Jump to content
Dogomania

Sasanko- Lenka opuściła Radysy:) MA DS w Katowicach :) trzymajmy kciuki

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj rano dzwonił do mnie pan Lenusi. Wszystko jest w porządku, sunie bardzo dobrze się dogadują - na ogrodzie były nawet pierwsze próby zabawy:-) W domku spokojne, obwąchują się i obie wdzięczą się do właścicieli. Lenusia wieczorem wyżebrała przy kolacji jakieś smakołyki i niestety w nocy zrobiła śmierdzącą niespodziankę. Pan w sumie jeszcze raz chciał dopytać co sunia u nas jadła:-) Jeszcze raz przekazał, że mamy się nie stresować bo wszystko jest ok :-) 

• Upvote 3
Posted
4 godziny temu, kasiainat napisał:

Dzisiaj rano dzwonił do mnie pan Lenusi. Wszystko jest w porządku, sunie bardzo dobrze się dogadują - na ogrodzie były nawet pierwsze próby zabawy:-) W domku spokojne, obwąchują się i obie wdzięczą się do właścicieli. Lenusia wieczorem wyżebrała przy kolacji jakieś smakołyki i niestety w nocy zrobiła śmierdzącą niespodziankę. Pan w sumie jeszcze raz chciał dopytać co sunia u nas jadła:-) Jeszcze raz przekazał, że mamy się nie stresować bo wszystko jest ok :-) 

Dziękuje Kasiu za wieści:) Ciesze się, że Lenusia ma się dobrze...szkoda tylko, że te problemy trawienne znów się pokazują...może tez narobiła ze stresu, bo jednak nowe miejsce itd.

Dobrze, że sunie się dogadują:) Ja do Pana zadzwonie pod koniec tygodnia i poproszę o zdjęcia:)

Posted
2 godziny temu, kiyoshi napisał:

Dziękuje Kasiu za wieści:) Ciesze się, że Lenusia ma się dobrze...szkoda tylko, że te problemy trawienne znów się pokazują...może tez narobiła ze stresu, bo jednak nowe miejsce itd.

Dobrze, że sunie się dogadują:) Ja do Pana zadzwonie pod koniec tygodnia i poproszę o zdjęcia:)

Dobrze sie zapowiada :)

Stres i zmiana karmy zrobiły swoje. Myślę, że to prędko minie :)

Wszystkiego najlepszego sunieczko na nowej drodze życia :)

Posted

Wczoraj korespondowalam smsowo z Panem Lenki

Wiesci sa naprawde cudowne- gdy czytam jak Pan o Lence opowiada to mam absolutna pewnosc ze trafila do raju :)

Poprosilam Pana o zdjecia, podalam mu swoj mail i mysle ze na dniach cos dostaniemy

A Lenka spuesala sie na medal! Pan pisal ze jest bardzo madra, pojetna, bezproblemowa, ze zdobyla serca wszystkich lacznie z tesciowa ktora poczatkowo byla dosc sceptyczna do drugiego psa

Ale tetaz wszyscy czuja ze Lenka idealnie do nich pasuje i maja wrazenie jakby byla z nimi od zawsze a nie od kilku dni dopiero

Z sunia Jagodka pieknie sie bawia szaleja razem w ogrodku, sa tez spacery zawsze na smyczy

I ogolnie wszystko jest bardzo dobrze:) tak wiec chyba mozna odetchnac LENKA MA SWOJ WYMARZONY DOM

• Upvote 3
Posted
43 minuty temu, kiyoshi napisał:

Wiesci sa naprawde cudowne- gdy czytam jak Pan o Lence opowiada to mam absolutna pewnosc ze trafila do raju :)

Poprosilam Pana o zdjecia, podalam mu swoj mail i mysle ze na dniach cos dostaniemy

A Lenka spuesala sie na medal! Pan pisal ze jest bardzo madra, pojetna, bezproblemowa, ze zdobyla serca wszystkich lacznie z tesciowa ktora poczatkowo byla dosc sceptyczna do drugiego psa

Ale tetaz wszyscy czuja ze Lenka idealnie do nich pasuje i maja wrazenie jakby byla z nimi od zawsze a nie od kilku dni dopiero

Z sunia Jagodka pieknie sie bawia szaleja razem w ogrodku, sa tez spacery zawsze na smyczy

I ogolnie wszystko jest bardzo dobrze:) tak wiec chyba mozna odetchnac LENKA MA SWOJ WYMARZONY DOM

Bardzo, bardzo wspaniałe wiadomości :)

Posted
3 godziny temu, kiyoshi napisał:

Super :) Lenka to mądra sunia :-)

Posted
3 godziny temu, kasiainat napisał:

Super :) Lenka to mądra sunia :-)

Kasiu w tym i Twoja wielka zasługa:) sunia przyjechała zalękniona, kupkająca po domu...a teraz- dama pełną parą:)

Przelałam pieniążki za hotelik 1.01- 22.02 tzn. 150 zł jest od Pana i dosłałam 70 zł jeszcze:) więc konto Lenusi jest uregulowane:) Dziękuje!!

Na koncie Lenki rozliczyłam też 110 zł z tego bazarku

Posted
56 minut temu, Sara2011 napisał:

Prześliczne sunie, wygladają jak siostrzyczki. I pozują jak modelki :).

:) to samo napisałam Panu, że wyglądaja prawie jak siostry. Widać, że zgrany z nich duet:) w wekend będzie więcej zdjęć:) Państwo sa super!

Posted

jak siostry!:D

A ja juz zapomniałam ze Lenka taka spora, jak Jagodka prawie:)

ale sie dziewczynce poszczęściło! Z takich Radys, bez nadziei i bez przyszłości, nie zapomnę tego sparaliżowanego strachem nieszczęścia, a taka radosna teraz, dzięki Wam:)

• Upvote 1
Posted

Nie mogę się napatrzyć:):):)

Dwie śliczne mordki, miód na serce. Doczekała się Lenka na właściwych ludzi wreszcie.

A jakie one synchroniczne, na pierwszym zdjęciu obie patrzą w dół, a na drugim obie w obiektyw:)

Posted

Jak pięknie sunie wyglądają. Aż trudno oczyska od nich oderwać  serce 9 bijące.gif Widać, że Lenka bardzo dobrze się czuje w towarzystwie tej drugiej suni :)