Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Havanka napisał:

Patrząc na pożegnalne zdjęcia P. Leszka z Teo, rozkleiłam sie na całego. Dlaczego te rozstania są takie trudne...

Trudne, bardzo trudne, ale tak musi być.

Sms z nowego domu -  Teo wymiotował w czasie podróży, ale na miejscu było już ok :)

Pies  biegał, szalał w ogrodzie; w domu już wie, gdzie jest lodówka;)

Noc minęła spokojnie, Teo nie płakał, nie wył.

Oby tak dalej...

Posted
23 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Tolu, na koncie Teo jest 523,62 zł . Tyle przelałam na konto fundacji ZEA.

Po dokonaniu przelewu stan konta TEO wynosi 0  zł 

Potwierdzam - 523,62 zł już na koncie fundacji.

Wcześniej wpłynęło :14.10.2017 - 600 zł

Posted
Dnia ‎2017‎-‎11‎-‎26 o 15:52, elik napisał:

No właśnie, oby tak dalej :) Teo po rozstaniu z P. Leszkiem mógł mieć różne humorki. Ale jest dobrze :)

Dnia ‎2017‎-‎11‎-‎26 o 17:14, terra napisał:

Cudne wieści, 

zaciskam kciuki, żeby psiaczek szybko poczuł, że to jego dom i jego ludzie.

Dnia ‎2017‎-‎11‎-‎29 o 08:40, Tianku napisał:

Ciekawe jak się Toe sprawuje 

Dnia ‎2017‎-‎11‎-‎29 o 14:41, Havanka napisał:

O to samo chciałam zapytać.

Przepraszam, ze tyle kazałam Wam czekać na informacje z nowego domu, ale przyznam, że na początku bałam się tam dzwonić, pytać i chyba nie bardzo wierzyłam, ze to się dzieje, że Teo naprawdę ma dom!

Wszystko jednak wskazuje na to, że tak jest - Teo ma dom:)

Nasz przystojniak  mieszka w domu i sprawuje się w miarę dobrze.

Co prawda p. Leszek uczulał przyszłych właścicieli, aby powoli dozowali psu dostęp do wszystkich pomieszczeń, ale z tego co usłyszałam, to już niedługo po przyjezdzie Teo zawędrował do sypialni. Teraz bez problemu zostaje sam w domu - nie niszczy, nie wyje, trochę jednak buszuje  - ostatnio otworzył sobie sam szafkę i wyjadł babkę dla teściowej...   Pani nie mogła sie nadziwić, jak on to zrobił, żaden poprzedni pies nie potrafił otwierać drzwi i szafek.

Z tego co słyszę, to nowi właściciele wybaczają Teo wiele, pokochali go już chyba, mówią o nim bardzo ciepło. Oby nie przedobrzyli , bo Teo na pewno to wykorzysta dla siebie.

Zdjęcia mam obiecane, jak tylko będą to je tutaj wstawię.

• Upvote 1
Posted

Zmieniam tytuł wątku, chyba już czas;)

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy byli tutaj z Teo i pomagali jak mogli - wpłatami, bazarkami, robili ogłoszenia, okazywali troskę, wspierali  - bez Was kochani nie byłoby takiego zakończenia, to dzięki pomocy wielu osób udało się   zmienić życie tego psa.

Dziękuję http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,3554_vC_orig.gif

• Upvote 1
Posted

Wieści bardzo optymistyczne ! Nowa rodzina chyba mocno go pokochała, jeżeli nie zrażają się "niespodziankami". Muszą się nawzajem dobrze poznać i ustalić zasady wspólnego życia a na to potrzeba trochę czasu. Trzymam kciuki za ciebie Teo i Twoją Rodzinę !

• Upvote 1
Posted

Bardzo, się cieszę, że Teo zostaje, że ma dom. Powodzenia piękny :)

Mam nadzieję, że Państwo nie dadzą sobie wejść na głowę i psiaczek nie zacznie rządzić. Za to trzymam kciuki.

• Upvote 1
Posted
22 godziny temu, helli napisał:

Nie odsyłaj, może na te 6 małych z matką, kt jadą do Murki?

Wstrzymam dyspozycję

Ode mnie tez piękne podziękowania - i za Teo i teraz za maluszkihttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif

Posted

Teo trochę rozrabia, niszczy w domu - podarł poduszki, narzutę.

Martwią mnie te wiadomości. Pani jest w kontakcie ze szkoleniowcem, mam nadzieje, że coś wspólnie zaradzą. 

Posted

ja wierze ze bedzie dobrze a Panstwo sie nie poddadza tak latwo

Teo musi sie nauczyc mieszkania w domu mysle ze szkoleniowiec cos na pewno poradzi nie zamartwiaj sie Tolu:*

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Teo trochę rozrabia, niszczy w domu - podarł poduszki, narzutę.

Martwią mnie te wiadomości. Pani jest w kontakcie ze szkoleniowcem, mam nadzieje, że coś wspólnie zaradzą. 

Teosiowi brakuje zajęcia, pracy. Prawdopodobnie się nudzi. P. Leszek z Teosiem dużo pracował i tego psiakowi brakuje.

• Upvote 1