wiolhelm170 Posted June 24, 2017 Author Posted June 24, 2017 Boje się bo byłam są sama a on się darł na cala ulice. Szczerze mówiąc, nie był agresywny jak juz mu wyjasnialam dlaczego jego psy są u mnie. Chciał pół litra i mój mąż mu dał dzisiaj. Powiedział ze w takim razie Braszka jest nasza pod warunkiem że zostawimy jej imię Irena. Ciekawe czy na jednym pół litra się skończy Quote
Poker Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 Załóż szybko książeczkę zdrowia u weta z wpisem Twoich danych jako właściciela i zdjęciem suni. Nie udowodni wtedy,że jest jego. A może się odczepi. Czy on mieszka w pobliżu? A co z Misiem, jest też jego? Quote
wiolhelm170 Posted June 24, 2017 Author Posted June 24, 2017 Jego e znaczeniu ze tez za nim chodzi. Przecież on się nimi nie zajmuje.teraz rozpowiada ze suka i tak od nas ucieknie a on ją sprzeda komuś innemu i jeszcze raz zarobi. Ja Nie chce mieć już z tym psem nic wspólnego. On i tak mnie będzie nachodzil niezależnie od tego co zrobię. Stało się to o czym mówiłam.zaluje ze nie zgłosiłam do schroniska. Posłuchałam się męża którego wcale nie ma w domu. Teraz ja kombinuje jak wyjechać gdzieś i się wyprowadzić bo nie chce juz mieć takiej sytuacji. Quote
wiolhelm170 Posted June 24, 2017 Author Posted June 24, 2017 Wiem poker ze wydaje ci się ze panikuje ale ja mam dużo problemów w życiu i nie udźwigne następnego. Quote
Poker Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Wydaje mi sie ,że trzeba suni szukać domu. Napisz tutaj , na tej podstawie jak chcesz, ułożę tekst do ogłoszeń ,a może Tyśka , będzie mogła zrobić ogłoszenia. Potrzebne dane to : wiek, waga, wysokość w kłębie.Jaka do ludzi w tym dzieci, psów , kotów , czy umie chodzić na smyczy. Czy umie sama zostawać w domu, czy szczekliwa, czy niszczy. Quote
wiolhelm170 Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 Ona od początku ma ogłoszenia bardzo fajne. Tyska zrobiła. Ale nikt się nie odezwał. Quote
Poker Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Może trzeba zmienić miasto. Pokaż Braszkę na tym wątku Quote
Tyśka) Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Kurcze... patowa sytuacja... strasznie... :( W takim razie wznawiam ogłoszenia Braszce... https://www.olx.pl/oferta/wesole-ciekawskie-psie-dziecko-szuka-pilnie-domu-CID103-IDmtmSq.html Quote
malagos Posted June 26, 2017 Posted June 26, 2017 Dnia 25.06.2017 o 00:30, wiolhelm170 napisał: Wiem poker ze wydaje ci się ze panikuje ale ja mam dużo problemów w życiu i nie udźwigne następnego. Bardzo Ci współczuję, wiem, jak się czuje człowiek zagoniony w kozi róg :( Nie wiem, co radzić, co wymyślić... Quote
wiolhelm170 Posted June 27, 2017 Author Posted June 27, 2017 dziękuję za obecność Malagos, Poker, Tyśka. Przepraszam, że nie piszę często.koniec roku szkolnego, muszę poogarniać wiele spraw.Poza tym źle się czuję, muszę iść do lekarza.Zobaczymy co powie.Boję się co będzie, gdybym musiała iść do szpitala.Mam nadzieję,że się bez tego obędzie. Quote
wiolhelm170 Posted July 2, 2017 Author Posted July 2, 2017 Dziękuję. Braszka sapie i gwiżdze przez sen. Wasze psy tez? Quote
Poker Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Moja Loczka wydaje pełno różnych dźwięków na czele z chrumkaniem.Dlatego mówimy na nią świnka chrum chrum albo Piggy. pierwsze noce myślałam ,że zawału dostanę od jej stękania, charczenia. Braszka od początku wydaje takie dźwięki czy teraz zaczęła ? Quote
wiolhelm170 Posted July 2, 2017 Author Posted July 2, 2017 Właśnie nie wiem. I zaczęła nas budzić o 3 rano, ale nie wypuszczam jej tylko mówię idź spać i śpi do rana Quote
Aldrumka Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 zaglądałam już wcześniej z podpisu Tyski :) dla mnie to ujmująca sunieczka, jak ludzie mogą tak wybrzydzać Quote
wiolhelm170 Posted July 4, 2017 Author Posted July 4, 2017 Dzisiaj był pierwszy telefon o Braszke z poznania. Z głosu dziewczyna młoda ale głos może mylić.zadawala dużo pytań sensownych a ja chyba nie potrafiłam odpowiedzieć. Głównie chodziło o to czy Braszka nadaje się do szkolenia, jakiej rasy może być mieszanka. Dla mnie to po prostu kundel a szkolenie? Powiedziałam ze skoro jest młoda to chyba tak. Quote
Aldrumka Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Dnia 4.07.2017 o 11:37, wiolhelm170 napisał: Dzisiaj był pierwszy telefon o Braszke z poznania. Z głosu dziewczyna młoda ale głos może mylić.zadawala dużo pytań sensownych a ja chyba nie potrafiłam odpowiedzieć. Głównie chodziło o to czy Braszka nadaje się do szkolenia, jakiej rasy może być mieszanka. Dla mnie to po prostu kundel a szkolenie? Powiedziałam ze skoro jest młoda to chyba tak. nic z tego nie wynikło ? Quote
wiolhelm170 Posted July 7, 2017 Author Posted July 7, 2017 Już więcej nie zadzwoniła ta dziewczyna Quote
wiolhelm170 Posted July 8, 2017 Author Posted July 8, 2017 Ogólnie tak,chociaż czy u mnie trudno powiedzieć. Latają po całej wsi jak kiedyś. Ja mam teraz problemy ze zdrowiem, jestem przykuta do łóżka wiec nie mogę się tym zajmować.maja miski i Braszka została jeszcze raz ofpchlona ale woli chodzić z misiem za swoim starym właścicielem. Quote
Tyśka) Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Zdrowia, wiolhelm! Podarabiam ogłoszenia w tym tygodniu dla Misi i Braszki Quote
Recommended Posts