Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj Jędrusiu... gdybyś ty wiedział jak Ci tam będzie dobrze, to sam wskoczylbyś do samochodu Mortes, a ty łobuziaczku kazałes jej tyle dni zamarzać w tym lesie razem z Tobą...

Posted

Proszę  zajrzyjcie do szczeniaczki Belli  , która od ponad tygodnia spędza mi sen z powiek . Dużo nerwów i stresu kosztowało mnie uwolnienie małej z łańcucha ... Wiem że  bardzo Was już nadwyrężam i to ciągle te same osoby obciążam moimi psimi problemami ale może spróbujmy porozsyłać linka do innych Dogomaniaków i wejść z prośbą o pomoc na inne wątki ... Może inne nieznane nam do tej pory  DogoCiocie pomogą suni...

Posted

Miesiąc temu mielismy w Białogonkowie zimę , kilka dni temu była wiosna a dziś wróciła zima .... świat stanął na głowie  a Jędruś ma to w nosie ;) Najważniejsza jest zabawa bez względu na to co leci z nieba  :)

DSCF4899.jpg

DSCF4896.jpg

• Upvote 5
Posted

Zaraz o Was pomyślałam,jak usłyszałam w tv kilka dni temu,że w okolicach Kielc była najniższa minusowa temperatura.

Pewnie....Jędruś z pięknym futerkiem  lubi taką śnieżną pogodę mając zapewnione jedzonko i cieplutkie spanko

Widać jaki chłopak jest szczęśliwy,radosny.

Posted

Myślę Agatku że Jędruś do dziś byłby juz całkowicie dzikim psem ...albo by go juz nie było ...:(

Ale ma nas i wszystko jest na dobrej drodze :) Dziś zgłosiła się kolejna osoba do robienia ogłoszeń naszemu przystojniakowi :) Im więcej tym lepiej :) Niech świat zobaczy tego piękniocha :)

Posted

A jeszcze się muszę dziś pochwalić że Jędruś zaprzyjaźnił się z Krzysiowym kotkiem Tobiaszkiem ;)

Tobiaszkowi bardzo odpowiadała adoracja Jędrzeja ;)

DSCF4979.jpg

DSCF4980.jpg

DSCF4988.jpg

• Upvote 4
Posted

Oj Kobitki ...piękne słowa piszecie ale ja nie mam dobrych wieści :) U Jędrusia byli dziś Państwo z Warszawy zapoznać się z nim ... Jędruś był tak przerażony że zmienił się dosłownie w psa z pierwszego dnia jego w Białogonkowie :( żeby mógł to wlazłby pod podłogę ze strachu , co więcej , ze strachu zrobił siusiu pod siebie :(  Państwo niestety nie mają tak dużego doświadczenia z psami żeby mogli zmierzyć się ze strachami Jędrusia :( Szkoda , bo przesympatyczni ludzie  . Nie mam pomysłu co zrobić żeby Jędrek tak nie bał się ludzi :( Do Kielc nie mogę go brać ze sobą :( Mam sunię po operacji nogi i dwie maleńkie staruszki które na widok takiego olbrzyma dostałyby zawału :(

Posted
2 godziny temu, Mortes napisał:

Oj Kobitki ...piękne słowa piszecie ale ja nie mam dobrych wieści :) U Jędrusia byli dziś Państwo z Warszawy zapoznać się z nim ... Jędruś był tak przerażony że zmienił się dosłownie w psa z pierwszego dnia jego w Białogonkowie :( żeby mógł to wlazłby pod podłogę ze strachu , co więcej , ze strachu zrobił siusiu pod siebie :(  Państwo niestety nie mają tak dużego doświadczenia z psami żeby mogli zmierzyć się ze strachami Jędrusia :( Szkoda , bo przesympatyczni ludzie  . Nie mam pomysłu co zrobić żeby Jędrek tak nie bał się ludzi :( Do Kielc nie mogę go brać ze sobą :( Mam sunię po operacji nogi i dwie maleńkie staruszki które na widok takiego olbrzyma dostałyby zawału :(

Iza, tak naprawdę Jędrusiowi przydałaby się socjalizacja z obcymi ludźmi. Może jest szansa, żeby ktoś do was podjechał choć na krotko i powili przzwyczajał Jędrusia do obecności obcych? Takich wizyt powinno być więcej:(

• Upvote 1
Posted

Ewuniu zdaję sobie z tego sprawę :( ale nie znamy nikogo kto przyjeżdżałby do Jędrusia i z nim pracował :( Do Białogonkowa wszystkim daleko a goście też nie często nas odwiedzają :( Sytuacja trudna no i tak jak pisałam już kiedyś : Białogonkowo nie jest najlepszym miejscem tymczasowym dla Jędrusia :( Owszem jest tu bezpieczny ale ...to wszystko :(

Posted
5 minut temu, Tianku napisał:

oj biedny Jedrus :(  i chyba koniecznie dla Jedrusia domek z innym pieskiem prawda

tez tak myslę . Musiałby być to piesek nie agresywny i nie dominujący a przyszli opiekunowie z doświadczeniem .

• Upvote 1