Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zmieniłam dziś sobie łóżko  -przez kilka godzin Lala bała się  wskoczyć. Odważyła się dopiero wtedy kiedy ja się położyłam.                                                                                                                                                                Teraz już nie ma żadnych zahamowań.                

Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Zmieniłam dziś sobie łóżko  -przez kilka godzin Lala bała się  wskoczyć. Odważyła się dopiero wtedy kiedy ja się położyłam.                                                                                                                                                                Teraz już nie ma żadnych zahamowań.                

Ale masz fajnie  🙂  Ja też bardzo lubi nowe sprzęty w domu.  A Lalunia zaakceptuje wszystko to, co i Ty zaakceptujesz.

Posted
5 godzin temu, Nesiowata napisał:

Spijcie nabierajcie sil zrubeczki
Dobranocun calej druzynce lapusiek  tulam 
  • Like 1
Posted

Lala przed chwilą skończyła jeść śniadanie (z częścią wczorajszej kolacji). Jest bardzo zadowolona z siebie - w końcu i tak zjadła trochę wcześniej niż wczoraj.

Posted
16 minut temu, Nesiowata napisał:

Lala przed chwilą skończyła jeść śniadanie (z częścią wczorajszej kolacji). Jest bardzo zadowolona z siebie - w końcu i tak zjadła trochę wcześniej niż wczoraj.

W przeciwieństwie do chłopaków Lala jest niejadkiem. W końcu równowaga musi być zachowana  🙂

Posted
51 minut temu, Nesiowata napisał:

Ale dziś księżniczka zjadła śniadanie już w południe (sama szukała jedzenia)! I kolacja też weszła. Widać czuje, że powoli zbliża się zima.

🙂🙂

Posted
Dnia 11.10.2021 o 17:29, Nesiowata napisał:

A komu nie?

Mnie na szczęście nie, bo mam go cały czas  🙂  Jakby jeszcze zaczął rosnąć, to byłoby ze mną źle.

Posted
Dnia 12.10.2021 o 15:23, Nesiowata napisał:

Księżniczka  raczyła zjeść śniadanie!

O tej porze?  Toż to bardziej pod obiad podpada, niż pod śniadanie  🙂 

Posted
Dnia 13.10.2021 o 10:35, Poker napisał:

Dlaczego miało nie być kolacji? Czyżby kara?

Pewnie dlatego, że Fuks miał wczoraj recesję paszczęki  🙂  i nie mógł jeść przez cały dzień. Nesia pewnie zadecydowała, że reszta też będzie na diecie.  Do towarzystwa Fuksowi  🙂