Tianku Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Lolusiu z okazji walentynek przesylam buziaki Przystojniaku :) (Brak emotikonek czytaj tu duuuzo serduszek ;) 1 Quote
elficzkowa Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Cioteczki wycałowały Lolusia w nochalek, łepek i mocno poprzytulały. No to ja choć w łapinkę pocałuje Lolcia kochanego 1 Quote
togaa Posted February 14, 2017 Author Posted February 14, 2017 Ojej, jacy jesteście kochani :-) Lolo wycałowany wedle życzeń. Wycałowany, wytulony ..... Problem mamy... Świąd jakby mniejszy ale nie ustąpił całkowicie. Dostał Advocate i zrobiliśmy badanie krwi pod kątem tarczycy. Wyniki w normie a drapanie nie ustąpiło.. W dodatku przyplątała się infekcja pęcherza. Mocz miał ciemniejsze niż zazwyczaj zabarwienie, brak apetytu. Obecnie Lolo jest w trakcie kuracji antyb. ale apetyt nadal marny. Smutny. Na suche nawet nie patrzy. Ugotowałam indyka, na szczęście zjadl. Jutro rano jedziemy na rtg pęcherza i dróg mocz.. Czyżby kamienie? Martwię się. Lolo pięknie dziękuje za nową dostawę pieluch I miłosny liścik... 1 Quote
mar.gajko Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 To i ja Lolusia i Togusię i resztę stada WAlentynkowo całuję w czółko 1 Quote
azalia Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Czy piękny Loluś nosi ludzkie pieluchy? Psich chyba nie ma,choć pewna nie jestem. Jaki rozmiar pasuje na malucha? 1 Quote
ona03 Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 8 godzin temu, azalia napisał: Czy piękny Loluś nosi ludzkie pieluchy? Psich chyba nie ma,choć pewna nie jestem. Jaki rozmiar pasuje na malucha? Pieluszki psie są tylko są dużo droższe i przeważnie są tak zrobione, że zabezpieczają tylko przed siusianiem, u Lolcia trzeba zabezpieczyć również przed kooooooo Loluś nosi pieluszki dziecięce z Belli Happy Bella Nr 5 Chociaż jak widać na togusinej fotce powyżej, jest testowany Nr 6 - chyba Lolciowi kuperek podrósł :) 2 Quote
Poker Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 Lolcio , nie wygłupiaj się. Masz polecenie bycia zdrowym 100 lat i o jeden dzień dłużej. Quote
Smyku Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 Skarbeńku nie martw nas , masz być absolutnie zdrowy . Buziaki wypłacam . Quote
togaa Posted February 15, 2017 Author Posted February 15, 2017 Alarm odwołany ! już po 8 rano stawiliśmy się z Lolusiem w Lecznicy. Do gabinetu 'naszego" wet. prowadzi wąska, osiedlowa droga ,zbudowana z przemysłowych płyt. Moje stare auto całe w podskokach, a Lotuś już wie wszystko i …wysiada . Nie ma specjalnie traumatycznych przeżyć związanych z tą Leczncą, ale "nie lubi." USG bez problemu, do rtg trzymaczy musiało być dwóch; ja i dr.osobiście. Gdy na monitorze ukazało się zdjęcie, dr. nie mógł wyjść ze zdumienia, Patrzył na Lolusiowy kręgosłup i kręcił głową z niedowierzaniem. Kamieni ani piasku ani żadnych takich się nie dopatrzył . Loluś zdrów jak rybka ! Uff… Aaa…zdjęcie przypomniało, o śrucie w Lolusiowych pleckach. Co to musiał być za debil, ten ‘myśliwy” ( Nie wiem co sie dzieje, nie mogę wstawić zdjęć...;-( ) LOLUŚ rtg kręgosłupa 2017r..pdf Loluś bad_lab_10060748_0-1.pdf Quote
Poker Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 UFFF, Lolek posłuchał nas i postanowił wyzdrowieć na ten tychmiast. Quote
Smyku Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 Buziale wielkie jak stodoła szybciorem proszę wypłacić ozdrowieńcowi. A jak z apetytem ? Quote
