ihabe Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 togaa napisał(a):A u nas proza życia..... Potem wypija hektolitry wody i sura....Pieluchy znikaja w zastraszajacym tempie...Lolus puści nas z torbami. Loluś wie, że ciotki o nim nie zapomną:loveu::loveu: Sypną grosikiem, zrobią bazarki, założą książeczki oszczędnościowe, zainwestuja na giełdzie i Loluś bedzie miał pieluszki:loveu::loveu::loveu: Quote
aniazuraw Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 A gdzie należy wpłacać na pieluszki dla psotnika? Quote
ona03 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Tak, tak, tak dla szelmy Lolusia ostatnie zaskórniaki ze skarpety wyciągniemy :evil_lol::evil_lol: A może by się tak zlitował i przestał już siurać w pieluchy;) Taki duży chłopak najwyższa pora:mad: A 5 tyś. km to niezły wynik - Loluś zdrowiej bo samochód też pójdzie do przeglądu i czym będziesz jeździł :cool3: Quote
togaa Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Te 5 tys km. to praca zespołowa......Najwiecej chyba najeżdziła sie bubu...Ja tam najmniej. Przed chwilą Loluś pojechał do bubu na półkolonie, bo Ciocia togaa ma jutro całodzienne wychodne.. aniu...finansami Lolka zajmnuje sie bubu. Dzieki wielkie za deklarację..:loveu: Wciąż mam problemy z wejściem na dogo i logowaniem....:mad: Quote
_bubu_ Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 aniazuraw - wysyłam zawsze konto na priwa osobom które chcą pomóc ale u Ciebie chyba jest zablokowane przyjmowanie prywatnym wiadomosci bo taki komunikat wychodzi. podaj maila to Ci przeslę dane. loluś miał dzisiaj bardzo pracowity dzien. musiał pozować do zdjęć ;) długo jednak nie wytrzymał z tą poważną miną.. Quote
_bubu_ Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 krótka przerwa na opalanie.. i troszke biegania Quote
ihabe Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Jednogłośnie z Monią wybieramy to zdjecie do reklamy np royal'a Quote
togaa Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 bubu fantastyczne zdjęcia....!!! ... ten Lolo z rozwianymi uszami...:evil_lol: Gdyby wiedział jaki z niego model, kompletnie by mu sie w łebku poprzewracało..I tak ma zbyt duże mniemanie o sobie... No i nareszcie jakis dowód na poparcie tego co piszę o Lolku; że to szelma, gałgan i zawadiaka... Spi słodko w swoim łóżeczku.......! Musiał sie nieżle wyszaleć u bubu bo padł jak nieżywy... Nastepne półkolonie u bubu w lipcu...;) Quote
_bubu_ Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 no to jeszcze coś do reklamy pieluch ;) Jestem taki biedny, zbieram na pieluszki, kto się nade mną zlituje? Quote
Poker Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 PRZEPIĘKNE TE ZDJĘCIA SĄ :loveu::loveu::loveu: A Loluś to istny model do reklam. Wyślijcie zdjęcie do producenta pieluch, może komuś serce piknie i zasponsoruje chociaż trochę pieluch.:roll: Quote
togaa Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Podziwiajcie też Cioteczki fizyczna sprawność Lolusia.. Psa, któremu 3 m-ce temu lekarze dawali szansę na ' przemieszczanie sie.."... Quote
ihabe Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Poker napisał(a):PRZEPIĘKNE TE ZDJĘCIA SĄ :loveu::loveu::loveu: A Loluś to istny model do reklam. Wyślijcie zdjęcie do producenta pieluch, może komuś serce piknie i zasponsoruje chociaż trochę pieluch.:roll: ja bym na 100% to zrobiła, z hasłem przetestowane na Lolku:evil_lol::evil_lol: Quote
ihabe Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 togaa napisał(a):Podziwiajcie też Cioteczki fizyczna sprawność Lolusia.. Psa, któremu 3 m-ce temu lekarze dawali szansę na ' przemieszczanie sie.."... Czy zostały juz przesłane te zdjęcia do lekarzy? Może nastepnym razem się zastanawią zanim cokolwiek powiedzą:evil_lol: Quote
wellington Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 togaa napisał(a):Podziwiajcie też Cioteczki fizyczna sprawność Lolusia.. Psa, któremu 3 m-ce temu lekarze dawali szansę na ' przemieszczanie sie.."... Ogladajac jego zdjecia , gdzie szaleje z Żuczkiem, w zyciu bym nie pomyslala ze Lolo ma cos z kregoslupem nie tak :-o Quote
