakomczuuuszeczek no chiba ze mla ... ale mla czyli ja to -przeciez nie w hotelisku ... Quote
elik Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 21 minut temu, Olena84 napisał: Zgadnijcie kto jest w hotelu psiakiem - odkurzaczem, co żadnej chrupki nie przepuści;) Za Nadziejką powtórzę, że pewnie Gregory :) Quote
dorcia2 Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Grzesinek nasz kochany stała majowa poleciała dla myszki Quote
Elisabeta Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 6 godzin temu, Olena84 napisał: Zgadnijcie kto jest w hotelu psiakiem - odkurzaczem, co żadnej chrupki nie przepuści;) Olenko, od kilku godzin myślę i myślę... Może to nasz Grześ? Quote
Olena84 Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 9 godzin temu, Nadziejka napisał: Gregory Grzes Grzesineczek lakomczuuuszeczek no chiba ze mla ... ale mla czyli ja to -przeciez nie w hotelisku ... Ewciu to nie o Tobie! 9 godzin temu, elik napisał: Za Nadziejką powtórzę, że pewnie Gregory :) Ciotki nie wiem jak to robicie ale zgadłyście! 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Olenko, od kilku godzin myślę i myślę... Może to nasz Grześ? Tutaj gorzej ze zgadywaniem ale jednak się udało 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Jaki porządny :) Nic się przy nim nie zmarnuje. Grześ znowu będzie dostawał troszkę mniejszą porcję, co zauważa i jest płacz;), ale musi ładnie się prezentować jak domek zadzwoni czyli być szczuplutki;) 5 godzin temu, dorcia2 napisał: Grzesinek nasz kochany stała majowa poleciała dla myszki dziękujemy! 1 Quote
Nadziejka Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 ja sem wiem ja se wiem ze ni o mnie .. . hihi 1 Quote
Nesiowata Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Witaj Grzesiu. Trzymaj tak dalej - przecież ktoś musi dbać o porządek w domu. A Ty jesteś porządny pies, dobry gospodarz. Nic nie może się zmarnować! 1 Quote
Elisabeta Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Niedzielne dzień dobry, Grzesiu. 9 godzin temu, Olena84 napisał: Tutaj gorzej ze zgadywaniem ale jednak się udało Strzelałam... 1 Quote
elik Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 4 godziny temu, Elisabeta napisał: Niedzielne dzień dobry, Grzesiu. Strzelałam... I trafiłaś w dziesiątkę :) 1 Quote
Elisabeta Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 15 minut temu, elik napisał: I trafiłaś w dziesiątkę :) Tak, Eliku. Jakieś nagrody będą, Olenko?.. Quote
elik Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 9 minut temu, Elisabeta napisał: Tak, Eliku. Jakieś nagrody będą, Olenko?.. Quote
Elisabeta Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Dzień dobry, Grzesiu. I już po długim weekendzie... Musimy jakoś przetrwać trudny czas powrotu do rzeczywistości. Damy radę. Spokojnego poniedziałku. 1 Quote
Nesiowata Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Dobrego dnia Czarnulku. Po długim nienormalnym tygodniu ten powinien być już taki prawdziwy. I oby szczęśliwy dla Ciebie. 1 Quote
Radek Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: Musimy jakoś przetrwać trudny czas powrotu do rzeczywistości. Damy radę. Pewnie, że damy:) Chociaż przyjemniej byłoby jeszcze poleniuchować. Miłego dnia fankom Grzesia. Quote
Olena84 Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 22 godziny temu, Elisabeta napisał: Tak, Eliku. Jakieś nagrody będą, Olenko?.. No ciotka aleś mnie zaskoczyła, ale w sumie jest nagroda! Grześ! 22 godziny temu, elik napisał: Boję się że Elisabeta mówiła na serio:( 2 godziny temu, Radek napisał: Pewnie, że damy:) Chociaż przyjemniej byłoby jeszcze poleniuchować. Miłego dnia fankom Grzesia. i fanowi;) 2 Quote
elik Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Miłego poniedziałku dla Wszystkich odwiedzających Grzesia! 1 Quote
jankamałpa Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 11 minut temu, elik napisał: Miłego poniedziałku dla Wszystkich odwiedzających Grzesia! Dlaczego tylko poniedziałku? Całego nowego tygodnia słonecznego i udanego :). 2 Quote
Elisabeta Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 6 godzin temu, Olena84 napisał: Boję się że Elisabeta mówiła na serio:( Bardzo na serio, Olenko. Quote
Recommended Posts