Jump to content
Dogomania

Bibi za TM [*] Bibi -Duszka ma już swój domek!! Zostaje na zawsze u kajtek!!! Bibi vel Duszka już nie zamarza w schronisku, od 6.12.2016 r wygrzewa się w cudownym DT u kajtek!!!Zamarza w schronisku! Pomocy ! Malutka czarna suczka błaga o pomoc!!

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

supergoga, nie pomyliłaś wątku?

Chyba tak, a nawet na pewno :)   Ale fajowe psiaczki na każdym wątku miło się ogląda :)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Zdrowych spokojnych Świąt dla wszystkich sympatyków i gości :-)

Zima to czas, który nie sprzyja zwierzakom, a takim niskopodwoziowym karaluchom, szczególnie. Co gorsza zima nie za bardzo chce nas opuścić, podobno po świętach ma być wreszcie ciepło, oby!.

U Bibisi w porządku, najchętniej przebywa w ciepłych pieleszach, każdy płatek śniegu, kropla deszczu czy rosy to ojejej - zawsze wyląduje w nosku i powoduje serię kichnięć. Malucha nie polubiła ubranek, ocieplaczy i ma wyjątkowy talent striptizersk, moment i... patrz już się rozebrałam, jak ona to robi, że w dość obcisły golf, wkłada obie łapki? 

Bibcia stała się bardziej pewna siebie i chyba nadrabia czasy minione, gdy była... psem, bo teraz jest Bibisią :-) 

Szkoda, że nie może obecnego życia odbierać wzrokiem, bo oczka to cały rozgwieżdżony Kosmos :-(

Pozdrawiamy

WP_20180218_009.jpg

WP_20180314_014.jpg

WP_20180128_003.jpg

• Like 3
  • Upvote 2
Posted

Uroczo wygląda kochana Bibunia <3  A oczka faktycznie biedniutkie :(  Ma dziewczynka szczęście, że ją przygarnęłaś.

Wszystkiego najlepszego dla Was na święta i tak w ogóle w życiu :)

Posted

No jak możesz jeść tego wafelka, przecież tak proszę :-(. 

Nie mogę jej tego oduczyć, jak nie widzę, to mąż się z nią dzieli, "bo ona taka biedna, ma takie wyciągnięte suteczki, głodowała,  no nie mogę jej nie dać". 

WP_20180403_003.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Wreszcie ciepło :-)

1. Tulipan to nie smolinos, ale Tycia i tak zaraz kichnie

2. Myślę i myślę razem z panią...

3. Jak to możliwe, że 1 maja zakwitły i bzy i akacje?

WP_20180423_002.jpg

WP_20180423_007.jpg

WP_20180501_006.jpg

Posted
4 godziny temu, kajtek napisał:

Wreszcie ciepło :-)

1. Tulipan to nie smolinos, ale Tycia i tak zaraz kichnie

2. Myślę i myślę razem z panią...

3. Jak to możliwe, że 1 maja zakwitły i bzy i akacje?

Bibi odmłodniała o parę dobrych lat  albo sunię podmienili

WP_20180423_007.jpg

No właśnie, przyroda pędzi do przodu jak wicher.Kasztanowce już kwitną pełnym kwieciem,dęby sypią, u mnie na ogródku konwalie w pełnym rozkwicie ,a magnolia już przekwitła.

Cytat

WP_20180501_006.jpg