Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczna ta Twoja Igusia :loveu: togusiu, coś się pannica zasiedziała :evil_lol:.

Lolisiu :loveu: Rudzielec miał torcika i nawet Ciebie nie zaprosił wredota :mad:.

Jak przyjedziesz też będziesz miał, tylko dla siebie :evil_lol:.

Posted

Śliczna ta Twoja Igusia :loveu: togusiu, coś się pannica zasiedziała :evil_lol:.

Igunia już nasza. Okupuje mężowską sypialnię...
Słyszałaś by jakiś facet wywalił z łóżka młodą, urodziwą blondynę?;)

Śliczny ten jamniorek :smile: I co właściciel się nie znalazł?

Nikt się nie zgłosił, nie ma też nigdzie ogłoszeń że ktoś poszukuje.
Jeszcze w zeszłym tyg. dziewczyny rowieszały w dzielnicy gdzie go znaleziono kolejne papierowe ogłosz., bo poprzednie ktoś pozrywał. Cisza.
Dzisiaj mijają dwa tygodnie, jak do nas trafił.

A tu nasza 'pieluchajda" (jak go nazwała Smyku) , wietrzy kuperek..

Lolo nieco obsceniczny.

Posted

togaa napisał(a):

Nikt się nie zgłosił, nie ma też nigdzie ogłoszeń że ktoś poszukuje.
Jeszcze w zeszłym tyg. dziewczyny rowieszały w dzielnicy gdzie go znaleziono kolejne papierowe ogłosz., bo poprzednie ktoś pozrywał. Cisza.
Dzisiaj mijają dwa tygodnie, jak do nas trafił.

Myślę, że warto zgłosić go do jamnikowych ciotek.

Posted

Nikaragua napisał(a):
Myślę, że warto zgłosić go do jamnikowych ciotek.

Tak, tak, zgłosimy.
Trzeba mu będzie wątek założyć,tym bardziej że chłopak ma tylnią łapkę ' do naprawienia".

Posted

Ale fajnie ostrzyżony, fryzura w sam raz na wiosnę.:cool3:Słuchajcie, może ktoś tu z Wrocławia zagląda, wkońcu Lolek ma sporo fanów, mam dobre kilo karmy Purina Pro Plan dla seniorów i nie mam co z tym zrobić, moja Nora musiała przejść na karmę nerkową a zostało mi tej Puriny i szkoda wyrzucić, może ktoś by reflektował?

Posted

Dark Lord napisał(a):
.:cool3:Słuchajcie, może ktoś tu z Wrocławia zagląda, wkońcu Lolek ma sporo fanów, mam dobre kilo karmy Purina Pro Plan dla seniorów i nie mam co z tym zrobić, moja Nora musiała przejść na karmę nerkową a zostało mi tej Puriny i szkoda wyrzucić, może ktoś by reflektował?
Zapytam Zosia123 (mieszka we Wrocławiu na Sępolnie) , może zechce bo ma 2 duże staruszki na tymczasie

Posted

Drugiego maja od 9.00 będę we Wro, najpierw będę na Paczkowskiej w lecznicy u Łukaszewskich, bo muszę siurki Nory zawieźć do badania, więc jakby komuś pasowało, to możemy się umówić przed lecznicą na odbiór żarełka.

Posted

Dark Lord napisał(a):
Drugiego maja od 9.00 będę we Wro, najpierw będę na Paczkowskiej w lecznicy u Łukaszewskich, bo muszę siurki Nory zawieźć do badania, więc jakby komuś pasowało, to możemy się umówić przed lecznicą na odbiór żarełka.

Zosia123 napisał(a):
Oj, ja mieszkam na Sępolnie... - to akurat spalę benzyny tyle co ten kilogram kosztuje :)

jakby co, to ja mogę karmę przejąć na Paczkowskiej, bo i tak powinnam do weta z Zoyką podejść - mogę być o 9:00, a z Zosią będę się widzieć bo fanty mam do odebrania z bazarku :)

Posted

Dark Lord napisał(a):
Więc zabieram pojutrze karmę, będę na pewno przed albo punktualnie o 9.00 w lecznicy.Jak coś nie wyjdzie to najwyżej przywiozę spowrotem do domu.:cool3:

ok, postaram się być punktualnie a w razie czego możesz zostawić Panu Doktorowi czy kto tam akurat będzie dyżurował z informacją, że "p.Magda od Zojki" odbierze :)

Posted

[quote name='Malgoska']halo Loluś, Twoje tulipany....
nie wszystkie zniszczyłam jak pancia sadziła....

http://imageshack.us/a/img577/9093/sdc14670x.jpg

Cudne tulipanki i jakie dorodne :evil_lol:, moje żółto-czerwone też kwitną, przejście kolorów mają śliczne ;), a modelka coś zostawiła :evil_lol: w tulipanku i chce odzyskać ;).

Lolisiu :loveu:chodź pozaznaczamy tulipanki na przyszły bazarek, już pora :evil_lol: