ona03 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Oj coś mi się wydaje, że wszyscy będą mieli przechlapane :evil_lol::evil_lol: Sprzedały Lolusia i nie wiedzą jak z tego wybrnąć :crazyeye: Dawać nam LOLUSIA naszego pięknego :loveu: natychmiast :mad::mad: Quote
_bubu_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Szczurek Loluś :evil_lol: przynajmniej na głowie i ogonie trochę mu zostało :p [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/3639/imgp2787.jpg[/IMG] [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/598/imgp2789f.jpg[/IMG] to jest najlepsze [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/9251/imgp2782.jpg[/IMG] [IMG]http://img34.imageshack.us/img34/1856/imgp2803.jpg[/IMG] [IMG]http://img34.imageshack.us/img34/3653/imgp2797n.jpg[/IMG] Quote
_bubu_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 a takie łóżeczko dostanie nasz model :loveu: [IMG]http://img34.imageshack.us/img34/4448/imgp2806.jpg[/IMG] 1 Quote
gonia66 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 No proszę Was..gdzie on jest brzydki??Toz to chodzące cudo nawet taki ogolony...a co bedzie z nniego jak mu siersc odrtosnie..ja sobie wyobrazalam Lolusia o wiele gorszego i bardziej łysego..a on śliczny jest i tak...i bardzo mnie wzrusza zawsze jego widok na 4 łapkach:loveu::loveu:I ciągle mam nadzieję, że moze jednak uda się z tym zalatwianiem "coś załatwić"..???JAk myślicie...sa choć maleńkie szanse...czy absolutnie żadnych???:razz: Quote
leni356 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ja cały czas wierzę że Loluś będzie jeszcze bez pieluchy latał. Tak samo było z chodzeniem - nie dawali większych szans, a tu proszę.. A czy Loluś będzie jeszcze jeździł na rehabilitację? Quote
Poker Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Myślałam,że jest gorzej.Że ma dupsko i tylna łapy przystrzyżone to rozumiem,łatwiej o higienę, ale czemu tułów?:mad:Można było z niego pawiana zrobić :evil_lol: Tak mu dogodzicie,że on za nic w świecie nie zechce od togaa się wyprowadzić.Jeszcze jakieś tam łóżeczka dla królewicza, myślałby kto :eviltong: 1 Quote
Poker Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 aaa, i jeszcze wyszło szydło z worka :cool3:Loluś ma sporo sadełka, które się ukrywało pod sierścią. Chyba trzeba będzie mu light zacząć dawać :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 A tam - nie jest tak źle :) Fajnie Loluś wygląda, a przede wszystkim praktyczniej :) i ta nieogolona mordka... :evil_lol: Pepi tez wygląda świetnie ;) Quote
Mija Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Jakiś kubraczek by się przydał, bo przeziębi się nasz Lolo w taką pogodę:evil_lol: Quote
Poker Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 z mojego bazarku MISz-MASZ uzbierało się 157 zł:multi:,czekam jeszcze na wpłaty i przeleję na konto bubu :evil_lol: Quote
togaa Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Ratunku!!! szlak mnie trafi zaraz, albo jeszcze gorzej... Co napisze post, to mnie wywala z dogo...Biała strona..! A mnie sie czerwono robi przed oczami!!! :mad::mad: Zdjęcia litościwe dla Lolka! Sirota naprawdę marniutko wygląda, zwłaszcza w ruchu. Gdzie on tam ma sadełko???!!!.To istny szkielecik.Naprawdę! Nawet od dzisiaj dostaje trochę wieksze porcyjki. Faktycznie mu trochę zimno. Rano sie troche telepał i zakopał w mojej kołdrze z siusiakiem na wierzchu ,bo mu sie sznureczki od pieluchy poodwiązywały. Pokarało mnie za tego fryzjera...:eviltong:Ulubiona moja kolderka raczej trafi do schronu... Kartonowego łóżeczka Lolo nie polubil.;) Pewnie ze względów prestiżowych. Wciąż okupuje łózko Pepina / to na zdjęciu/, albo moje oczywiście..! Pinczerka! filmik obiecałaś..Ciekawe czym sie teraz wykręcisz ??? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Togaa, pamiętam, ciągle pamiętam :oops: W czwartek wyjeżdżam na tydzień do Belgii :evil_lol: Ale jak wrócę to OBIECUJĘ! I to garbusem, ot co! :loveu: Quote
