Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Umrę chyba przez Was Cioteczki...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co za dywagacje..???;)

Lolus znów ideał....
A podgryzać to On chyba musi...Tak juz ma ....!!
Ale naogół robi to naprawde delikatnie...I buczy przy tym, pomrukuje, wydaje rózne groznie brzmiące a nic nie znaczące dżwięki.....Kręci sie jak fryga...
Mysle że w ten sposób chce mi powiedzieć ;...."fajna jesteś".;).!

Przyzwyczaił sie do wyjazdów i teraz wystarczy że biore torebkę , kluczyki i... chłopak gotowy do drogi....!
A ponieważ odstawia niezły cyrk jak mnie nie ma w domu wiec dla świętego spokoju mężowskiego, Lolusia woże wszędzie ze sobą.

Czasem kogos zaciekawi na parkingu i widze konsternacje na twarzy gdy ten ktos dojrzy Lolusiową pieluche..;)
.I to pytające spojrzenie ;....na mnie, na Lolka, na mnie, na Lolka...Czy aby jestem normalna...?.:razz:
.

Posted

[B]Cioteczki, wujkowie, proszę zajrzycie do tego biedaka, pomóżcie mu, spójrzcie na jego zmasakrowane łapy i błagalne spojrzenie:-(:-(:-([/B]
[B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/prosimy-o-pomoc-w-leczeniu-pies-po-wypadku-kulawy-otwarta-rana-warszawa-138378/[/URL][/B]

Posted

[CENTER][B]Zapraszam na nowy bazarek z ekologicznymi torbami "Pokochaj Psa Lub Kota Ze Schroniska"!!! Dochód m.in.na Lolusia :)[/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/torby-pokochaj-psa-kota-ze-schroniska-kup-teraz-na-zywiec-do-05-07-a-139232/[/URL]

:multi: :multi: :multi:
[/CENTER]

Posted

No to Loluś prawi komplementy :evil_lol: całkiem nieźle.

Jeszcze trochę i pójdzie nam na podryw pieluchowiec jeden:razz::razz:

A zdziwienie ludzi na pieluchowca to normalne ;);)- no bo jak można wozić psa i jeszcze w pieluchach -hihihi

Jak ja idę na spacer z mężem i dwoma psami - to tylko słyszę /dziecko by sobie sprawili/. Tylko,że nasze dziecko już dorosło i wyfrunęło :evil_lol::evil_lol:

Ale ludziska wiedzą najlepiej:roll:

Posted

[quote name='ona03']No to Loluś prawi komplementy :evil_lol: całkiem nieźle.

Jeszcze trochę i pójdzie nam na podryw pieluchowiec jeden:razz::razz:

A zdziwienie ludzi na pieluchowca to normalne ;);)- no bo jak można wozić psa i jeszcze w pieluchach -hihihi

Jak ja idę na spacer z mężem i dwoma psami - to tylko słyszę /dziecko by sobie sprawili/. Tylko,że nasze dziecko już dorosło i wyfrunęło :evil_lol::evil_lol:

Ale ludziska wiedzą najlepiej:roll:[/quote]

Wiem dokładnie o czym mówisz, jechałam raz w parku z moim małym w wózeczku i miałam ze sobą dwa psiaki a stary babsztyl siedzący na ławce nagle" Jezus Maria, dziecko i dwa psy, ludzie to już mają w głowie nasrane".
Że niby ja ma?:angryy: Spojrzałam na nią ale co tam bedę z mocherowym beretem dyskutować:angryy:

Teraz w bloku niektórzy jak co chwilkę widzą mnie z jakimś innym psem to wiem co myślą ale niech spróbują otworzyć buzie to normalnie będzie jak w piwie Lech " oj bedzie się działo" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='diuna_wro']A wiecie co mówią, gdy idzie się na spacer z psem na wózku? "Uśpić to to!":angryy:[/QUOTE]

jak by mi ktos tak powiedzial to bym mu puscila jakas gadke o tym dlaczego usypiac i wlasnie ze przez takich ludzi jak oni sa usypiane a jak by jeszcze raz tak powiedzial to bym mu powiedziala ze jego tez mozna uspic pozniej bym sie zaczela klotnia a na koniec bym go zwyzywala:lol::angryy::angryy:

Posted

[quote name='ihabe']Wiem dokładnie o czym mówisz, jechałam raz w parku z moim małym w wózeczku i miałam ze sobą dwa psiaki a stary babsztyl siedzący na ławce nagle" Jezus Maria, dziecko i dwa psy, ludzie to już mają w głowie nasrane".
Że niby ja ma?:angryy: Spojrzałam na nią ale co tam bedę z mocherowym beretem dyskutować:angryy:

Teraz w bloku niektórzy jak co chwilkę widzą mnie z jakimś innym psem to wiem co myślą ale niech spróbują otworzyć buzie to normalnie będzie jak w piwie Lech " oj bedzie się działo" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

i bardzo dobrze jak ci powie jakis taki babsztyl to sie kloc nie bedzie cie jakas ..... oczerniala :evil_lol::evil_lol::evil_lol:na szczescie ja mam same takie w bloku dobre babiny ^^ale kto wie na co napotkam w parku :D:D:D

Posted

mam w domu 10 takich pieluch: [URL]http://www.kacikpupila.pl/sklep/images/fotosy/Kingdog/king_dog_pieluchy.jpg[/URL] , tylko, że rozmiar M (44x30 cm). jeśli odpowiednie na pupkę Lolusia to mogę Wam wysłać :)

Posted

Przepraszam za offa, ale
ludzie są bez serca
i jak pies stary i ślepy to co z nim najlepiej zrobić... no do schroniska go dać :placz:.
A że pies cierpi, boi się, codziennie przeżywa stres, co tam.
Taka jest właśnie historia Leara:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-slepy-wiec-do-schroniska-slepcio-blaga-o-pomoc-139293/[/URL].

Posted

[quote name='susurrement']mam w domu 10 takich pieluch: [URL]http://www.kacikpupila.pl/sklep/images/fotosy/Kingdog/king_dog_pieluchy.jpg[/URL] , tylko, że rozmiar M (44x30 cm). jeśli odpowiednie na pupkę Lolusia to mogę Wam wysłać :)[/quote]

Takich cudów to Lolus nie miał ,a ja je znam ze słyszenia...;)

Lolus waży ok. 8 kg , jest wielkości takiego mega jamniora....bo ma krótkie łapki.
Chyba majątek kosztuja...??? Trudno przewidziec czy beda dobre.???
Nie wiem [B]susu[/B] co Ci mam powiedzieć?

Dzisiaj zapieluchowany Lolus spacerowal po parku szpitala psychiatrycznego. I wiecie że nikt sie nie smial..., nie było głupich komentarzy....???

A wczoraj wyeksmitował z posłanka biedna Niunię...Coś mi sie wydawało w nocy że dochodzące z łożeczka mlaski to jakby Lolusiowe, ale nie miałam juz siły tego sprawdzić...
A rano patrzę, a Lolus rozwalony na Niuniowym posłanku....;)

Musze jakaś dyscypline wprowadzic bo jeszcze chwila a Lolus wyladuje w moim łóżku..:razz:

Posted

A może by tak niedzielny spacerek :evil_lol:

Mohery zza Odry chodzą tak:

[IMG]http://img241.imageshack.us/img241/6404/pict0326.jpg[/IMG]

[IMG]http://img241.imageshack.us/img241/5075/pict0323.jpg[/IMG]

[IMG]http://img241.imageshack.us/img241/4500/pict0321.jpg[/IMG]

[IMG]http://img241.imageshack.us/img241/2830/pict0320.jpg[/IMG]

A nasze ?????

Posted

Lekka przesada tych pań. Kocham zwierzęta, ale trzeba mieć jakiś dystans. Przepraszam czy jest tu lekarz specjalizujący sie w psychiatrii?

Loluś poczuł, że na łóżku wygodnie i niczym mój Puszek rozwala się po łóżu wykorzystując to, że ktoś mu ustępuje i sie przesuwa, by miał wiecej miejsca:cool3:

Posted

Przesada na pewno jest, ale wolę taką niz łańcuch- jak się to u nas bywa.

