Alaskan malamutte Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 5 minut temu, beka napisał: przepraszam za opoznienie. dzis przelalam brakujace deklaracje i deklaracje do konca do konca roku czyli 210 Pięknie dziękujemy! Jak tylko zameldują się na Maksiowym koncie, wpiszę w rozlicznie. Quote
konfirm31 Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 A jak z karmą? Murko, czy możesz sprawdzić, do kiedy wystarczy? Oczywiście, nieustające mizianka i głaski dla Maxa :) Quote
Alaskan malamutte Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Dnia 21.08.2018 o 14:03, Murka napisał: Ja dopiero dzisiaj otwarłam worek zakupiony przez jola&tine. Myślę, że wystarczy na jakieś 2-3 tygodnie. 1 godzinę temu, konfirm31 napisał: A jak z karmą? Murko, czy możesz sprawdzić, do kiedy wystarczy? Oczywiście, nieustające mizianka i głaski dla Maxa :) Myślę, że na początku września zamówię nowy worek. 1 Quote
konfirm31 Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Poszło na jedzonko dla Maxa :). Ciesz się życiem Maksidełko, jak długo możesz. Niewiele masz wielbicielek, a w dodatku, są niezbyt bogate, za to wierne i kochające. No i masz cudowne miejsce i opiekę u Murków :). Bądź szczęśliwy i zdrowy. 2 Quote
UlaFeta Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 13 godzin temu, konfirm31 napisał: Poszło na jedzonko dla Maxa :). Ciesz się życiem Maksidełko, jak długo możesz. Niewiele masz wielbicielek, a w dodatku, są niezbyt bogate, za to wierne i kochające. No i masz cudowne miejsce i opiekę u Murków :). Bądź szczęśliwy i zdrowy. Jak się Jolcia zgodzi to zrobimy bazarek na karme.Fanty mam,ale nie umiem robic bazarku;( Napisalam do Joli pw. 1 Quote
konfirm31 Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Jak się Jolcia zgodzi to zrobimy bazarek na karme.Fanty mam,ale nie umiem robic bazarku;( Napisalam do Joli pw. Super :) Ja ani jedno, ani drugie :) Quote
UlaFeta Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 1 minutę temu, konfirm31 napisał: Super :) Ja ani jedno, ani drugie :) Nic nie szkodzi:),ale razem damy rade. Quote
jola&tina Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Rzadko ostatnio bywam na Dogo, ale chyba porozumiewam się z Wami telepatycznie :) Siadłam właśnie do kompa z myślą o bazarku dla Maxa a tu takie niespodzianki. Do Uli już napisałam i zabieram się do bazarku. Trochę to potrwa, ale razem damy radę :) :) Piszę na obcym ;) kompie, klawiatura trochę inna niż na laptopie, ale jakoś będzie :) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Skończyły sie wyróżnienia ogłoszeń Maxa.. Może jakaś dobra duszyczka wyróżni?? https://www.olx.pl/oferta/piekny-max-w-typie-owczarka-niemieckiego-czeka-na-wyjatkowy-dom-CID103-IDwmmD5.html https://www.olx.pl/oferta/max-piekny-pies-w-typie-owczarka-niemieckiego-do-adopcji-CID103-IDwW6u1.html Quote
Alaskan malamutte Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 27 minut temu, gabim napisał: Jedno wyróżnione. Dziękuję!! Quote
Tola Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Na konto fundacji wpłynęło 50 zł stałej od Grazka 123 (stała za sierpień) - bardzo dziękujemy Poproszę fakturę (wspólną z Klarą). Wciąż bardzo proszę o rozsyłanie i udostępnianie zbiorki dla Maxa, to szansa na uzbieranie chociaż części potrzebnych funduszy, wpłaty znowu stanęły; przedłużyłam zbiórkę o kolejny miesiąc. https://www.ratujemyzwierzaki.pl/max-bez-ucha Quote
Alaskan malamutte Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 23 godziny temu, wiolhelm170 napisał: Poprosze nr konta Poszło PW. Quote
Alaskan malamutte Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Miałam dwa zapytania o Maxa na olx. Prosiłam o kontakt telefoniczny. Quote
Nesiowata Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Dnia 30.08.2018 o 19:19, Tola napisał: Wciąż bardzo proszę o rozsyłanie i udostępnianie zbiorki dla Maxa, to szansa na uzbieranie chociaż części potrzebnych funduszy, wpłaty znowu stanęły; przedłużyłam zbiórkę o kolejny miesiąc. https://www.ratujemyzwierzaki.pl/max-bez-ucha Zrobione, Quote
konfirm31 Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Zbiórka udostępniona. Ciekawe, jaki domki pytają o Maxa? no i czy coś z tego wyniknie. Quote
Alaskan malamutte Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 1 godzinę temu, konfirm31 napisał: Ciekawe, jaki domki pytają o Maxa? no i czy coś z tego wyniknie. Jedno zapytanie, czy Max nadal do adopcji, a drugie, jaki jest do dzieci. Quote
konfirm31 Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Czyli standard ;). Ale może coś z tego wyniknie. Nigdy nie wiadomo. Quote
Alaskan malamutte Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 10 godzin temu, jola&tina napisał: Bazarek czynny Quote
Alaskan malamutte Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Uzupełniłam finanse Maxa (szczegóły na pierwszej stronie wątku). Konto owczusia zasiliły następujące wpłaty: - konfirm31 - 30 zł - helli- 30 zł - mar.gajko - 30 zł - konfim31 - 150zl (na zakup karmy) - beka - 210zl - Alaskan malamutte - 10 zł Pięknie dziękujemy!!! Quote
Alaskan malamutte Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 konfirm31 wpłaciła łącznie 300zł na karmę dla Maxa, pięknie dziękujemy!! Rozmawiałam z Kasią i ustalilysmy, że czas zamówić karmę, która wyraźnie służy Maxowi, sierść ma ładną, błyszczącą, nie wygryza się. Jeśli znajdę promocję, to zmówię od razu dwa worki, niech nasz Max je na zdrowie!! edit: https://kelpi.pl/brit-care-grain-free-adult-giant-salmon-potato-2x12kg-tani-zestaw.html taniej nie znalazłam.... 2 Quote
Alaskan malamutte Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Karma zamówiona, zapłacona! Mureczo, jak dojdzie, proszę napisz na wątku :-)) 1 Quote
konfirm31 Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Super, że udało się tak dobrać karmę dla Maxa :) - i zapobiega problemom ze skórą i smakuje psu. I że ma Ciocie, które o to dbają :). Gdyby jeszcze własny, kochający domek się trafił... Quote
Recommended Posts