doris66 Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Morda kochana......i jeszcze to oczko na ostatnim zdjęciu . Cudny, cudny..... Quote
Ewa Marta Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Oj Jędrusiu... gdybyś ty wiedział jak Ci tam będzie dobrze, to sam wskoczylbyś do samochodu Mortes, a ty łobuziaczku kazałes jej tyle dni zamarzać w tym lesie razem z Tobą... Quote
Mortes Posted April 16, 2017 Author Posted April 16, 2017 Proszę zajrzyjcie do szczeniaczki Belli , która od ponad tygodnia spędza mi sen z powiek . Dużo nerwów i stresu kosztowało mnie uwolnienie małej z łańcucha ... Wiem że bardzo Was już nadwyrężam i to ciągle te same osoby obciążam moimi psimi problemami ale może spróbujmy porozsyłać linka do innych Dogomaniaków i wejść z prośbą o pomoc na inne wątki ... Może inne nieznane nam do tej pory DogoCiocie pomogą suni... Quote
Mortes Posted April 17, 2017 Author Posted April 17, 2017 Miesiąc temu mielismy w Białogonkowie zimę , kilka dni temu była wiosna a dziś wróciła zima .... świat stanął na głowie a Jędruś ma to w nosie ;) Najważniejsza jest zabawa bez względu na to co leci z nieba :) 5 Quote
Grażyna49 Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Zaraz o Was pomyślałam,jak usłyszałam w tv kilka dni temu,że w okolicach Kielc była najniższa minusowa temperatura. Pewnie....Jędruś z pięknym futerkiem lubi taką śnieżną pogodę mając zapewnione jedzonko i cieplutkie spanko Widać jaki chłopak jest szczęśliwy,radosny. Quote
agat21 Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 No tak, znowu wielkanoc w środku zimy :/ Dobrze, że Jędruś już nie musi spać na śniegu :) Quote
Mortes Posted April 17, 2017 Author Posted April 17, 2017 Myślę Agatku że Jędruś do dziś byłby juz całkowicie dzikim psem ...albo by go juz nie było ...:( Ale ma nas i wszystko jest na dobrej drodze :) Dziś zgłosiła się kolejna osoba do robienia ogłoszeń naszemu przystojniakowi :) Im więcej tym lepiej :) Niech świat zobaczy tego piękniocha :) Quote
Mortes Posted April 18, 2017 Author Posted April 18, 2017 Zdjęcie sprzed chwili pt " Wiosenny Jędruś w Białogonkowie " Wiosennie z ulubionym Misiem ;) Zabawa mimo wszystko ;) 4 Quote
Mortes Posted April 21, 2017 Author Posted April 21, 2017 A u nas znowu wiosna :) Oszaleć można od tych zmian pogodowych ;) 4 Quote
Mortes Posted April 21, 2017 Author Posted April 21, 2017 Coiciu Poker ;) Jędruś cieszy się ze wszystkiego ;) Palcem kiwnąć a on już uchachany ;) 1 Quote
Poker Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Słodziak, a jeszcze niedawno taka bida z niego była. Quote
Mortes Posted April 21, 2017 Author Posted April 21, 2017 A jeszcze się muszę dziś pochwalić że Jędruś zaprzyjaźnił się z Krzysiowym kotkiem Tobiaszkiem ;) Tobiaszkowi bardzo odpowiadała adoracja Jędrzeja ;) 4 Quote
zachary Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Urocza parka...Jędruś tak delikatnie mizia Tobiaszka...Super ujęcia! Quote
agat21 Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Jędrusio z kotem to prawdziwa rewelacja! On chyba kocha cały świat :) Quote
Ewa Marta Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Cudowny psiak:) Nie tylko piękny, ale też dobry na wskroś:) Quote
Tianku Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 jaki ten Jedrus przepiekny:) glaski zostawiam :) Quote
Mortes Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 Oj Kobitki ...piękne słowa piszecie ale ja nie mam dobrych wieści :) U Jędrusia byli dziś Państwo z Warszawy zapoznać się z nim ... Jędruś był tak przerażony że zmienił się dosłownie w psa z pierwszego dnia jego w Białogonkowie :( żeby mógł to wlazłby pod podłogę ze strachu , co więcej , ze strachu zrobił siusiu pod siebie :( Państwo niestety nie mają tak dużego doświadczenia z psami żeby mogli zmierzyć się ze strachami Jędrusia :( Szkoda , bo przesympatyczni ludzie . Nie mam pomysłu co zrobić żeby Jędrek tak nie bał się ludzi :( Do Kielc nie mogę go brać ze sobą :( Mam sunię po operacji nogi i dwie maleńkie staruszki które na widok takiego olbrzyma dostałyby zawału :( Quote
Ewa Marta Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 2 godziny temu, Mortes napisał: Oj Kobitki ...piękne słowa piszecie ale ja nie mam dobrych wieści :) U Jędrusia byli dziś Państwo z Warszawy zapoznać się z nim ... Jędruś był tak przerażony że zmienił się dosłownie w psa z pierwszego dnia jego w Białogonkowie :( żeby mógł to wlazłby pod podłogę ze strachu , co więcej , ze strachu zrobił siusiu pod siebie :( Państwo niestety nie mają tak dużego doświadczenia z psami żeby mogli zmierzyć się ze strachami Jędrusia :( Szkoda , bo przesympatyczni ludzie . Nie mam pomysłu co zrobić żeby Jędrek tak nie bał się ludzi :( Do Kielc nie mogę go brać ze sobą :( Mam sunię po operacji nogi i dwie maleńkie staruszki które na widok takiego olbrzyma dostałyby zawału :( Iza, tak naprawdę Jędrusiowi przydałaby się socjalizacja z obcymi ludźmi. Może jest szansa, żeby ktoś do was podjechał choć na krotko i powili przzwyczajał Jędrusia do obecności obcych? Takich wizyt powinno być więcej:( 1 Quote
Tianku Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 oj biedny Jedrus :( i chyba koniecznie dla Jedrusia domek z innym pieskiem prawda Quote
Mortes Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 Ewuniu zdaję sobie z tego sprawę :( ale nie znamy nikogo kto przyjeżdżałby do Jędrusia i z nim pracował :( Do Białogonkowa wszystkim daleko a goście też nie często nas odwiedzają :( Sytuacja trudna no i tak jak pisałam już kiedyś : Białogonkowo nie jest najlepszym miejscem tymczasowym dla Jędrusia :( Owszem jest tu bezpieczny ale ...to wszystko :( Quote
Mortes Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 5 minut temu, Tianku napisał: oj biedny Jedrus :( i chyba koniecznie dla Jedrusia domek z innym pieskiem prawda tez tak myslę . Musiałby być to piesek nie agresywny i nie dominujący a przyszli opiekunowie z doświadczeniem . 1 Quote
Recommended Posts