elik Posted May 24, 2018 Author Posted May 24, 2018 W tym tygodniu na konto Caniska wpłynęły poniższe deklaracje za maj: ................50,00 - bakusiowa V - 21.05. .................30,00 - kasiasekret V - 23.05. .................15,00 - zozola77 V - 24.05. Bardzo serdecznie dziękujemy Bakusiowa gorąco dziękujemy za comiesięczne naddatki deklaracji Quote
elik Posted May 26, 2018 Author Posted May 26, 2018 Wczoraj tj. 25.05. na konto Caniska wpłynęła kwota 40,00 zł od helli deklaracje za maj. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Gusiaczek Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Canisku zaglądam i do Ciebie z pozdrowieniami :) Quote
Alaskan malamutte Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Elu, wrzucam ulotki Caniska. Zapisane w pdf, można pobierać i drukować o ile je zaakceptujesz... Wpisałam numer Murki, nie wiedziałam, czy moge Twój. Jeśli życzysz sobie zmienić numer tel, to nie ma problemu..:-)) Canis ulotka.pdf Canis ulotka 2.pdf Quote
elik Posted May 28, 2018 Author Posted May 28, 2018 13 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Elu, wrzucam ulotki Caniska. Zapisane w pdf, można pobierać i drukować o ile je zaakceptujesz... Wpisałam numer Murki, nie wiedziałam, czy moge Twój. Jeśli życzysz sobie zmienić numer tel, to nie ma problemu..:-)) Canis ulotka.pdf Canis ulotka 2.pdf Bardzo dziękuję Joasiu :) Tak myślę czy nie należałoby napisać choć kilka słów o Canisku i wpisać numer tel. do odrywania. Nie każdy ma przy sobie coś do zapisywania. Uważam, że w ogłoszeniu powinien być podany nr tel. osoby decyzyjnej, choćby dlatego, że hotel ma sporo psiaków i wiele z nich jest ogłaszanych. Liczne zapytania niepotrzebnie zabierają czas, który można poświęcić dla psiaków. Poza tym wstępną weryfikację powinien wykonać ktoś odpowiedzialny za psiaka, a dopiero w razie pytań, na które nie zna odpowiedzi, podawać nr tel. hotelu. Jest to wygodniejsze dla hotelu, a odpowiedzialny ma informacje o zapytaniach. Quote
Alaskan malamutte Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Tak myślę czy nie należałoby napisać choć kilka słów o Canisku i wpisać numer tel. do odrywania. Nie każdy ma przy sobie coś do zapisywania. Elu, ja zrozumiałam, ze chodzi o ulotkę,...Natomiast z tego co czytam bardziej chodzi C io ogloszenie, takie do powieszenia na tablicy ogłoszeń np u weta. Okej, nie ma sprawy. Proszę o tekst, wkleję, dopiszę nr telefonu i gotowe do wydruku wrzucę tutaj na wątek. 2 godziny temu, elik napisał: Uważam, że w ogłoszeniu powinien być podany nr tel. osoby decyzyjnej, choćby dlatego, że hotel ma sporo psiaków i wiele z nich jest ogłaszanych. Liczne zapytania niepotrzebnie zabierają czas, który można poświęcić dla psiaków. Poza tym wstępną weryfikację powinien wykonać ktoś odpowiedzialny za psiaka, a dopiero w razie pytań, na które nie zna odpowiedzi, podawać nr tel. hotelu. Jest to wygodniejsze dla hotelu, a odpowiedzialny ma informacje o zapytaniach. Napisałam, że nie ma problemu, zmienię na Twój. Quote
elik Posted May 28, 2018 Author Posted May 28, 2018 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Elu, ja zrozumiałam, ze chodzi o ulotkę,...Natomiast z tego co czytam bardziej chodzi C io ogloszenie, takie do powieszenia na tablicy ogłoszeń np u weta. Okej, nie ma sprawy. Proszę o tekst, wkleję, dopiszę nr telefonu i gotowe do wydruku wrzucę tutaj na wątek. Napisałam, że nie ma problemu, zmienię na Twój. Asiu nie ważne, jak to się nazywa, chodzi o coś, co pomoże znaleźć dom dla Caniska i co można będzie porozklejać tu i tam. Powinno więc zawierać kompendium wiedzy o psiaku. Nikt nie zainteresuje się psem, o którym nic nie wie :) Tak czułam, że nie ma problemu :) Chciałam tylko wyjaśnić czemu mój nr, a nie hotelu :) Quote
Alaskan malamutte Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 I wszystko jasne! To czekam na tekścik i do dzieła!! Quote
elik Posted May 28, 2018 Author Posted May 28, 2018 5 minut temu, Alaskan malamutte napisał: I wszystko jasne! To czekam na tekścik i do dzieła!! Dzięki Asiu :) Quote
