Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
50 minut temu, Mortes napisał:

Agusiu ogromnie Ci dziękuję i przesyłam Jędrusiowe buziaczki :) Juz wysyłam PW

Otrzymałam i pieniążki przelane:) Prosiłabym, jak wpłyną o potwierdzenie na wątku bazarkowym:)

Posted

Dziś Białogonki wcinały ciasteczka które dostały od miłych Cioć :) Kilka dałam Jędrusiowi żeby chłopak skosztował tych pyszności :)

DSCF9363.jpg

DSCF9357.jpg

DSCF9361.jpg

• Upvote 7
Posted

Dziś zakupiłam środki na odpchlenie i odrobaczenie Jędrusia . Zapłaciłam 40 zł . Róznica 10 zł od ostatniego odrobaczania i odpchlania wychodzi z tego że Pan Doktor preferuje co jakis czas zmianę tabletek na odrobaczenie na inne . Podobno różne tabletki są na różne odmiany pasożytów

DSCF9487.jpg

Kwotę tą rozliczę w kolejnym rozliczeniu . Razem z Jędrusiem dziękujemy za to że Ciocie dbają o Jędrusiowe zdrówko ;)

Posted

W Białogonkowie był wczoraj  kolejny samkowity dzień ;) Psiaki dostały wieeelką pakę przysmaków od Cioci EwyMarty :) Ciocia bardzo naciskała żeby wszystkie Białogońskie zwierza dostały coś smacznego . Jędruś zasmakował w czymś żółtym , dużym ...;)

DSCF9447.jpg

• Upvote 2
Posted
41 minut temu, Mortes napisał:

W Białogonkowie był wczoraj  kolejny samkowity dzień ;) Psiaki dostały wieeelką pakę przysmaków od Cioci EwyMarty :) Ciocia bardzo naciskała żeby wszystkie Białogońskie zwierza dostały coś smacznego . Jędruś zasmakował w czymś żółtym , dużym ...;)

DSCF9447.jpg

Na zdrowie Jędrusiu:) To naturalna skóra, moje psiaki też ja bardzo lubią i długo się ją gryzie:)

Jędrulku, domagaj sie jeszcze innych smaczków, bo wszystkie są do podziału między Białogonki i Twoją bandę:)

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted
Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek, Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia serdecznie życzę :)

1a1938d2be22b648a4d4c8ad5f0484e2.gif
Posted

Zdrowych, pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.

A dla psiaków specjalne życzenia aby następne święta spędziły w swoich własnych domach.

kartka-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0087.gif.d37866c3b666589a91bd20fb4dac265a.gif