Jump to content
Dogomania

['] Dolarek za TM:(. To nie Prima Aprillis :). Dolarek (Donald) z Radys ma swój WŁASNY DOM. Zamieszkał w Poznaniu. Dziękuję Wszystkim za pomoc Dolarkowi <3.

Recommended Posts

Posted
40 minut temu, Poker napisał:

Można dać tytuł do ogłoszeń " Chcesz mieć twardą walutę, adoptuj Dolara  "

ja sobie do tej pory tylko czytałam  wątek Dolara, ale teraz muszę napisać, że tytuł ogłoszenia bardzo mi się podoba.

Posted

Konto Dolarka powiększyło się o następujące wpłaty:

• 20zł -Livka/12.01.2017/stała I
  • 15zł -Patrycja96/13.01.2017/stała II
  • 30zł - MikaAga/12.01.2017/wpłata

Bardzo serdecznie dziękuję :)

Podobny obraz

Posted

Dolarek na wolności coraz weselszy i ogonek już często idzie w górę:) A w boksie to już szczeka i macha nim - tak mnie wita radośnie:)

Krótkie filmiki z wczoraj:

Posted

Jeszcze jeden filmik;  Miła bardzo pomaga Dolarowi swoją obecnością dodając mu odwagi, a mi trochę przeszkadza, bo jest zazdrosna i tylko ona chce być głaskana;)

Posted
53 minuty temu, sybil napisał:

To nieprawdopodobne jak ten piesio zmienił się w tak krótkim czasie k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,30_8c_orig.k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,33_IN_orig.

Prawda? Zupełnie inny psiaczek :)
Murka! Ty to jednak czary rzucasz jakieś :)

Posted
29 minut temu, helli napisał:

dolarek.jpg

kolejna proba -chaltura (graficzki zlapia sie za glowy)

9 godzin temu, Gusiaczek napisał:

img25.jpg

29 minut temu, helli napisał:

dolarek.jpg

kolejna proba -chaltura (graficzki zlapia sie za glowy)

Dziewczny, super  pomysł. Myślę, że rząd Stanów Zjednoczonych powinien rozważyć zmianę wizerunku na swojej 100-dolarówce:)

• Upvote 2
Posted

Dolar biega już jak szczeniak wraz z Miłą. Cudnie na niego patrzeć. Miłej trzyma się bardzo i tam gdzie ona tam on. Podchodzi coraz żwawiej do człowieka, ale tylko gdy jest Miła. Sam czuje się niepewnie. Bardzo stara się zachować czystość. Już na tyle zważniał, że zaczepia nowoprzybyłe psy (podchodzi do boksów i jazgocze), broni też swojego boksu, kiedy jakieś inne psy podchodzą do niego. Ogólnie lubi szczekać:)

• Upvote 2
Posted
14 minut temu, Murka napisał:

Dolar biega już jak szczeniak wraz z Miłą. Cudnie na niego patrzeć. Miłej trzyma się bardzo i tam gdzie ona tam on. Podchodzi coraz żwawiej do człowieka, ale tylko gdy jest Miła. Sam czuje się niepewnie. Bardzo stara się zachować czystość. Już na tyle zważniał, że zaczepia nowoprzybyłe psy (podchodzi do boksów i jazgocze), broni też swojego boksu, kiedy jakieś inne psy podchodzą do niego. Ogólnie lubi szczekać:)

Mizianki dla Miluchny Terapeutki : ) "Studolarówka" nie w kij dmuchał! cza sie pokazać ;)
Murko, bardzo cieszą Twoje niusy :) 
Pozdrawiam :)

Posted
2 godziny temu, Murka napisał:

Dziękuję Murko za wiadomości o chłopaczku. "Zazdraszczam" Ci, że możesz na żywo oglądać sobie biegającego Dolarka :).

Posted

tytuł poniżej i Dolar w dolarze mogą świetne do ogłoszenia

Dnia 13.01.2017 o 18:59, Poker napisał:

Można dać tytuł do ogłoszeń " Chcesz mieć twardą walutę, adoptuj Dolara  "

Dnia 16.01.2017 o 17:07, helli napisał:

dolarek.jpg

• Upvote 1
Posted
56 minut temu, Monaga napisał:

Jaki słodki pieseczek bidulinek ! 

Na jakie konto wysłać pieniążek na jego utrzymanie? 

Dziękuję za odwiedziny u Dolarka i chęć jego wsparcia. Prześlę konto na PW:).

Znalezione obrazy dla zapytania emotikonki kwiaty

Posted

Super wieści. Bardzo się cieszę, że Dolarek tak zmężniał :)

Murko, przy okazji przypomniałam sobie, że robiąc przelew dla Ergo część wpisałam dla Dolarka. Dotarł już dawno,prawda? 

Posted

Zaglądam do Dolarka.Coraz bardziej zaskakuje pozytywnie,jedynie to szczekanie nie koniecznie musi być.Pierwszy raz zobaczyłam uszy stojące u Dolara,jest cudny z tymi uszami.