Tola Posted November 26, 2017 Author Posted November 26, 2017 3 godziny temu, Havanka napisał: Patrząc na pożegnalne zdjęcia P. Leszka z Teo, rozkleiłam sie na całego. Dlaczego te rozstania są takie trudne... Trudne, bardzo trudne, ale tak musi być. Sms z nowego domu - Teo wymiotował w czasie podróży, ale na miejscu było już ok :) Pies biegał, szalał w ogrodzie; w domu już wie, gdzie jest lodówka;) Noc minęła spokojnie, Teo nie płakał, nie wył. Oby tak dalej... Quote
elik Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 No właśnie, oby tak dalej :) Teo po rozstaniu z P. Leszkiem mógł mieć różne humorki. Ale jest dobrze :) Quote
terra Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Cudne wieści, zaciskam kciuki, żeby psiaczek szybko poczuł, że to jego dom i jego ludzie. Quote
Tola Posted November 26, 2017 Author Posted November 26, 2017 Faktura za pobyt Teo w Chacie Leona - mam nadzieję, że już ostatnia Quote
Alaskan malamutte Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 2 godziny temu, Tola napisał: Faktura za pobyt Teo w Chacie Leona - mam nadzieję, że już ostatnia Tolu, na koncie Teo jest 523,62 zł . Tyle przelałam na konto fundacji ZEA. Po dokonaniu przelewu stan konta TEO wynosi 0 zł Quote
Tola Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 23 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Tolu, na koncie Teo jest 523,62 zł . Tyle przelałam na konto fundacji ZEA. Po dokonaniu przelewu stan konta TEO wynosi 0 zł Potwierdzam - 523,62 zł już na koncie fundacji. Wcześniej wpłynęło :14.10.2017 - 600 zł Quote
Alaskan malamutte Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 15 minut temu, Tola napisał: Potwierdzam - 523,62 zł już na koncie fundacji. Wcześniej wpłynęło :14.10.2017 - 600 zł Pięknie dziękuję za potwierdzenie! Quote
Havanka Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 6 godzin temu, Tianku napisał: Ciekawe jak się Toe sprawuje O to samo chciałam zapytać. Quote
Tola Posted December 4, 2017 Author Posted December 4, 2017 Dnia 2017-11-26 o 15:52, elik napisał: No właśnie, oby tak dalej :) Teo po rozstaniu z P. Leszkiem mógł mieć różne humorki. Ale jest dobrze :) Dnia 2017-11-26 o 17:14, terra napisał: Cudne wieści, zaciskam kciuki, żeby psiaczek szybko poczuł, że to jego dom i jego ludzie. Dnia 2017-11-29 o 08:40, Tianku napisał: Ciekawe jak się Toe sprawuje Dnia 2017-11-29 o 14:41, Havanka napisał: O to samo chciałam zapytać. Przepraszam, ze tyle kazałam Wam czekać na informacje z nowego domu, ale przyznam, że na początku bałam się tam dzwonić, pytać i chyba nie bardzo wierzyłam, ze to się dzieje, że Teo naprawdę ma dom! Wszystko jednak wskazuje na to, że tak jest - Teo ma dom:) Nasz przystojniak mieszka w domu i sprawuje się w miarę dobrze. Co prawda p. Leszek uczulał przyszłych właścicieli, aby powoli dozowali psu dostęp do wszystkich pomieszczeń, ale z tego co usłyszałam, to już niedługo po przyjezdzie Teo zawędrował do sypialni. Teraz bez problemu zostaje sam w domu - nie niszczy, nie wyje, trochę jednak buszuje - ostatnio otworzył sobie sam szafkę i wyjadł babkę dla teściowej... Pani nie mogła sie nadziwić, jak on to zrobił, żaden poprzedni pies nie potrafił otwierać drzwi i szafek. Z tego co słyszę, to nowi właściciele wybaczają Teo wiele, pokochali go już chyba, mówią o nim bardzo ciepło. Oby nie przedobrzyli , bo Teo na pewno to wykorzysta dla siebie. Zdjęcia mam obiecane, jak tylko będą to je tutaj wstawię. 1 Quote
Tola Posted December 4, 2017 Author Posted December 4, 2017 Zmieniam tytuł wątku, chyba już czas;) Bardzo dziękuję wszystkim, którzy byli tutaj z Teo i pomagali jak mogli - wpłatami, bazarkami, robili ogłoszenia, okazywali troskę, wspierali - bez Was kochani nie byłoby takiego zakończenia, to dzięki pomocy wielu osób udało się zmienić życie tego psa. Dziękuję 1 Quote
Tyśka) Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Wieści i tytuł super :) Byleby właściciele nie dali sobie wejść na głowę tym wybaczaniem wszystkiego. ;) Quote
Havanka Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Wieści bardzo optymistyczne ! Nowa rodzina chyba mocno go pokochała, jeżeli nie zrażają się "niespodziankami". Muszą się nawzajem dobrze poznać i ustalić zasady wspólnego życia a na to potrzeba trochę czasu. Trzymam kciuki za ciebie Teo i Twoją Rodzinę ! 1 Quote
terra Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Bardzo, się cieszę, że Teo zostaje, że ma dom. Powodzenia piękny :) Mam nadzieję, że Państwo nie dadzą sobie wejść na głowę i psiaczek nie zacznie rządzić. Za to trzymam kciuki. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Na konto TEO wpłynęło 50 zł od helli. Teo już szczęśliwy, w swoim domku!!! helli, proszę o dyspozycję, czy mam odesłać pieniążki czy przekazać na innego, wskazanego przez Ciebie psiaka. Quote
helli Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Nie odsyłaj, może na te 6 małych z matką, kt jadą do Murki? Wstrzymam dyspozycję Quote
Alaskan malamutte Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 7 minut temu, helli napisał: Nie odsyłaj, może na te 6 małych z matką, kt jadą do Murki? Wstrzymam dyspozycję Pięknie dziękujemy!!! Przekażę 50 zł na konto maluszków z mamusią! Quote
Tola Posted December 6, 2017 Author Posted December 6, 2017 22 godziny temu, helli napisał: Nie odsyłaj, może na te 6 małych z matką, kt jadą do Murki? Wstrzymam dyspozycję Ode mnie tez piękne podziękowania - i za Teo i teraz za maluszki Quote
Tola Posted December 11, 2017 Author Posted December 11, 2017 Teo trochę rozrabia, niszczy w domu - podarł poduszki, narzutę. Martwią mnie te wiadomości. Pani jest w kontakcie ze szkoleniowcem, mam nadzieje, że coś wspólnie zaradzą. Quote
Tola Posted December 11, 2017 Author Posted December 11, 2017 Pierwsze zdjęcie Teo w nowym domu 1 Quote
Tianku Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 ja wierze ze bedzie dobrze a Panstwo sie nie poddadza tak latwo Teo musi sie nauczyc mieszkania w domu mysle ze szkoleniowiec cos na pewno poradzi nie zamartwiaj sie Tolu:* 1 Quote
terra Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Pięknie się prezentuje na tym dywaniku, ale wieści o niszczeniu niedobre. Może ma za mało ruchu? 1 Quote
elik Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 1 godzinę temu, Tola napisał: Teo trochę rozrabia, niszczy w domu - podarł poduszki, narzutę. Martwią mnie te wiadomości. Pani jest w kontakcie ze szkoleniowcem, mam nadzieje, że coś wspólnie zaradzą. Teosiowi brakuje zajęcia, pracy. Prawdopodobnie się nudzi. P. Leszek z Teosiem dużo pracował i tego psiakowi brakuje. 1 Quote
Recommended Posts