ona03 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Poprosimy o półkolonie raz w tygodniu :evil_lol::evil_lol: Przecież ten Loluś jest naj naj naj :lol: Tyle radości na jego mordce - widać, że jest szczęśliwy. No i gdzie mu będzie lepiej. Który piesio może sobie pozwolić na półkolonie ;);) Oj Lolusiu szczęściarzu buzialki dla Ciebie Quote
peate Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 a ta kita :crazyeye: chyba juz dawno Lolusia nie widziałam, bo ja mam w pamięci jeszcze jego tak zwany 'szczurzy ogonek" a tu proszę ... kita jak u lisa czy wiewiórki :evil_lol: robi sie z niego mały sierściuch :loveu: fotki super, na pewno przydadzą się do przyszło rocznego kalendarza :cool3: Quote
gonia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Jejoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Dawno tu nie byłam(zajęlam się innymi biedami)...a tu tyle zmian:multi::multi:JAk zobaczylam te zdjecia t normalnie ...no nie moge...nie wiem co napisac...jestem w MEGA szoku- są to chyba najcudowniejsze zdjecia na dogo jakie widzialam (moze malo widzialam:oops:)..ale to co zobaczylam przeszlo moje najsmielsze oczekiwania i myslenie...Proszę..napiszcie mi tylko jedno...bo ja zwatpilam jak zobaczylam...LOLUŚ CHODZI????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:On naprawde chodzi sam????:oops::oops:Ja przepraszam, ze pytam:oops::oops:, ale tak wyglada na fotkach, ze nie chodzi- a biega i skacze,....:multi::multi:jest poźno...nie mam sil wertowac watku..dlatego zapytam, bo naprawde moj podziw sięga zenitu...chyba te fotki beda mi sie dzis śnily w nocy...Dokonalyscie cudu dziewczyny...dla mnie to co zobaczylam na fotkach to 1000000% cudu w cudzie:multi::multi::multi::multi: Quote
togaa Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 gonia...Lolus śmiga na 4 łapkach jak torpeda......Tyle że zapieluchowany.... Może faktycznie jakiś zgrabny tekst ze zdjęciami Lolka wysłac producentowi pieluch Happy ? bubu,napiszesz ? Tym bardziej że testowaliśmy na Lolku różne inne marki i Happy są jak na Lolka potrzeby najlepsze.... Zdziwią sie zapewne troche, ale Lolo to nawet lepszy klient od każdego bobasa, bo jak będzie miał pecha to z tych pieluch nigdy nie wyrosnie, niestety... A pieluchowowe zapasy już sie nam skończyły praktycznie..... Quote
gonia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 togaa napisał(a):gonia...Lolus śmiga na 4 łapkach jak torpeda......Tyle że zapieluchowany.... Może faktycznie jakiś zgrabny tekst ze zdjęciami Lolka wysłac producentowi pieluch Happy ? bubu,napiszesz ? Tym bardziej że testowaliśmy na Lolku różne inne marki i Happy są jak na Lolka potrzeby najlepsze.... Zdziwią sie zapewne troche, ale Lolo to nawet lepszy klient od każdego bobasa, bo jak będzie miał pecha to z tych pieluch nigdy nie wyrosnie, niestety... A pieluchowowe zapasy już sie nam skończyły praktycznie..... Nie mogę nadal w to uwierzyć....dech mi zapiera i nie wiem co napisać...:multi::multi::multi:a z tymi pieluszkami..to juz pewne ze na cale zycie???:-( No i mysle, ze z tym napisaniem do producenta to niezly pomysl naprawde:lol::lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 U mnie zdecydowanie wygrało to zdjęcie: http://img26.imageshack.us/img26/4711/87068454.jpg To zalotne spojrzenie :razz: :loveu: Świetne zdjęcia :) Do ogłoszeń i to już! :) Jak teraz nikt nie zadzwoni to naprawdę przestanę wierzyć w ludzi! Przecież Loluś to żywy skarb :loveu: I brawa dla Togi i _bubu_ za to, że Loluś taki śnieżnobiały :loveu: Quote
Poker Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 napiszcie mi proszę dokładnie jak to z jego nietrzymaniem moczu wygląda. Kiedy trzyma, w jakiej sytuacji leje się z niego? czy on w ogóle zauważa czy kompletnie nic ? Quote
Recommended Posts