Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze, że nie tęskni za swoją panią (nie dziwię się).

Przyszłam jeszcze raz spojrzeć na Obisia w "starym wydaniu", bo wieczorem zobaczymy już psiaczka z nową fryzurą !

Posted

Komputer umarł (przynajmnej na razie) wiec tyle o ile z komorki. Rzeczywiście pechowe popołudnie, zlapalam gumę, musieliśmy zostawić auto i z Obisiem zasuwać na piechotkę. Ciemno, zimno....brrrrr. Obciąć się nie dał. Trochę po całości (nawet ja obcinałam!) i tyle o ile na grzywce. Koło oczu i ta nieszczęsna bródka dala nam do wiwatu. Kąsał, szczekał, piszczał, gryzl. Spróbujemy na spokojniej w sobotę w domu może coś w domowych warunkach uda się wskórać. Jeśli nie to poproszę wetkę żeby mu te dredy ciachnęła razem z jajkami :D

A tak to slodziak, w aucie bardzo grzeczny, na smyczy jeszcze szalu nie ma  ale jest coraz lepiej. Do szczekających psów bardzo "wyrywny" - idąc do fryzjera mijaliśmy chyba z 10 ON - wszystkie chciały go zjeść ale Obiś był bardzo waleczny.

• Upvote 1
Posted
11 minut temu, Gabi79 napisał:

Miałam okazję wczoraj poznać Obisia, cudny z niego skrzacik.

Zapraszam serdecznie na bazarek, gdzie każdy sam decyduje, za ile kupuje

Gabuniu ślicznie dziękujemy emotikony miłosne

Posted
Godzinę temu, Mysza2 napisał:

Gabuniu ślicznie dziękujemy emotikony miłosne

Nie ma za co, oby tylko kupujący dopisali.

Chyba nie muszę pisać, że Obiś mnie wczoraj zauroczył!

Posted

Są zdjęcia ! No niewiele sie zmienił po fryzjerze, ale nie dziwię się. Mój też protestowałby z całych sił. Najważniejsze, ze ma już widoczne oczy i wiadomo, gdzie jest przód i tył. Spróbuję dziś napisać tekst i wieczorem zrobię mu trochę ogłoszeń z nowymi zdjęciami. Przed nami weekend, moze ktoś z empatią w sercu pokocha Obisia. W ogłoszeniach dam mu imię Gucio.

Posted

Widać ,że lekka ciachnięty. Dobrze,że nie na łyso.Brodę mógłby mieć trochę krótszą. Teraz jeszcze bardzie podobny jest do Pokerka ( nie mylić ze mną ).

Posted

Obiś,śliczności,dobrze,że ma oczka odsłonięte.Można go jeszcze sukcesywnie dopieścić z fryzurką,nie na raz.

Gdyby nie moje malutkie stadko bym starała się o adopcję Obisia,no ale cóż nie zawsze można mieć co się chce.

Posted

Bródkę to on MUSI mieć krótszą bo ma tam dredy. Spróbujemy z mężem na spokojnie w sobotę coś tam zaradzić. Może nas nie zje.

Posted

Havanko wielkieeeee dzieki kochana !!!!!!!!

Obis ma jeszcze ogłoszenia, ktore robiła mu Elunia, ale nikt nie sensowny dzwonił.

Bardzo ładny tekst i ostatnie zdanie o wizycie, ktore bardzo ładnie ujęłaś.

Anulka ciesze sie bardzo, ze Obis zagościł głęboko w Twoim serduszku.

Posted

Havanko ślicznie Ci dziękujemy:):)

Z moich ogłoszeń ostatnio nikt nie dzwonił, a ja z premedytacją nie odnawiałam, bo kastracja będzie na początku stycznia.

Ale jakby dzwonił ktoś rokujący i naprawdę będzie mu zależało to poczeka.

Anetko coś tam jednak udało się zdziałać, nie od razu Kraków zbudowano:)

Posted
12 godzin temu, AgusiaP napisał:

Havanko wielkieeeee dzieki kochana !!!!!!!!

Obis ma jeszcze ogłoszenia, ktore robiła mu Elunia, ale nikt nie sensowny dzwonił.

Bardzo ładny tekst i ostatnie zdanie o wizycie, ktore bardzo ładnie ujęłaś.

Anulka ciesze sie bardzo, ze Obis zagościł głęboko w Twoim serduszku.

12 godzin temu, Mysza2 napisał:

Havanko ślicznie Ci dziękujemy:):)

Z moich ogłoszeń ostatnio nikt nie dzwonił, a ja z premedytacją nie odnawiałam, bo kastracja będzie na początku stycznia.

Ale jakby dzwonił ktoś rokujący i naprawdę będzie mu zależało to poczeka.

Anetko coś tam jednak udało się zdziałać, nie od razu Kraków zbudowano:)

Jeżeli komuś będzie zależało na Obisiu, to do stycznia poczeka - to już niedługo. Obiś jest ślicznym psiaczkiem, jak każdy mimronek, tylko jego uroda kryje się pod tym kudłatym futerkiem a sam zainteresowany jest wrogo nastawiony do fryzjera. I koło się zamyka.

Poczekam jeszcze na lepsze zdjecia i podmienię a potem wykupię odświeżenia na OLX.

• Upvote 1