Dark Lord Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ale taki ogolony ładniej wygląda:cool3:, było ogon i głowę też ogolić:razz:. Quote
togaa Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 O kubraczek mam jutro pytac Irenkę. Ma jakis po Mopsiku, to pożycze... A lóżeczko takie jak na foto /właściciel;Pepi/ , zamówimy. Bedzie mial Lolus coś na zawsze własnego. Zreszta to bardzo praktyczne urządzenie. Polecam! Jeszcze tylko posłanko musze wykombinować gdzieś w ciucholandzie.Takie do prania. Quote
ihabe Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='togaa']O kubraczek mam jutro pytac Irenkę. Ma jakis po Mopsiku, to pożycze... A lóżeczko takie jak ma Pepi, zamówimy. Bedzie mial Lolus coś na zawsze własnego. Zreszta to bardzo praktyczne urządzenie. Polecam! Jeszcze tylko posłanko musze wykombinować gdzieś w ciucholandzie.Takie do prania.[/quote] a jakie wymiary ma mieć to posłanko Togusiu? Poszukamy wspólnie:loveu::loveu::loveu: A i jaki jest jego ulubiony bohater? Wiesz, żeby Lolek był trendy. Batman? Indiana? czy Kubuś? Quote
togaa Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Dark Lord']Ale taki ogolony ładniej wygląda:cool3:, było ogon i głowę też ogolić:razz:.[/quote] Nastepnym razem? Ale wtedy Ciotki na pewno mnie zlinczują!!:mad: Pinczerka! a czekoladę przywieziesz? Najlepsza na świecie!!! Skąd takie kultowe auteczko wytrzasnełas? Iwonko! ja kupuje stare śpiwory bo one najczęściej sa do pranie a na to powłoczki poduszkowe... Nic nie mysl, bo to grosze...l!!!!/ Chyba że o szpicu :razz: / Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='togaa']Pinczerka! a czekoladę przywieziesz? Najlepsza na świecie!!! Skąd takie kultowe auteczko wytrzasnełas?[/quote] Belgijska czekolada? Wiem coś o tym... ;) Z chęcią przywiozę, jak starczy euro :evil_lol: Obiecane przez brata. Brat - maniak starych volkswagenów ;) Super autko, tylko za dużo pali, żeby wozić Lolusia :-( Quote
togaa Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Loluś dostał dzisiaj od[B] Cioci taks[/B] z Krakowa wspaniały prezent!!!! Sliczne, super wygodne szeleczki w czerwoną, szkocka kratę! Jeszcze ich nie mierzyłam ale na oko widac że idealne. Zresztą były szyte na miarę!!!;) Ide wystroic Lolusia! Dziekuje[B] taks [/B]...bardzo,bardzo !!! Quote
wellington Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='togaa'] A lóżeczko takie jak na foto /właściciel;Pepi/ , zamówimy. Bedzie mial Lolus coś na zawsze własnego. Zreszta to bardzo praktyczne urządzenie. Polecam! [/quote] Togaa, a gdzie takie lozeczko zamawiasz ? Ono rzeczywiscie wyglada swietnie ! Quote
leni356 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Dark Lord']Ale taki ogolony ładniej wygląda:cool3:, było ogon i głowę też ogolić:razz:.[/quote] Absolutnie nie :mad: Quote
togaa Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='wellington']Togaa, a gdzie takie lozeczko zamawiasz ? Ono rzeczywiscie wyglada swietnie ![/quote] Mam znajomego pana "złotą rączkę ".Potrzebne "składniki" kupuje w markecie budowl. Moje dwa psy też takie mają. Łatwo wymieść kłaki, przesunąć bo podklejone filcem. Dzisiaj naprawde rozłozyłam na swoim łóżku folie malarską. I grozi mi że pod nią bedę spała... :evil_lol: Lolo wita mnie rano [B]skokiem[/B] na moje łóżko..!!!! I z pełna pieluchą odstawia szaleńczy taniec na kołdrze...Depcze koty, wkurza małego Pepi....Nie pomaga moje machanie jaśkiem ani wrzaski. Nawet udawanie trupa..;) Lolo mi mówi "dzień dobry" ! Quote
wellington Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [QUOTE]Mam znajomego pana "złotą rączkę "[/QUOTE] Ach, no tak......:evil_lol: Na wage zlota takie zlote raczki ! Ale zeby nawet to nowe legowisko bylo ze szczerego zlota to Lollo i tak bedzie wolal wskoczyc do TWOJEGO bo TY tam jestes :eviltong: Quote
Poker Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ja myślę,że nawet szkoda fatygi z łóżeczkiem dla ApoLollo, bo i tak wybierze spanko z togaa :evil_lol: Quote
Recommended Posts