Były równiez psie staruszki już w normalnych wózeczkach bez cudowania, w torebysiach na kółeczkach - a wszystko dlatego, że same nie mogłyby chodzić na dłuższe spacery. Siedziałyby same w domku i czekały;)

A tak to jak się zmęczą to chop do wózeczka.:lol:

Lolusiu zdrowiej bo będą Cię wozić:evil_lol:

Posted

[quote name='togaa']Takich cudów to Lolus nie miał ,a ja je znam ze słyszenia...;)

Lolus waży ok. 8 kg , jest wielkości takiego mega jamniora....bo ma krótkie łapki.
Chyba majątek kosztuja...??? Trudno przewidziec czy beda dobre.???
Nie wiem [B]susu[/B] co Ci mam powiedzieć?[/quote]

te pieluszki są teoretycznie na 4-7 kg, ale wydaje mi się, że powinny być dobre. mi nie są potrzebne, a jeśli jest choć nikła szansa, że będą dobre, to z chęcią je wyślę. poproszę tylko adres przez pw i jutro wyślę Wam listem.

Posted

Bazarek równiez na Lolusia
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kosmetyczki-torebka-snoopy-walizki-na-pomoc-psim-kalekom-do-16-06-a-139394/#post12414486[/URL]

Posted

Noooooooooo! Nareszcie jestem !
Nie mogłam sie przez kilka dni zalogowac..:mad::mad:

A u nas stało sie to, czego sie obawiałam...:razz:

Lolus wyladował na moim łóżku !!!!
Nie myślcie że sie na to godzę....Zreszta On wie o tym i gdy tylko słyszy moje kroki..hyc i Lolo wychodzi z sypialni.
A że to równoczesnie sypialnia kocio-psia, to jest ogólnodostepna...
Juz rozkładam na łózku różne kartony itp... ale nic to Lolkowi nie przeszkadza.!
W dodatku o rezydowanie na mojej kołdrze Lolus drze koty z kotami i maleńkim Pepi.....!
Tłumacze Lolusiowi że go bardzo,bardzo lubię ..... ale jest troszeczke nieszczelny a czasem dużo nieszczelny, ale dla Lolka to żaden argument...

Chyba zamiast z lekka przesikanej narzuty, rozkładać bedę na łóżku folię malarską..;).

Posted

[quote name='togaa']Noooooooooo!

Chyba zamiast z lekka przesikanej narzuty, rozkładać bedę na łóżku folię malarską..;).[/quote]

Bardzo mi brakowało tego typu komentarzy:loveu::loveu:
Dobrze, ze juz jesteś back:loveu:

Posted

Chyba coś majstrują na dogo - bo ja też nie mogłam wejść:mad:

A tu Lolusiowi stuknęła 100 - stronka :evil_lol:

Może jakiś torcik - chociaż wirtualny;)

Sto lat [B]Lolusiu[/B] , sto lat - tylko już bez pieluch to może [B]togaa [/B]nie wygoni Cię z łóżeczka:lol::lol::lol:

Posted

A u nas proza życia.....

Pieluchy, kapanko, smarowanko, gotowane jedzonko...

W tym miesiacu robimy przerwe w rehabilitacji...
Za jakiś czas chcemy ja wznowić...Może taka bodżcowa kuracja przyniesie jeszcze jakies rezultaty..?
Policzyłam...z Lolusiem przejechalismy na trasie B-B - Katowice blisko [B]5[/B] [B]tys.[/B] km..!!!

Loluś to zywe srebro..!
Myślę, że te tygodnie gdy byl unieruchomiony ruchowo były dla niego męką.. Lolus sekundy nie usiedzi spokojnie..Wszystko go interesuje,wszędzie go pełno...
A skory do zabawy,rozbrykany, zaczepny...
Porwie cos z domu;..pantofel, gazetę, skarpetę, miske i.... w nogi.A jakie młynki po ogrodzie kręci...jakiej głupawki dostaje...cuda wyprawia.
Kotom tez funduje codzienny jogging.
Potem wypija hektolitry wody i sura....Pieluchy znikaja w zastraszajacym tempie...Lolus puści nas z torbami.