Poker Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 a może już tak szybko biega,że dał nogę :evil_lol: Quote
togaa Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Umrę chyba przez Was Cioteczki...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co za dywagacje..???;) Lolus znów ideał.... A podgryzać to On chyba musi...Tak juz ma ....!! Ale naogół robi to naprawde delikatnie...I buczy przy tym, pomrukuje, wydaje rózne groznie brzmiące a nic nie znaczące dżwięki.....Kręci sie jak fryga... Mysle że w ten sposób chce mi powiedzieć ;...."fajna jesteś".;).! Przyzwyczaił sie do wyjazdów i teraz wystarczy że biore torebkę , kluczyki i... chłopak gotowy do drogi....! A ponieważ odstawia niezły cyrk jak mnie nie ma w domu wiec dla świętego spokoju mężowskiego, Lolusia woże wszędzie ze sobą. Czasem kogos zaciekawi na parkingu i widze konsternacje na twarzy gdy ten ktos dojrzy Lolusiową pieluche..;) .I to pytające spojrzenie ;....na mnie, na Lolka, na mnie, na Lolka...Czy aby jestem normalna...?.:razz: . Quote
bico Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [B]Cioteczki, wujkowie, proszę zajrzycie do tego biedaka, pomóżcie mu, spójrzcie na jego zmasakrowane łapy i błagalne spojrzenie:-(:-(:-([/B] [B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/prosimy-o-pomoc-w-leczeniu-pies-po-wypadku-kulawy-otwarta-rana-warszawa-138378/[/URL][/B] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [CENTER][B]Zapraszam na nowy bazarek z ekologicznymi torbami "Pokochaj Psa Lub Kota Ze Schroniska"!!! Dochód m.in.na Lolusia :)[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/torby-pokochaj-psa-kota-ze-schroniska-kup-teraz-na-zywiec-do-05-07-a-139232/[/URL] :multi: :multi: :multi: [/CENTER] Quote
ona03 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 No to Loluś prawi komplementy :evil_lol: całkiem nieźle. Jeszcze trochę i pójdzie nam na podryw pieluchowiec jeden:razz::razz: A zdziwienie ludzi na pieluchowca to normalne ;);)- no bo jak można wozić psa i jeszcze w pieluchach -hihihi Jak ja idę na spacer z mężem i dwoma psami - to tylko słyszę /dziecko by sobie sprawili/. Tylko,że nasze dziecko już dorosło i wyfrunęło :evil_lol::evil_lol: Ale ludziska wiedzą najlepiej:roll: Quote
diuna_wro Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 A wiecie co mówią, gdy idzie się na spacer z psem na wózku? "Uśpić to to!":angryy: Quote
ihabe Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='ona03']No to Loluś prawi komplementy :evil_lol: całkiem nieźle. Jeszcze trochę i pójdzie nam na podryw pieluchowiec jeden:razz::razz: A zdziwienie ludzi na pieluchowca to normalne ;);)- no bo jak można wozić psa i jeszcze w pieluchach -hihihi Jak ja idę na spacer z mężem i dwoma psami - to tylko słyszę /dziecko by sobie sprawili/. Tylko,że nasze dziecko już dorosło i wyfrunęło :evil_lol::evil_lol: Ale ludziska wiedzą najlepiej:roll:[/quote] Wiem dokładnie o czym mówisz, jechałam raz w parku z moim małym w wózeczku i miałam ze sobą dwa psiaki a stary babsztyl siedzący na ławce nagle" Jezus Maria, dziecko i dwa psy, ludzie to już mają w głowie nasrane". Że niby ja ma?:angryy: Spojrzałam na nią ale co tam bedę z mocherowym beretem dyskutować:angryy: Teraz w bloku niektórzy jak co chwilkę widzą mnie z jakimś innym psem to wiem co myślą ale niech spróbują otworzyć buzie to normalnie będzie jak w piwie Lech " oj bedzie się działo" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='diuna_wro']A wiecie co mówią, gdy idzie się na spacer z psem na wózku? "Uśpić to to!":angryy:[/QUOTE] jak by mi ktos tak powiedzial to bym mu puscila jakas gadke o tym dlaczego usypiac i wlasnie ze przez takich ludzi jak oni sa usypiane a jak by jeszcze raz tak powiedzial to bym