Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
15 godzin temu, Tola napisał:

Jak Pesteczce minęła noc i dzisiejszy dzień?

Noce bardzo spokojne. Pestka śpi z moim synem w łóżku albo w legowisku - przenosi się kiedy chce :-) W dzień sporo śpi ale jest taka okropna pogoda, że wszystkie psy większość czasu śpią. Bardzo ładnie chodzi dziewczynka na smyczy, załatwia się na spacerach ( w domu też jeszcze się zdarza ). Apetyt dopisuje. Z psami, kotami, dziećmi bardzo ok :-) Sunia sama słodycz :-)

• Upvote 3
Posted
22 minut temu, kasiainat napisał:

Noce bardzo spokojne. Pestka śpi z moim synem w łóżku albo w legowisku - przenosi się kiedy chce :-) W dzień sporo śpi ale jest taka okropna pogoda, że wszystkie psy większość czasu śpią. Bardzo ładnie chodzi dziewczynka na smyczy, załatwia się na spacerach ( w domu też jeszcze się zdarza ). Apetyt dopisuje. Z psami, kotami, dziećmi bardzo ok :-) Sunia sama słodycz :-)

Z tego wynika, ze Pesteczka szybko się aklimatyzuje; spanie w łóżku, dobry apetyt i dobre relacje z innymi czworonogami. Myślę, ze te wpadki z załatwianiem się w domu, wkrótce miną. Gdybym tylko mogła ją wziąć, to już byłaby moja !

• Upvote 1
Posted

Przyszłość Pesteczki zapowiada się bardzo pozytywnie :) Czystość pewnie Pesteczka szybko opanuje, bo widać, że to domna dziewuszka była, skoro wie do czego służy kanapa :).

Posted
14 godzin temu, Monika z Katowic napisał:

Właśnie wysłałam 40 zł (czyli od razu cztery deklaracje). 

W tytule przelewu napisałam: "Monika z Katowic - darowizna dla PESTKI, wrzesień-grudzień 2016".

Całuję mocno śliczny i wesoły pyszczek psiej dziewczynki. :)

Moniko, ślicznie dziękuję, jak tylko pieniążki wpłyną wpiszę w rozliczenie!!!

A tymczasem zanotowałam następujące wpłaty:

05.09.

kiyoshi 20,- (wrzesień)

06.09.

Poker 291,- z bazarku

Bardzo serdecznie dziękuję!!!

Przelałam anecik 90,- za paliwo (trasa z Katowic do Kasi)

Posted

Dziś uregulowałam już dług transportowy z Zamościa do Katowic - 350 zł pieniędzmi z bazarku litrowego.

Wpłynęło też nadprogramowo 20 zł, które chcę przeznaczyć na poczet paliwa na trasie z Katowic do Kasi. Gabi, prześlij mi nr konta.

Posted
1 minutę temu, Havanka napisał:

Dziś uregulowałam już dług transportowy z Zamościa do Katowic - 350 zł pieniędzmi z bazarku litrowego.

Wpłynęło też nadprogramowo 20 zł, które chcę przeznaczyć na poczet paliwa na trasie z Katowic do Kasi. Gabi, prześlij mi nr konta.

Havanko, bardzo serdecznie dziękuję!!!

Ponieważ już przelałam anecik za paliwo doliczę te 20,- do ogólnej puli Pesteczki

Posted
9 minut temu, Gabi79 napisał:

Havanko, bardzo serdecznie dziękuję!!!

Ponieważ już przelałam anecik za paliwo doliczę te 20,- do ogólnej puli Pesteczki

Oczywiście, nie mam nic przeciw temu. dziękuję za nr konta. Wieczorem zrobię przelew.

Posted

Na koncie Pesteczki następujące wpłaty, za które serdecznie dziękuję:

07.09.

Monika z Katowic 40,- (IX,X,XI, XII)

renatka_s 20,-

08.09.

eva2406 25,-

Havanka 20,- (nadpłata z bazarku paliwowego)

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Są nowe wieści od Pesteczki ? :) Jak z czystością w domu, czy już opanowana ?

Z czystością są jeszcze małe problemy. W ciągu dnia jest wszystko ok. Problemy są w nocy i jak musi Pestka zostać troszkę czasu sama w domu - wtedy są niespodzianki. Ale jeszcze kilka dni i będzie super. A poza tym cud, miód i orzeszki :-)

2ahw9ol.jpg

25pkc5t.jpg

14ad8k0.jpg

2r7t21i.jpg

2nhm05t.jpg

w7k60j.jpg

1059y0l.jpg

dz6zgz.jpg

• Upvote 4