Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, Poker napisał:

A dlaczego akurat 7 dni próby?

Taka była propozycja P.Iwony,że tydzień przebywania w jej domu powinien wskazać czy wystąpi silne uczulenie.Pani będzie pozwalała Teri na spanie z nimi,korzystanie z kanap,foteli itd.Myśmy na to przystali,ponieważ uważamy,że to jest świadoma, przemyślana adopcja.

Posted

Rozmawiałam teraz z p.Iwoną i puki co jest wszystko ok.Teri przespał spokojnie noc,zaliczył poranny spacer i zjadł z apetytem śniadanie.Wczoraj obsikiwał/znaczył w mieszkaniu meble i  rogi ale dzisiaj już tego nie robi.Sporo jeszcze pracy czeka Państwa z nauką chodzenia na spacerach ale to wszystko jest kwestią czasu.Ogólnie Państwo są bardzo zadowoleni z Teri, czyli nowego członka Rodziny :)

Posted

Nasz maluszek kochany zadamawia się.Oby tylko nie musiał wrócić do hoteliku.Ja z mojego domu widzę blok w którym mieszka Teri.Jeszcze nie spotkałam go na spacerku,na łące.

Posted
3 godziny temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Trzymam kciuki  i nie mogę się doczekać decyzji. Wierzę, że będzie dobrze.

Też mam taką nadzieję,że Teri zostanie! Wiadomości  z dzisiaj są bardzo optymistyczne bo nic się nie dzieje złego :) Teri był już z Państwem na działce rekreacyjnej gdzie wybiegał się do woli,a także z wizytą u mamy p.Iwony.Za pierwszym razem czuł się trochę niepewnie ale już drugim razem bardzo swobodnie.Jak wraca do domu to za każdym razem wita z ogromną radością znajdujących się w nim domowników i najlepiej się czuje jak właśnie wszyscy są w komplecie :) Jutro umówiona wizyta w spa aby trochę Teriego wytrymować.Państwo są zachwyceni jego obecną urodą i nie chcą go obciąć na np. foxia a jedynie trochę przerzedzić bardzo gęstą sierść.

Mam obiecane zdjęcia, więc jak dojdą to wstawię:)

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Cieszę się ,ale kciuków nadal nie puszczam.

No jeszcze nie puszczamy kciuków pomimo bardzo dobrych wiadomości.Mam nadzieję,że alergia sobie odpuściła bo chyba już by były jakieś objawy u syna i P.Iwony.

Posted

Sciskam

nie puszczam

za wszystko najnajlepsiutenkie

Podobny obraz

dla cudnego

a patrze na Pusienke ze swymi ludeczkami

hoho serce placze z radosci wielkiej

• Upvote 1
Posted
5 minut temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Już środa i co u Teri?

Jutro Bogusik skontaktuje się z P.Iwoną i będzie znana decyzja.Dziś jeszcze nie chciała dzwonić.

Posted
3 minuty temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Obgryzam paznokcie z niecerpliwości:)

Eh...moich już dawno nie mam...:)

2 minuty temu, Poker napisał:

Chyba daliby znać w razie złych wiadomości.

Też tak myślę.Jutro zadzwonię i wszystko będzie wiadomo...:)

Posted

Znam już oficjalną decyzję i donoszę,że Teri ma domek i zostaje u Państwa :) Bardzo się cieszę bo to naprawdę wspaniali ludzie i Teriemu nie będzie niczego brakować :)

Pięknie się wszystkiego uczy jest mądrym i kochanym psiakiem :)

Na działce już reaguje na przywołanie :)

20170510_162537.jpg.216900d210557afc05ee0b7548b53b01.jpg

Tak sobie odpoczywał po uprzednim buszowaniu po ogrodzie...:)

20170510_162805.jpg.40d8f7539bccd29137cc92a9d9ccb94f.jpg

• Upvote 3
Posted

Wspaniała wiadomość.To Teri ma domek.Bardzo dobrze,że Państwo mają działkę,Teri będzie miał więcej ruchu.Pod lasem są piękne długo użytkowane działki.Niekiedy tam chodzę na spacer.Teri bądź szczęśliwy i ciesz się domkiem.

• Upvote 2
Posted

Haniu,ponieważ oba psiaczki mają swój domek to bardzo proszę o rozliczenie pozostałej karmy za sponsorowanej przez Fundację ZEA, tak jak to uzgodniłyśmy telefonicznie.Będziemy wiedzieć ile przejdzie na Donię,Joki i Leydi