mu powiedziala ze jego tez mozna uspic pozniej bym sie zaczela klotnia a na koniec bym go zwyzywala:lol::angryy::angryy: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='ihabe']Wiem dokładnie o czym mówisz, jechałam raz w parku z moim małym w wózeczku i miałam ze sobą dwa psiaki a stary babsztyl siedzący na ławce nagle" Jezus Maria, dziecko i dwa psy, ludzie to już mają w głowie nasrane". Że niby ja ma?:angryy: Spojrzałam na nią ale co tam bedę z mocherowym beretem dyskutować:angryy: Teraz w bloku niektórzy jak co chwilkę widzą mnie z jakimś innym psem to wiem co myślą ale niech spróbują otworzyć buzie to normalnie będzie jak w piwie Lech " oj bedzie się działo" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] i bardzo dobrze jak ci powie jakis taki babsztyl to sie kloc nie bedzie cie jakas ..... oczerniala :evil_lol::evil_lol::evil_lol:na szczescie ja mam same takie w bloku dobre babiny ^^ale kto wie na co napotkam w parku :D:D:D Quote
susurrement Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 mam w domu 10 takich pieluch: [URL]http://www.kacikpupila.pl/sklep/images/fotosy/Kingdog/king_dog_pieluchy.jpg[/URL] , tylko, że rozmiar M (44x30 cm). jeśli odpowiednie na pupkę Lolusia to mogę Wam wysłać :) Quote
Onaa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Przepraszam za offa, ale ludzie są bez serca i jak pies stary i ślepy to co z nim najlepiej zrobić... no do schroniska go dać :placz:. A że pies cierpi, boi się, codziennie przeżywa stres, co tam. Taka jest właśnie historia Leara: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-slepy-wiec-do-schroniska-slepcio-blaga-o-pomoc-139293/[/URL]. Quote
togaa Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='susurrement']mam w domu 10 takich pieluch: [URL]http://www.kacikpupila.pl/sklep/images/fotosy/Kingdog/king_dog_pieluchy.jpg[/URL] , tylko, że rozmiar M (44x30 cm). jeśli odpowiednie na pupkę Lolusia to mogę Wam wysłać :)[/quote] Takich cudów to Lolus nie miał ,a ja je znam ze słyszenia...;) Lolus waży ok. 8 kg , jest wielkości takiego mega jamniora....bo ma krótkie łapki. Chyba majątek kosztuja...??? Trudno przewidziec czy beda dobre.??? Nie wiem [B]susu[/B] co Ci mam powiedzieć? Dzisiaj zapieluchowany Lolus spacerowal po parku szpitala psychiatrycznego. I wiecie że nikt sie nie smial..., nie było głupich komentarzy....??? A wczoraj wyeksmitował z posłanka biedna Niunię...Coś mi sie wydawało w nocy że dochodzące z łożeczka mlaski to jakby Lolusiowe, ale nie miałam juz siły tego sprawdzić... A rano patrzę, a Lolus rozwalony na Niuniowym posłanku....;) Musze jakaś dyscypline wprowadzic bo jeszcze chwila a Lolus wyladuje w moim łóżku..:razz: Quote
ona03 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 A może by tak niedzielny spacerek :evil_lol: Mohery zza Odry chodzą tak: [IMG]http://img241.imageshack.us/img241/6404/pict0326.jpg[/IMG] [IMG]http://img241.imageshack.us/img241/5075/pict0323.jpg[/IMG] [IMG]http://img241.imageshack.us/img241/4500/pict0321.jpg[/IMG] [IMG]http://img241.imageshack.us/img241/2830/pict0320.jpg[/IMG] A nasze ????? Quote
izusiaczek Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Lekka przesada tych pań. Kocham zwierzęta, ale trzeba mieć jakiś dystans. Przepraszam czy jest tu lekarz specjalizujący sie w psychiatrii? Loluś poczuł, że na łóżku wygodnie i niczym mój Puszek rozwala się po łóżu wykorzystując to, że ktoś mu ustępuje i sie przesuwa, by miał wiecej miejsca:cool3: Quote
ona03 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Przesada na pewno jest, ale wolę taką niz łańcuch- jak się to u nas bywa. Były równiez psie staruszki już w normalnych wózeczkach bez cudowania, w torebysiach na kółeczkach - a wszystko dlatego, że same nie mogłyby chodzić na dłuższe spacery. Siedziałyby same w domku i czekały;) A tak to jak się zmęczą to chop do wózeczka.:lol: Lolusiu zdrowiej bo będą Cię wozić:evil_lol: Quote
