Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj coś mi się wydaje, że wszyscy będą mieli przechlapane :evil_lol::evil_lol:

Sprzedały Lolusia i nie wiedzą jak z tego wybrnąć :crazyeye:

Dawać nam LOLUSIA naszego pięknego :loveu: natychmiast :mad::mad:

Posted

Szczurek Loluś :evil_lol: przynajmniej na głowie i ogonie trochę mu zostało :p

[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/3639/imgp2787.jpg[/IMG]

[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/598/imgp2789f.jpg[/IMG]

to jest najlepsze

[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/9251/imgp2782.jpg[/IMG]

[IMG]http://img34.imageshack.us/img34/1856/imgp2803.jpg[/IMG]

[IMG]http://img34.imageshack.us/img34/3653/imgp2797n.jpg[/IMG]

Posted

No proszę Was..gdzie on jest brzydki??Toz to chodzące cudo nawet taki ogolony...a co bedzie z nniego jak mu siersc odrtosnie..ja sobie wyobrazalam Lolusia o wiele gorszego i bardziej łysego..a on śliczny jest i tak...i bardzo mnie wzrusza zawsze jego widok na 4 łapkach:loveu::loveu:I ciągle mam nadzieję, że moze jednak uda się z tym zalatwianiem "coś załatwić"..???JAk myślicie...sa choć maleńkie szanse...czy absolutnie żadnych???:razz:

Posted

Ja cały czas wierzę że Loluś będzie jeszcze bez pieluchy latał. Tak samo było z chodzeniem - nie dawali większych szans, a tu proszę..

A czy Loluś będzie jeszcze jeździł na rehabilitację?

Posted

Myślałam,że jest gorzej.Że ma dupsko i tylna łapy przystrzyżone to rozumiem,łatwiej o higienę, ale czemu tułów?:mad:Można było z niego pawiana zrobić :evil_lol:
Tak mu dogodzicie,że on za nic w świecie nie zechce od togaa się wyprowadzić.Jeszcze jakieś tam łóżeczka dla królewicza, myślałby kto :eviltong:

• Upvote 1
Posted

aaa, i jeszcze wyszło szydło z worka :cool3:Loluś ma sporo sadełka, które się ukrywało pod sierścią. Chyba trzeba będzie mu light zacząć dawać :evil_lol:

Posted

Ratunku!!! szlak mnie trafi zaraz, albo jeszcze gorzej...

Co napisze post, to mnie wywala z dogo...Biała strona..!
A mnie sie czerwono robi przed oczami!!! :mad::mad:

Zdjęcia litościwe dla Lolka!
Sirota naprawdę marniutko wygląda, zwłaszcza w ruchu.
Gdzie on tam ma sadełko???!!!.To istny szkielecik.Naprawdę!
Nawet od dzisiaj dostaje trochę wieksze porcyjki.

Faktycznie mu trochę zimno.
Rano sie troche telepał i zakopał w mojej kołdrze z siusiakiem na wierzchu ,bo mu sie sznureczki od pieluchy poodwiązywały.
Pokarało mnie za tego fryzjera...:eviltong:Ulubiona moja kolderka raczej trafi do schronu...

Kartonowego łóżeczka Lolo nie polubil.;)
Pewnie ze względów prestiżowych. Wciąż okupuje łózko Pepina / to na zdjęciu/, albo moje oczywiście..!

Pinczerka! filmik obiecałaś..Ciekawe czym sie teraz wykręcisz ???

Posted

O kubraczek mam jutro pytac Irenkę. Ma jakis po Mopsiku, to pożycze...

A lóżeczko takie jak na foto /właściciel;Pepi/ , zamówimy. Bedzie mial Lolus coś na zawsze własnego. Zreszta to bardzo praktyczne urządzenie. Polecam!
Jeszcze tylko posłanko musze wykombinować gdzieś w ciucholandzie.Takie do prania.

Posted

[quote name='togaa']O kubraczek mam jutro pytac Irenkę. Ma jakis po Mopsiku, to pożycze...

A lóżeczko takie jak ma Pepi, zamówimy. Bedzie mial Lolus coś na zawsze własnego. Zreszta to bardzo praktyczne urządzenie. Polecam!
Jeszcze tylko posłanko musze wykombinować gdzieś w ciucholandzie.Takie do prania.[/quote]

a jakie wymiary ma mieć to posłanko Togusiu?
Poszukamy wspólnie:loveu::loveu::loveu:
A i jaki jest jego ulubiony bohater? Wiesz, żeby Lolek był trendy. Batman? Indiana? czy Kubuś?

Posted

[quote name='Dark Lord']Ale taki ogolony ładniej wygląda:cool3:, było ogon i głowę też ogolić:razz:.[/quote]

Nastepnym razem? Ale wtedy Ciotki na pewno mnie zlinczują!!:mad:

Pinczerka! a czekoladę przywieziesz? Najlepsza na świecie!!!
Skąd takie kultowe auteczko wytrzasnełas?

Iwonko! ja kupuje stare śpiwory bo one najczęściej sa do pranie a na to powłoczki poduszkowe... Nic nie mysl, bo to grosze...l!!!!/ Chyba że o szpicu :razz: /

Posted

[quote name='togaa']Pinczerka! a czekoladę przywieziesz? Najlepsza na świecie!!!
Skąd takie kultowe auteczko wytrzasnełas?[/quote]

Belgijska czekolada? Wiem coś o tym... ;) Z chęcią przywiozę, jak starczy euro :evil_lol:

Obiecane przez brata. Brat - maniak starych volkswagenów ;) Super autko, tylko za dużo pali, żeby wozić Lolusia :-(

Posted

Loluś dostał dzisiaj od[B] Cioci taks[/B] z Krakowa wspaniały prezent!!!!

Sliczne, super wygodne szeleczki w czerwoną, szkocka kratę!
Jeszcze ich nie mierzyłam ale na oko widac że idealne. Zresztą były szyte na miarę!!!;)

Ide wystroic Lolusia! Dziekuje[B] taks [/B]...bardzo,bardzo !!!

Posted

[quote name='togaa']

A lóżeczko takie jak na foto /właściciel;Pepi/ , zamówimy. Bedzie mial Lolus coś na zawsze własnego. Zreszta to bardzo praktyczne urządzenie. Polecam!
[/quote]

Togaa, a gdzie takie lozeczko zamawiasz ?
Ono rzeczywiscie wyglada swietnie !

Posted

[quote name='wellington']Togaa, a gdzie takie lozeczko zamawiasz ?
Ono rzeczywiscie wyglada swietnie ![/quote]

Mam znajomego pana "złotą rączkę ".Potrzebne "składniki" kupuje w markecie budowl.
Moje dwa psy też takie mają.
Łatwo wymieść kłaki, przesunąć bo podklejone filcem.

Dzisiaj naprawde rozłozyłam na swoim łóżku folie malarską. I grozi mi że pod nią bedę spała... :evil_lol:
Lolo wita mnie rano [B]skokiem[/B] na moje łóżko..!!!! I z pełna pieluchą odstawia szaleńczy taniec na kołdrze...Depcze koty, wkurza małego Pepi....Nie pomaga moje machanie jaśkiem ani wrzaski. Nawet udawanie trupa..;)
Lolo mi mówi "dzień dobry" !

Posted

[QUOTE]Mam znajomego pana "złotą rączkę "[/QUOTE]

Ach, no tak......:evil_lol:
Na wage zlota takie zlote raczki !

Ale zeby nawet to nowe legowisko bylo ze szczerego zlota to Lollo i tak bedzie wolal wskoczyc do TWOJEGO bo TY tam jestes :eviltong: