Malgoska Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 Dnia 17.07.2020 o 21:26, togaa napisał: Nowy zapas pieluch z Biedronki. :-) Towarzystwo do zacałowania 1 Quote
alex260503 Posted August 20, 2020 Posted August 20, 2020 Dnia 3.08.2020 o 08:19, ona03 napisał: Żeby tylko ogrodniczki dopisały :))))) Dopiszą i już z niecierpliwością czekają na bazaroo Lolciowy:) Quote
ona03 Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 Dnia 20.08.2020 o 22:04, alex260503 napisał: Dopiszą i już z niecierpliwością czekają na bazaroo Lolciowy:) Jak fajnie, niech się tylko troszkę ochłodzi :) 2 Quote
ona03 Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Basiu Nasza kochana Dzisiaj święto jednej BASI co się do niej LOLUŚ łasi. Więc spieszymy z tej przyczyny słać życzenia od rodziny. A rodzina DOGO duża to czasami trochę wzrusza, jak się martwią o futrzaki bardziej niż o własne fraki. Więc BASIEŃKO nasza droga, żebyś była zawsze zdrowa, i uśmiechu miała wiele, bo Ci nasi przyjaciele tego waśnie potrzebują, z tym się właśnie dobrze czują. No i jeszcze kasy wiele, bo Ci nasi przyjaciele, wciąż zjadają wszystkie smaczki, potrzebują na kubraczki, na likarstwa i jedzonko więc się nie martw mocno słonko, bo być musisz najweselsza, żeby wątek był na pierwszej tylko wiosny w serduchu No teraz to musi odwiedzić wątek :))))) 3 Quote
Poker Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 oneczko, piękne rymy , zawierają wszystko co można Basi Todze życzyć. I ja się przyłączam. 1 Quote
Isiak Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Ja również dołączam do życzeń - wszystkiego najlepszego! 1 Quote
togaa Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 Dziękuję dziewczyny kochane. To takie miłe że pamiętacie.:-) Wzruszyłam się .... Żyjemy jakoś z Lolusiem. Takie życie ' na przeczekanie" . Któregoś ranka końcem lata , zamarłam, gdy nie stanął na tylnie łapki. Zwłaszcza prawa łapa była b.słaba i przykurczona .Myślałam że to jakiś skurcz, że rozchodzi, niestety nie. Cały dzień nie wstawał, nie był w stanie utrzymać tyłu. Wyglądało to tak samo jak wtedy, po wypadku . Byłam przerażona, czyżby miał nastąpić powrót do wózeczka?. Doktor też łączył tą ‘niemoc” ze starym urazem kręgosłupa. W końcu jest złamany. Leki wprawdzie pomogły, zresztą nadal je dostaje, ale tyły Lolusiowe są wyraźnie słabsze. Zresztą przednia łapka też. Jak spacerki, to takie króciutkie, bardziej dla nowych zapachów . No i tak siedzimy z Lolusiem pod tym lasem , tyjemy i czekamy wiosny.;-) 1 Quote
togaa Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 1 minutę temu, togaa napisał: Dziękuję dziewczyny kochane. To takie miłe że pamiętacie.:-) Wzruszyłam się .... Żyjemy jakoś z Lolusiem. Takie życie ' na przeczekanie" . Któregoś ranka końcem lata , zamarłam, gdy nie stanął na tylnie łapki. Zwłaszcza prawa łapa była b.słaba i przykurczona .Myślałam że to jakiś skurcz, że rozchodzi, niestety nie. Cały dzień nie wstawał, nie był w stanie utrzymać tyłu. Wyglądało to tak samo jak wtedy, po wypadku . Byłam przerażona, czyżby miał nastąpić powrót do wózeczka?. Doktor też łączył tą ‘niemoc” ze starym urazem kręgosłupa. W końcu jest złamany. Leki wprawdzie pomogły, zresztą nadal je dostaje, ale tyły Lolusiowe są wyraźnie słabsze. Zresztą przednia łapka też. Jak spacerki, to takie króciutkie, bardziej dla nowych zapachów . No i tak siedzimy z Lolusiem pod tym lasem , tyjemy i czekamy wiosny.;-) Quote
Poker Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Lolciu , Ty musisz być wiecznie żywy i sprawny !! togusiu, Loczka też miała problemy i bardzo pomógł jej laser i magnetoterapia. Może i u Lolcia by zadziałała? 1 Quote
Anula Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 12 minut temu, Poker napisał: Lolciu , Ty musisz być wiecznie żywy i sprawny !! togusiu, Loczka też miała problemy i bardzo pomógł jej laser i magnetoterapia. Może i u Lolcia by zadziałała? Mój Miki dzięki terapii laserem i magnetoterapii nie został uśpiony.Ona zdziałała cuda. 1 Quote
ona03 Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Koffffane Cioteczki życzymy z Lolusiem Wesołych Świąt 2 Quote
NikaEla Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 Zdrowia i sił na Święta i na po świętach 2 Quote
Smyku Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 Wszystkiego Dobrego Świątecznego i na Nowy Rok . Basiu Kochana Dziewczynko dużo zdrowia dla Ciebie , Męża i Rodziny . Nie dajcie się koronie . Całusy ogrooomne dla Cięciunia . 2 Quote
togaa Posted December 25, 2020 Author Posted December 25, 2020 Dziękuję kochane za pamięć , za życzenia. Wam wszystkim również życzę zdrowia i normalności. To wszystko takie nierealne. Co za czasy ! Lolo ma się dobrze, tylko ta łapka. Święta racja że fizykoterapia byłaby idealna, po Nowym Roku rozeznam jak by to było możliwe.? Często wspominam jak to Lolo ze złością podgryzał mnie podczas seansów rehabilitac. w p.Halinki, naście lat temu. Musiałam Go przytrzymywać a gad gryzł mnie po rękach . Świadkiem tego była Iwonka H. ( ihabe ) i mówi; "nie pozwól sobie na to, weź i ugryź Go w ucho..." W życiu bym się wtedy nie odważyła.;-) Dzisiejszy Lolo to całkiem inny Lolo. Miłość i tylko Miłość, a Lolusiowe uszko mogę sobie obgryzać do woli..;-) 3 Quote
Poker Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 No i gdzie zdjęcie z obgryzanym Lolciowym uszkiem? No i gdzie On ci pod choinką? bo na choince to duuużo. 2 Quote
Poker Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Jest Loluś, jeeeeest, i to jaki śliczny i dużyyyy. Pańcia pomyliła pcie i zamontowała mu kokardkę...., powinien krawatkę mieć :) 1 Quote
Tyśka) Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Ale majtasy w moro, podkreślają jego męskość:) Cudowny, wiecznie młody Lolcio. 1 Quote
b-b Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 12 godzin temu, Poker napisał: Pańcia pomyliła pcie i zamontowała mu kokardkę...., powinien krawatkę mieć :) Ale trzeba przyznać ,że w czerwonym mu do pyszczka jest :D 1 Quote
Poker Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 10 godzin temu, b-b napisał: Ale trzeba przyznać ,że w czerwonym mu do pyszczka jest :D ładnemu we wszystkim ładnie ... 1 Quote
Recommended Posts