Jump to content
Dogomania

Maks odszedł za TM w nocy 21/22.02.2020. Czy jestem .... agresorem ???? A może jestem tylko, starszym, zmaltretowanym owczarkiem? Szukam ludzi,którzy we mnie uwierzą i pomogą mi znaleźć dom

Recommended Posts

Posted
40 minut temu, agat21 napisał:

Jeśli starsza sunieczka ONkowa jedzie do malagod, to który jest w kolejce ten nasz pogryziony biedak?

Chyba tak,  tylko to nadal ok 2 tyg. czekania aż jakiś pies od Murki znajdzie dom :(

Tuz obok Murki, w Janowie Lub.  jest gabinet weterynaryjny, który może przetrzymać onka do momentu wyjazdu do Murki, ale koszt ogromny, bo 20zł/doba :(

Posted

Może to nie  jest taki ogromny koszt?  W hotelu pewnie min. 12, zł,  a tu wet na miejscu,  a pewnie lekarz się chłopakowi przyda. Wg mnie,  to całkiem sensownie wygląda.   Może poprosić  Skarpetę o pomoc?  Wet wystawi faktury. 

Posted

Cały czas szukamy miejsca dla niego na ok 2 tygodnie w pobliżu Murki. Jest już jedno ale 20,00 zł na dobę.

Na razie psiak jest nie do wydania ale siedzi w oddzielnym boksie i jest bezpieczny.

Posted

Poprosze Talcot o wsparcie 200 - jestem składkowiczem prawie 3 lata i nigdy nie prosiłam o wsparcie. Może Skarpeta coś dorzuci, to może będzie na to przetrzymanie i postawowe badania?

• Upvote 5
Posted

Dlatego myślę,  że jak go skończą leczyć,  to trzeba zabrać do Lecznicy.   Wet mu się  przyda, a będzie na miejscu,  a za hotel,  też się przecież płaci.  Poproszę o pomoc zainteresowanych losem psa spoza dogo 

• Upvote 2
Posted
1 minutę temu, konfirm31 napisał:

Dlatego myślę,  że jak go skończą leczyć,  to trzeba zabrać do Lecznicy.   Wet mu się  przyda, a będzie na miejscu,  a za hotel,  też się przecież płaci.  Poproszę o pomoc zainteresowanych losem psa spoza dogo 

Bardzo dziękuję.

Posted
14 minut temu, mar.gajko napisał:

Poprosze Talcot o wsparcie 200 - jestem składkowiczem prawie 3 lata i nigdy nie prosiłam o wsparcie. Może Skarpeta coś dorzuci, to może będzie na to przetrzymanie i postawowe badania?

DONka tez obiecała pomoc od Owczarków...

• Upvote 1
Posted
15 minut temu, jolantina napisał:

Świetny plan i myślę, że realny - finansowo również :)

Kurna, zbierałam się i zbierałam, ale jutro udziergam bazarek na długi Kasi i  Albinka i dla tego starunia owczusiowego.

Posted
2 minuty temu, mar.gajko napisał:

Kurna, zbierałam się i zbierałam, ale jutro udziergam bazarek na długi Kasi i  Albinka i dla tego starunia owczusiowego.

Dziergaj, dziergaj a potem ja coś udziergam :)