Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obiś jest przepiękny! Taki niedźwiadek! No zakochałam się! :) Miał szczęście w swoim nieszczęśliwym życiu, że spotkał Dobre Duszyczki, które nie dopuściły, by trafił do schroniska.

• Upvote 1
Posted

Jutro postaram się umówić niedźwiadka do fryzjera - może się uda go "wcisnąć" w wolny termin. Zadredziały na łapach jest przeokropnie i wogóle oczek mu nie widać. Gadam do niego i nie widzę gdzie gadam. Dobrze że mi się przód z tyłem nie myli bo ogon w górze :) Jutro porobimy trochę zdjęć to wstawię na wątek. Dziś już sobie raźnie maszeruje po domu - najczęściej za mną lub Ronisiem :) Na męża patrzy jeszcze spode łba ale już nie warkoli. Słodziak :)

• Upvote 3
Posted

Będzie dobrze tylko czas potrzebny i luzik i cierpliwość . Szkoda, że nie wszyscy to wiedzą i nie chcą słuchać.

A ogon w górze to widziałyśmy tylko na spacerze, jeśli jest w górze w domu to już super:)

Pozdrowienia dla męża:)

Posted
9 minut temu, Poker napisał:

anecik , jak nie wiesz gdzie przód ,a gdzie tył, to każ mu wyjść z pokoju i wtedy zobaczysz :)

A jak pójdzie na wstecznym ? Jednak ogon z tyłu pewniejszy :D

Posted

Witam kochane duszyczki na watku Obisia.

W swoim imieniu rowniez chciałam bardzoooooo podziękować za wsparcie finansowe dziewczynki i oczywiscie za to, ze jesteście  !!!

Nie miał chłopak przez ostatni czas lekkiego życia, ale teraz postaramy sie, zeby go odmienić.

Zreszta juz sie odmieniło, jak trafił do Anetki.

Posted

O Obisiu dowiedziałam się od Gabi. Może mogłabym pomóc w ogłoszeniach? Kiedy będzie już po wizycie w SPA i będą nowe zdjęcia, mogłabym mu zrobić trochę ogłoszeń z innym imieniem. Mimronek cudo, tylko bardzo zaniedbany.

Posted
10 godzin temu, Poker napisał:

3 dyszki poleciały.

emotikony miłosne

2 godziny temu, anecik napisał:

W poniedziałek SPA umówione. Chłopak zadomowiony już na całego, pracujemy nad tą smyczą.

Super Anetko :) emotikony miłosne

Godzinę temu, Havanka napisał:

O Obisiu dowiedziałam się od Gabi. Może mogłabym pomóc w ogłoszeniach? Kiedy będzie już po wizycie w SPA i będą nowe zdjęcia, mogłabym mu zrobić trochę ogłoszeń z innym imieniem. Mimronek cudo, tylko bardzo zaniedbany.

Havanko ślicznie dziękujemy, oczywiście bardzo prosimy, im więcej ogłoszeń tym lepiej. emotikony miłosne

No niestety zaniedbany bardzo, ale Anetka z niego zrobi salonowca:)

• Upvote 1
Posted

Ale bedzie z niego piękny chłopczyk, pewnie tez bedzie sie bardziej komfortowo czuł, jak mu sie te kołtuny koło mordki powycina.

havanko ja rowniez pieknie Ci dziekuje za pomoc w ogłoszeniach!!!

Posted
2 godziny temu, AgusiaP napisał:

Ale bedzie z niego piękny chłopczyk, pewnie tez bedzie sie bardziej komfortowo czuł, jak mu sie te kołtuny koło mordki powycina.

havanko ja rowniez pieknie Ci dziekuje za pomoc w ogłoszeniach!!!

Będę bardzo szczęśliwa, kiedy przyniosą dobry dom dla cudnego mimronka ! Czekam z Wami na metamorfozę i zdjecia.

• Upvote 1
Posted

Melduje się i ja na Obisiowym wątku :) Cudny chłopczyk i za pewnie za długo u anecik nie pogrzeje doopinki :) Trzy dyszki ode mnie już poleciały,jednym przelewem z Anulą

• Upvote 1
Posted
38 minut temu, Bogusik napisał:

Melduje się i ja na Obisiowym wątku :) Cudny chłopczyk i za pewnie za długo u anecik nie pogrzeje doopinki :) Trzy dyszki ode mnie już poleciały,jednym przelewem z Anulą

Witaj Bogusiu u Obisia:):) Wszystko już doleciało

30 zł Poker

20 zł Anula

30 zł Bogusik

Dziewczynki kochane bardzo bardzo bardzo dziękujemy

emotikony miłosneemotikony miłosneemotikony miłosne

Posted
2 godziny temu, Havanka napisał:

Będę bardzo szczęśliwa, kiedy przyniosą dobry dom dla cudnego mimronka ! Czekam z Wami na metamorfozę i zdjecia.

2 godziny temu, Havanka napisał:

1 godzinę temu, Bogusik napisał:

Dziewczynki kochane, pieknieeeee dziekujemy !!!

Serce rośnie, jak czytam Wasze posty !!!

Posted

U Anetki i Obisia wszystko ok. tylko laptop odmówił współpracy.

Obiś rozdaje buziaki Anetce, wskakuje na kanapę, je, zachowuje czystość.

A jutro wieczorkiem do spa jedzie:)

• Upvote 1