agat21 Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 No to wielkie wielkie kciuki za domy!! ♤♤♤ Quote
Alaskan malamutte Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 29 minut temu, agat21 napisał: No to wielkie wielkie kciuki za domy!! ♤♤♤ Trzymamy!! I czekamy na TEN telefon Quote
Alaskan malamutte Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 2 minuty temu, anecik napisał: Dziewczyny pozdrawiają Raczej rozrabiają!! Quote
supergoga Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Jestem u Suzi. Wstawiam sobie jej fotki i będę pamiętała. Który opis z początkowej strony jest aktualny. Są dwa i się różnią. W jednym toleruje psiaki, kocha człowieka i się przytula, w drugim - troszkę dystansowa, raczej psia jedynaczka. Nie chce popełnić błędu. Quote
Alaskan malamutte Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 1 godzinę temu, supergoga napisał: Jestem u Suzi. Wstawiam sobie jej fotki i będę pamiętała. Który opis z początkowej strony jest aktualny. Są dwa i się różnią. W jednym toleruje psiaki, kocha człowieka i się przytula, w drugim - troszkę dystansowa, raczej psia jedynaczka. Nie chce popełnić błędu. Do ludzi bardzo przyjazna, przychodzi, wtula się, ale musi zaufać. NIE JEST ABSOLUTNIE AGRESYWNA!! Jeśli chodzi o psiaki, jest coraz lepiej, toleruje, nie warczy, nie gryzie. Tylko na początku potrafiła warknąć, teraz już się to nie zdarza. Z kotami raczej na nie. Suzi potrzebuje zdecydowanego, konsekwentnego opiekuna. To bardzo inteligentna, pojętna suczka, która szybko się uczy i jest bardzo ciekawa nowych rzeczy. Po rozmowie z anecik, naniosłam poprawki na pierwszej stronie. Quote
Alaskan malamutte Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Zaglądam do dziewczyn. Na razie z ogłoszeń cisza. Za to miałam zapytanie o Alaskę!!! Pani znalazła archiwalne ogłoszenie i pytała, czy sunia dalej do adopcji.. Quote
Alaskan malamutte Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Miałam dzisiaj pierwszy telefon w sprawie Suzi. Nie mogłam długo rozmawiać, oddzwonię do pani, ale....mam pewne wątpliwości..... Quote
Alaskan malamutte Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Serdecznie zapraszamy na bazarek, którego beneficjentkami są między innymi Hana i Suzi Quote
Alaskan malamutte Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Dnia 21.09.2017 o 13:48, agat21 napisał: Ale wątpliwości jakiej natury? A chociażby takiej, że pani pracuje 12 godzin, chciałaby zabierać Suzi do pracy, bo byłoby jej raźniej.....Zresztą, pani już nie odebrała telefonu... Quote
Tola Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 Mój laptop poważnie uszkodzony, więc nadal jestem tylko z doskoku na dogomanii, ale nie mogę nie zajrzeć do dziewczynek:) Rozmawiałam z anecik na początku tygodnia o ostatniej wizycie Hany u weta - jest nadzieja, ze to faktycznie ostatnia wizyta, bo ucho pięknie się goi, ale jednocześnie wet zasugerował, ze problemy z uszami Hana bęędzie jednak miała. Oby nie tak poważne, jak teraz. No i jeszcze jedna bardzo dobra informacja - jest wynik pobranego wycinka - wszystko dobrze!!!:):):) 3 Quote
agat21 Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Dobre wieści o Hanusi, i mniej dobre o Suzi. Szkoda mimo wszystko, że pani się nie odezwała - jeśli praca z možliwością wyjścia na dwór z psinką.. to może nie tak źle by było Quote
Alaskan malamutte Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 48 minut temu, agat21 napisał: Dobre wieści o Hanusi, i mniej dobre o Suzi. Szkoda mimo wszystko, że pani się nie odezwała - jeśli praca z možliwością wyjścia na dwór z psinką.. to może nie tak źle by było Agatko, ogłoszenia Suzi dopiero ruszyły, spokojnie czekamy...A poza tym, wieści o Suzi bardzo dobre!!! Rozmawiałam z anecik, nie ma problemu z chodzeniem na smyczy, przychodzi na zawołanie, pozwala zapiąć smycz, bez żadnego problemu, wtula się i prosi o głaski TZ anecikowego co wskazuje, ze nie boi się mężczyzn!!! Quote
Alaskan malamutte Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Dzisiaj jednak pan oddzwoniła do mnie. Nadal jest zainteresowana adopcją Suzi. Zaproponowałam, aby podjechała do anecik i osobiście zapoznała się z Suzi. Zobaczymy co z tego wyniknie.... Quote
Gabi79 Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Dzisiaj jednak pan oddzwoniła do mnie. Nadal jest zainteresowana adopcją Suzi. Zaproponowałam, aby podjechała do anecik i osobiście zapoznała się z Suzi. Zobaczymy co z tego wyniknie.... Czy Pani przyjedzie do anecik? Quote
Alaskan malamutte Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 6 minut temu, Gabi79 napisał: Czy Pani przyjedzie do anecik? Tak się z panią umówiłam. Quote
Gabi79 Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Tak się z panią umówiłam. W takim razie trzymam kciuki z całych sił Quote
Alaskan malamutte Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 9 minut temu, anecik napisał: Pani nie dzwoniła - jeszcze. To czekamy. Mnie powiedziała, że jutro ma wolne, mogłaby podjechać. Quote
Alaskan malamutte Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Na konto Hany i Suzi wpłynęło 20 zł od Jolanta08. Ślicznie dziękujemy!! Na konto anecik przelałam 700 zł za pobyt Hany i Suzi: 26.08 - 25.09. 2017r. Quote
Alaskan malamutte Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Od wczoraj Suzi ma także ogłoszenie na Warszawę. Tytuł Cena Odpowiedzi Promowanie Od: dzisiaj Do: 23 paź Suzi - piękna, wspaniała, mądra suczka s... podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież Wyróżnij Promowane do 23 paź Statystyki Wyświetleń: 14 Tel: 1 Obserwuje:0 Gabi, dziękuję!!! Quote
rozi Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Dnia 2017-09-23 o 16:48, Alaskan malamutte napisał: A chociażby takiej, że pani pracuje 12 godzin, chciałaby zabierać Suzi do pracy, bo byłoby jej raźniej To jest bardzo dobry znak, kiedy ktoś chce, żeby pies mu towarzyszył we wszystkim. Quote
Recommended Posts