ona03 Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 55 minut temu, Smyku napisał: Lolusiu masz nowego kumpla . Taki troszkę przybrudzony Loluś, cudny jest Smyczku, dobrze, że go wypatrzyłaś i przygarnęłaś. Nochalek ma wielki jak u Lolcia :) Wymiziaj futrzaka od ciotek :) Quote
azalia Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 Czy pieluszki z innej firmy niż Bella o nr 5 będą takiej samej wielkości? Quote
Poker Posted February 16, 2017 Posted February 16, 2017 Smykusiu,czyżbyś miała nowego przyjaciela? Skąd go wytrzasnęłaś? Super psiak. W moim ulubionym typie. Quote
EVA2406 Posted February 16, 2017 Posted February 16, 2017 Dobranockowe buziale dla Lolcia :) Pewnie tam już smacznie chrapiesz, a ciotka zamiast spać to o tobie myśli :) Quote
ona03 Posted February 16, 2017 Posted February 16, 2017 19 godzin temu, azalia napisał: Czy pieluszki z innej firmy niż Bella o nr 5 będą takiej samej wielkości? Powinny być dobre, ale to nigdy nie wiadomo....... Pieluszki to nie tylko rozmiar ale i jakość, absorbentu w środku, rzepów, folii z której są wykonane. Po wielu testach zostaliśmy przy tych z Belli, najlepiej Lolciowi przypasowały. Niektóre z testowanych pieluszek miały tak szeleszczącą folię, że Lolcio próbował od nich uciec, ale jak uciec od czegoś, co ma się na kuperku..... :), innych rzepy nie trzymały i Lolcio wracał ciągnąc pieluszkę za sobą. Jeżeli masz niepotrzebne pieluszki tego rozmiaru Loluś z podziękowaniem przyjmie, tylko przesyłka, znowu coraz droższa PP. Jak zamawiamy w sklepie internetowym, to zawsze za taką kwotę, aby przesyłka była darmowa. Quote
Smyku Posted February 16, 2017 Posted February 16, 2017 Nasz nowy członek rodziny ma na imię Tobi , wypatrzył go mąż w schronisku w Zielonej Górze . Tak myślałam Pokerku , że to też Twój typ . Wycałowany , wyściskany po całości . 1 Quote
Poker Posted February 16, 2017 Posted February 16, 2017 2 minuty temu, Smyku napisał: Nasz nowy członek rodziny ma na imię Tobi , wypatrzył go mąż w schronisku w Zielonej Górze . Tak myślałam Pokerku , że to też Twój typ . Wycałowany , wyściskany po całości . Ma chłopak szczęście. Quote
azalia Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Wyślę na dniach Lolusiowi pieluszki. Mam nadzieję,że się przydadzą. 1 Quote
Anecik Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 A ja najserdeczniej i z calego serca chcę podziękować Mamie Basi i Mamie Iwonce za porady pieluchowe (bo ten temat już dawno za mną) oraz za namiary na Panią Halinkę - rehabilitantkę Lolcia (nie wiedziałam że jest taki Skarb w Katowicach) a Lolciowi za to że udostępnił pieluszki do przymiarki :) dla kumpla Ronisia. Wyprzytulam i nochal Lolcia wycałuję jak przyjadę. Dzięki Dziewczyny. Za wszystko. 1 Quote
ona03 Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 10 godzin temu, azalia napisał: Wyślę na dniach Lolusiowi pieluszki. Mam nadzieję,że się przydadzą. Loluś pięknie dziękuje :) 10 godzin temu, anecik napisał: A ja najserdeczniej i z calego serca chcę podziękować Mamie Basi i Mamie Iwonce za porady pieluchowe (bo ten temat już dawno za mną) oraz za namiary na Panią Halinkę - rehabilitantkę Lolcia (nie wiedziałam że jest taki Skarb w Katowicach) a Lolciowi za to że udostępnił pieluszki do przymiarki :) dla kumpla Ronisia. Wyprzytulam i nochal Lolcia wycałuję jak przyjadę. Dzięki Dziewczyny. Za wszystko. aneciku, o pieluchach wiemy "szystko", albo prawie :) Ronisiu, buziale od ciotki, nie wygłupiaj się, pieluszkę do kąta i biegaj do ogródka :) Zapraszamy na bazarek Ev-ci dla Braciszkowych kotecków :) 1 Quote
Recommended Posts