Mysza2 Posted June 25, 2018 Author Posted June 25, 2018 Zadzwonił dzisiaj do mnie Pan Wiesław:) Wszystko u nich dobrze, wzajemna miłość kwitnie. Obiś w dalszym ciągu jest ogromnym łakomczuchem, ale przeszli na suchą karmę light i bardzo dobrze. Z Edkiem pełna zgoda, tylko Obiś lubi w czasie upałów leżeć pod samochodem i tam Edek ma już szlaban. Ale lóżko jest wspólne, Obiś po jednej stronie pana, a Edek po drugie, o michy też się nie biją:) Sprawdzają czy dostali to samo, ale problemów nie ma 1 Quote
Anecik Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 16 minut temu, Mysza2 napisał: Zadzwonił dzisiaj do mnie Pan Wiesław:) Wszystko u nich dobrze, wzajemna miłość kwitnie. Obiś w dalszym ciągu jest ogromnym łakomczuchem, ale przeszli na suchą karmę light i bardzo dobrze. Z Edkiem pełna zgoda, tylko Obiś lubi w czasie upałów leżeć pod samochodem i tam Edek ma już szlaban. Ale lóżko jest wspólne, Obiś po jednej stronie pana, a Edek po drugie, o michy też się nie biją:) Sprawdzają czy dostali to samo, ale problemów nie ma Ale się wystraszyłam ...... Uffff wszystko dobrze :) Quote
Poker Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 17 minut temu, Anecik napisał: Ale się wystraszyłam ...... Uffff wszystko dobrze :) Ja też. No ale ulga... Quote
Tyśka) Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Bardzo dobre wieści :) Jak dobrze, że Pan pamiętał o nas i dał znać co u Obisia. Quote
AgusiaP Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Pozdrawiamy Obisiowego Pana i dziękujemy za cudne wiadomości ;) Quote
Recommended Posts