elik Posted May 30, 2018 Author Posted May 30, 2018 Bardzo gorąco zapraszam na bazarek, z którego 30% zysku otrzyma Canis. Wiele fajnych fantów za naprawdę małe pieniądze, a nawet tylko za tyle ile zechcesz dać dla psiaków. Pomóżmy tym biedakom! Quote
elik Posted May 30, 2018 Author Posted May 30, 2018 Wczoraj tj. 29.05. na konto Caniska wpłynęła kwota 40,00 zł od istar58 - deklaracja za V-VI. Bardzo serdecznie dziękujemy za regularne wpłaty od samego początku opieki nad Caniskiem Quote
MALWA Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 Zaglądam do Canisa... ciekawe jak zniósł ten straszny upalny i duszny dzień.... Quote
elik Posted May 31, 2018 Author Posted May 31, 2018 8 minut temu, MALWA napisał: Zaglądam do Canisa... ciekawe jak zniósł ten straszny upalny i duszny dzień.... Pewnie nie najlepiej :( Quote
Murka Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Bardzo to smutne, że nikt się nie interesuje Caniskiem, to taki fajny psiak:( ludzie nie wiedzą co tracą. Rozliczenie za maj: -372 zł hotelowanie 1-31.05 -10 zł Fiprex -12,50 zł odrobaczenie Razem: -394,50 zł. Quote
agat21 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Canisek jest wyjątkowy, choć długo czeka, wierzę, że ktoś równie wyjątkowy jak on go dostrzeże :) 1 Quote
Murka Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 A i muszę się pochwalić, że Canis już nie reaguje paniką na obcinanie pazurków i już nie potrzeba do tego zadania dwóch osób:) 1 Quote
Tola Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 12 minut temu, agat21 napisał: Canisek jest wyjątkowy, choć długo czeka, wierzę, że ktoś równie wyjątkowy jak on go dostrzeże :) Tez mam taka nadzieję - czekamy więc na kogoś wyjątkowego. Quote
agat21 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 1 godzinę temu, Murka napisał: A i muszę się pochwalić, że Canis już nie reaguje paniką na obcinanie pazurków i już nie potrzeba do tego zadania dwóch osób:) Czyli nie dość, że wyjątkowy, to jeszcze twardziel ;)) Quote
elik Posted June 3, 2018 Author Posted June 3, 2018 13 godzin temu, Murka napisał: Bardzo to smutne, że nikt się nie interesuje Caniskiem, to taki fajny psiak:( ludzie nie wiedzą co tracą. Rozliczenie za maj: -372 zł hotelowanie 1-31.05 -10 zł Fiprex -12,50 zł odrobaczenie Razem: -394,50 zł. Bardzo dziękuję za rozliczenie i pochwałę Caniska Też nie tracę nadziei, że ktoś wyjątkowy wypatrzy Caniska i pokocha go tak, jak on na to zasługuje. Faktura Przelew Quote
elik Posted June 5, 2018 Author Posted June 5, 2018 Wczoraj tj. 4.06. na konto Caniska wpłynęły poniższe kwoty - deklaracja za czerwiec: 30,00 zł od Monika z Katowic 20,00 zł od markofix1 Bardzo serdecznie dziękujemy 1 Quote
Tyśka) Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Muuuurko.... a mogłabyś Caniskowi stworzyć filmik adopcyjny? Najlepiej z Hanią, z psiakami i podczas czesania z brzusiem do góry? Tak, aby pokazać, że to normalny psiak, ze wspaniałym charakterem? A krzywa łapka to tylko problem dla ludzi, a nie dla niego? Może to pomoże znaleźć domek Caniskowi? Quote
elik Posted June 5, 2018 Author Posted June 5, 2018 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Muuuurko.... a mogłabyś Caniskowi stworzyć filmik adopcyjny? Najlepiej z Hanią, z psiakami i podczas czesania z brzusiem do góry? Tak, aby pokazać, że to normalny psiak, ze wspaniałym charakterem? A krzywa łapka to tylko problem dla ludzi, a nie dla niego? Może to pomoże znaleźć domek Caniskowi? Podpisuję się pod tą prośbą obiema rencami! Quote
Murka Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Dnia 5.06.2018 o 21:53, Tyś(ka) napisał: Muuuurko.... a mogłabyś Caniskowi stworzyć filmik adopcyjny? Najlepiej z Hanią, z psiakami i podczas czesania z brzusiem do góry? Tak, aby pokazać, że to normalny psiak, ze wspaniałym charakterem? A krzywa łapka to tylko problem dla ludzi, a nie dla niego? Może to pomoże znaleźć domek Caniskowi? Coś podziałam, ale to trochę potrwa. Hania złamała kość śródstopia i raczej nie pomoże (choć to by było ciekawe połączenie: ona ze stabilizatorem i kulami + Canis z krzywą łapą;)), zwłaszcza, że Canis jest żywiołowy. Może uda mi się zdjęcia wykonane wcześniej wykorzystać. Quote
Recommended Posts