Olena84 Posted April 23, 2018 Author Posted April 23, 2018 Grupa "już z nowym domu" jest dwa razy jako "już w nowym domu" i podgrupa "psów do adopcji", dziwne Quote
Nesiowata Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Witaj Grzesiu we wtorek. Trochę chłodno, ale może będzie lepiej. Chwilowo dorobiłam się kataru i najchętniej z powrotem wrócę do łożka. Quote
Elisabeta Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Dzień dobry, Grzesiu. Nesiowata, zdrowia Ci życzę, bo szkoda wiosny na chorowanie... Dobrego dnia dla Ciebie i dla Wszystkich stąd. 1 Quote
Radek Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Trochę chłodno, ale może będzie lepiej. Chłodno i szaro, ale każda pogoda jest dobra żeby zajrzeć do Grzesia. Dużo zdrówka. 1 Quote
Olena84 Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Witaj Grzesiu we wtorek. Trochę chłodno, ale może będzie lepiej. Chwilowo dorobiłam się kataru i najchętniej z powrotem wrócę do łożka. nie dobrze ale odpoczynek fajna sprawa 1 Quote
Nesiowata Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Nesiowata, zdrowiej nam szybciutko! Gdyby to było takie łatwe! 1 Quote
Nesiowata Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Dzień dobry Grzesiowi i jego sympatykom. Rześko się zrobiło, trzeba znów cieplejsze ciuchy wyciągnąć. A tak już było dobrze! Deszczu jednak brakuje nadal. 1 Quote
Elisabeta Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 To czekamy z Grzesiem na ciepłe wiosenne deszcze. Dobrego dnia Wszystkim życzę. 1 Quote
Radek Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Deszczu jednak brakuje nadal. Nasza mała mordka ostrzyżona to może padać;) 1 Quote
Tyśka) Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Dnia 24.04.2018 o 13:50, Nesiowata napisał: Gdyby to było takie łatwe! A powiem mi co jest w życiu łatwe?:) Tobie na pewno łatwiej, bo masz aż 3 psich lekarzy i kota (koty?) :) A te, wiadomo nie od dziś, najlepiej pomagają w walce z chorobą! Zdrówka! 11 godzin temu, Radek napisał: Nasza mała mordka ostrzyżona to może padać;) Oooo, a mój czeka na kąpiel i podcięcie kudłów :) Podcięcie, bo ja jedynie mu podcinam nadmiar. Jednak musi poczekać aż przyjadę. Quote
Radek Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Tobie na pewno łatwiej, bo masz aż 3 psich lekarzy i kota (koty?) :) A te, wiadomo nie od dziś, najlepiej pomagają w walce z chorobą! Oj tak, pies jako terapeuta jest idealny:) Quote
Nesiowata Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Tobie na pewno łatwiej, bo masz aż 3 psich lekarzy i kota (koty?) :) A te, wiadomo nie od dziś, najlepiej pomagają w walce z chorobą! Zdrówka! Dziękuję za życzenia. Kocice są dwie, ale one chodzą własnymi drogami. Zawsze są przy mnie psy. Witaj czarnulku w kolejny chłodny poranek. Jeszcze trochę trzeba poczekać na ciepełko. Ale, jak zapowiadają, ma wkrótce wrócić. Quote
Elisabeta Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 8 godzin temu, Radek napisał: Oj tak, pies jako terapeuta jest idealny:) Przychodzę do Grzesia, jednego z moich psich terapeutów. Dobrego dnia dla Wszystkich. Czekamy na ciepełko. Quote
Olena84 Posted April 26, 2018 Author Posted April 26, 2018 Dziękuję za wpłaty!!!: - jankamałpa - 30zł - IV, V, VI - 18.04 - Bakusiowa - 30zł - 23.04 - Elisabeta - 100zł - 23.04 - p. Agnieszka od elik - 50zł - 26.04 Quote
