agusiazet Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Poproszę o numer do wpłaty pieniążków z bazarku dla Jędrusia:) I dołączam się do zachwytów nad Jędrusiem, jest po prostu wspaniały! Quote
Mortes Posted August 17, 2017 Author Posted August 17, 2017 Agusiu ogromnie Ci dziękuję i przesyłam Jędrusiowe buziaczki :) Juz wysyłam PW Quote
agusiazet Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 50 minut temu, Mortes napisał: Agusiu ogromnie Ci dziękuję i przesyłam Jędrusiowe buziaczki :) Juz wysyłam PW Otrzymałam i pieniążki przelane:) Prosiłabym, jak wpłyną o potwierdzenie na wątku bazarkowym:) Quote
Mortes Posted August 18, 2017 Author Posted August 18, 2017 Agusiu pieniążki dla Jędrzejka już doszły :) Jeszcze raz najpiękniej dziękujemy :) Quote
Mortes Posted August 18, 2017 Author Posted August 18, 2017 Spójrzcie Kochani na to inteligentne oblicze naszego przystojniaka ;) Ja się zakochałam ...:) 7 Quote
agusiazet Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 12 godzin temu, Mortes napisał: Spójrzcie Kochani na to inteligentne oblicze naszego przystojniaka ;) Ja się zakochałam ...:) Po prostu piękny pies! Quote
agat21 Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 I z jaką filozoficzną zadumą na pyszczku :) Pies ideał: jak trzeba bawi się i szaleje, ale miejsce na duchowe przeżycia też jak najbardziej ma :)) 1 Quote
Mortes Posted August 21, 2017 Author Posted August 21, 2017 Dziś Białogonki wcinały ciasteczka które dostały od miłych Cioć :) Kilka dałam Jędrusiowi żeby chłopak skosztował tych pyszności :) 7 Quote
Mortes Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 Dziś zakupiłam środki na odpchlenie i odrobaczenie Jędrusia . Zapłaciłam 40 zł . Róznica 10 zł od ostatniego odrobaczania i odpchlania wychodzi z tego że Pan Doktor preferuje co jakis czas zmianę tabletek na odrobaczenie na inne . Podobno różne tabletki są na różne odmiany pasożytów Kwotę tą rozliczę w kolejnym rozliczeniu . Razem z Jędrusiem dziękujemy za to że Ciocie dbają o Jędrusiowe zdrówko ;) Quote
Mortes Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 W Białogonkowie był wczoraj kolejny samkowity dzień ;) Psiaki dostały wieeelką pakę przysmaków od Cioci EwyMarty :) Ciocia bardzo naciskała żeby wszystkie Białogońskie zwierza dostały coś smacznego . Jędruś zasmakował w czymś żółtym , dużym ...;) 2 Quote
Ewa Marta Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 41 minut temu, Mortes napisał: W Białogonkowie był wczoraj kolejny samkowity dzień ;) Psiaki dostały wieeelką pakę przysmaków od Cioci EwyMarty :) Ciocia bardzo naciskała żeby wszystkie Białogońskie zwierza dostały coś smacznego . Jędruś zasmakował w czymś żółtym , dużym ...;) Na zdrowie Jędrusiu:) To naturalna skóra, moje psiaki też ja bardzo lubią i długo się ją gryzie:) Jędrulku, domagaj sie jeszcze innych smaczków, bo wszystkie są do podziału między Białogonki i Twoją bandę:) Quote
zachary Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 A czy Jędruś nie odszedł z Dogo wraz z Bialogonkami?...i dlatego nie będzie tu o nim wieści?... Quote
Olena84 Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 7 godzin temu, zachary napisał: A czy Jędruś nie odszedł z Dogo wraz z Bialogonkami?...i dlatego nie będzie tu o nim wieści?... Niestety chyba tak;/ Quote
Mortes Posted September 10, 2017 Author Posted September 10, 2017 Moi Drodzy zapraszam Przyjaciół Jędrusia w nowe miejsce w cyberprzestrzeni. :) Jędruś jest teraz po sąsiedzku z Białogonkami ;) Quote
agusiazet Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym odejściem? Quote
anica Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek, Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia serdecznie życzę :) Quote
Anecik Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Zdrowych, pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. A dla psiaków specjalne życzenia aby następne święta spędziły w swoich własnych domach. Quote
Recommended Posts