susurrement Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='togaa']Takich cudów to Lolus nie miał ,a ja je znam ze słyszenia...;) Lolus waży ok. 8 kg , jest wielkości takiego mega jamniora....bo ma krótkie łapki. Chyba majątek kosztuja...??? Trudno przewidziec czy beda dobre.??? Nie wiem [B]susu[/B] co Ci mam powiedzieć?[/quote] te pieluszki są teoretycznie na 4-7 kg, ale wydaje mi się, że powinny być dobre. mi nie są potrzebne, a jeśli jest choć nikła szansa, że będą dobre, to z chęcią je wyślę. poproszę tylko adres przez pw i jutro wyślę Wam listem. Quote
Poker Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Bazarek równiez na Lolusia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kosmetyczki-torebka-snoopy-walizki-na-pomoc-psim-kalekom-do-16-06-a-139394/#post12414486[/URL] Quote
togaa Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Noooooooooo! Nareszcie jestem ! Nie mogłam sie przez kilka dni zalogowac..:mad::mad: A u nas stało sie to, czego sie obawiałam...:razz: Lolus wyladował na moim łóżku !!!! Nie myślcie że sie na to godzę....Zreszta On wie o tym i gdy tylko słyszy moje kroki..hyc i Lolo wychodzi z sypialni. A że to równoczesnie sypialnia kocio-psia, to jest ogólnodostepna... Juz rozkładam na łózku różne kartony itp... ale nic to Lolkowi nie przeszkadza.! W dodatku o rezydowanie na mojej kołdrze Lolus drze koty z kotami i maleńkim Pepi.....! Tłumacze Lolusiowi że go bardzo,bardzo lubię ..... ale jest troszeczke nieszczelny a czasem dużo nieszczelny, ale dla Lolka to żaden argument... Chyba zamiast z lekka przesikanej narzuty, rozkładać bedę na łóżku folię malarską..;). Quote
ihabe Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='togaa']Noooooooooo! Chyba zamiast z lekka przesikanej narzuty, rozkładać bedę na łóżku folię malarską..;).[/quote] Bardzo mi brakowało tego typu komentarzy:loveu::loveu: Dobrze, ze juz jesteś back:loveu: Quote
ona03 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Chyba coś majstrują na dogo - bo ja też nie mogłam wejść:mad: A tu Lolusiowi stuknęła 100 - stronka :evil_lol: Może jakiś torcik - chociaż wirtualny;) Sto lat [B]Lolusiu[/B] , sto lat - tylko już bez pieluch to może [B]togaa [/B]nie wygoni Cię z łóżeczka:lol::lol::lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 To może przy okazji 100 lat w nowym, kochającym domu? :) Quote
Wisełka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 oooooooo 100 stronek już, hmmm :Rose: a raczej już 101 zaczęłam ;) Quote
togaa Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 A u nas proza życia..... Pieluchy, kapanko, smarowanko, gotowane jedzonko... W tym miesiacu robimy przerwe w rehabilitacji... Za jakiś czas chcemy ja wznowić...Może taka bodżcowa kuracja przyniesie jeszcze jakies rezultaty..? Policzyłam...z Lolusiem przejechalismy na trasie B-B - Katowice blisko [B]5[/B] [B]tys.[/B] km..!!! Loluś to zywe srebro..! Myślę, że te tygodnie gdy byl unieruchomiony ruchowo były dla niego męką.. Lolus sekundy nie usiedzi spokojnie..Wszystko go interesuje,wszędzie go pełno... A skory do zabawy,rozbrykany, zaczepny... Porwie cos z domu;..pantofel, gazetę, skarpetę, miske i.... w nogi.A jakie młynki po ogrodzie kręci...jakiej głupawki dostaje...cuda wyprawia. Kotom tez funduje codzienny jogging. Potem wypija hektolitry wody i sura....Pieluchy znikaja w zastraszajacym tempie...Lolus puści nas z torbami. Quote
Lilmo Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Loluś cwaniak postanowił nadrobić te stracone tygodnie bez biegania :evil_lol: Quote
Recommended Posts