Olena84 Posted April 26, 2018 Author Posted April 26, 2018 18 godzin temu, Radek napisał: Oj tak, pies jako terapeuta jest idealny:) 9 godzin temu, Elisabeta napisał: Przychodzę do Grzesia, jednego z moich psich terapeutów. Dobrego dnia dla Wszystkich. Czekamy na ciepełko. Jeden z moich dawnych podopiecznych mieszkał kiedyś w "hoteliku" w kojcu jako dzikus, zabrałyśmy go do Lilutosi, tam okazało się że kolanka to fajne miejsce, zamieszkał w Anglii i par dni temu pochwalono się że jest tam terapeutą! Na samym dole Aramis;): https://www.forestfarmpeacegarden.org/our-team/ 11 godzin temu, Nesiowata napisał: Dziękuję za życzenia. Kocice są dwie, ale one chodzą własnymi drogami. Zawsze są przy mnie psy. Witaj czarnulku w kolejny chłodny poranek. Jeszcze trochę trzeba poczekać na ciepełko. Ale, jak zapowiadają, ma wkrótce wrócić. 28 stopni w majówkę! A ja jako jedyna w pracy:( Quote
Radek Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 48 minut temu, Olena84 napisał: 28 stopni w majówkę! A ja jako jedyna w pracy:( Ja będę 30 kwietnia i 2 maja na dyżurze, więc też z długiego wyjazdu nici. Quote
Elisabeta Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 (edited) 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Jeden z moich dawnych podopiecznych mieszkał kiedyś w "hoteliku" w kojcu jako dzikus, zabrałyśmy go do Lilutosi, tam okazało się że kolanka to fajne miejsce, zamieszkał w Anglii i par dni temu pochwalono się że jest tam terapeutą! Na samym dole Aramis;): https://www.forestfarmpeacegarden.org/our-team/ Cudne jest to, co napisałaś o Aramisie, Olenko. Miał wątek na Dogo może?... A moja sunia jest uważana za pierwszą dogoterapeutkę na moim osiedlu. Dziecięcą. Leczy dzieci ze strachu przed psami. Jak wychodzę z bloku, a jest ładna pogoda, to biegną do niej ze wszystkich stron dzieci. Już je nauczyłam, że moja sunia najpierw robi siku, a potem się wita... 1 godzinę temu, Olena84 napisał: 28 stopni w majówkę! A ja jako jedyna w pracy:( Na razie ciężko uwierzyć w 28 stopni... Skoro będziesz jako jedyna, nikt nie będzie Cię kontrolował. Możesz się opalać, Olenko. Jest gdzie? Edited April 26, 2018 by Elisabeta 1 Quote
elik Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Witaj Grzesiu ! Nareszcie znalazłam czas na zaglądnięcie do wątków "nie moich" :) psiaków. Nesiowata, proszę nie chorować :) Jutro czeka mnie gorący dzień. Przeprowadzka na działkę więc prawdopodobnie nie będę miała czasu zaglądnąć na dogo :( A czy na działce będzie net ????? Quote
Tyśka) Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Wow, jak cudnie, że Aramis jest terapeutą... tzn. że musi być zrównoważony, a nie lękliwy :) Piękna historia! Quote
Radek Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 4 godziny temu, elik napisał: Jutro czeka mnie gorący dzień. Przeprowadzka na działkę Miłego pobytu na działce:) Quote
elik Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 1 godzinę temu, Radek napisał: Miłego pobytu na działce:) Dziękuję :) Nie jestem jednak pewna czy to będzie jutro, bo od popołudnia w kraku pada. Jeśli pogoda sie jutro nie zmieni, to wstrzymamy wyjazd. Quote
Olena84 Posted April 26, 2018 Author Posted April 26, 2018 7 godzin temu, Elisabeta napisał: Cudne jest to, co napisałaś o Aramisie, Olenko. Miał wątek na Dogo może?... A moja sunia jest uważana za pierwszą dogoterapeutkę na moim osiedlu. Dziecięcą. Leczy dzieci ze strachu przed psami. Jak wychodzę z bloku, a jest ładna pogoda, to biegną do niej ze wszystkich stron dzieci. Już je nauczyłam, że moja sunia najpierw robi siku, a potem się wita... Na razie ciężko uwierzyć w 28 stopni... Skoro będziesz jako jedyna, nikt nie będzie Cię kontrolował. Możesz się opalać, Olenko. Jest gdzie? Gratuluję suni;) 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Wow, jak cudnie, że Aramis jest terapeutą... tzn. że musi być zrównoważony, a nie lękliwy :) Piękna historia! no właśnie, jak to trzeba zawsze dać szansę 1 godzinę temu, elik napisał: Dziękuję :) Nie jestem jednak pewna czy to będzie jutro, bo od popołudnia w kraku pada. Jeśli pogoda sie jutro nie zmieni, to wstrzymamy wyjazd. mają być upały bo ja w pracy:( Quote
Recommended Posts