madcat1981 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Funduszy chyba akurat nie brakuje:diabloti: Przybyło dziś 10 zl od Bico:loveu::loveu::loveu: Ważne tylko, czy to potrzebne. Moim zdaniem, jeżeli może go upiększyć, trochę "uporządkować" sierść i mamy na to pieniądze, to dlaczego nie? jestem ciekawa zdania reszty Cioteczek Marcelowych :) Quote
mgie Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Już się zabieram do ogłoszeń,tylko powiedzcie mi czy jest jakiś nowy tekst? Quote
Cieplutkaa. Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 madcat1981 napisał(a): Moim zdaniem, jeżeli może go upiększyć, trochę "uporządkować" sierść i mamy na to pieniądze, to dlaczego nie? jestem ciekawa zdania reszty Cioteczek Marcelowych :) Od początku jestem tego samego zdania :lol: Psy po takich zabiegach mają większą szansę na adopcję, wyglądają młodziej i wydają się bardziej zadbane...:loveu: Quote
agata51 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='mgie']Już się zabieram do ogłoszeń,tylko powiedzcie mi czy jest jakiś nowy tekst? Hej, odpowiedzcie mgie! Quote
Brysio Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Witam Marcelka i wszystkie cioteczki:loveu: widzę, ze juz mamy mgie do ogłoszeń;) najwyzej cos dorobie jesli będzie oczywiscie co:eviltong: Quote
kasia14 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='agata51']Hej, odpowiedzcie mgie! Na razie jest coś takiego na alegratka Quote
mgie Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Oj..to w takim razie czekam na odp,ewentualny tekst. Teraz opis powinien być już inny,wiele się u Marcelka dzieje,zmienia itp Może Murka coś napisze o swoim podopiecznym ? Po trymowaniu, to strach się bać jaki przystojniak z niego będzie :) Quote
__Lara Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Marcel, uważaj, bo ciotki chcą Cię pod trymer wziąć :evil_lol: Może rzeczywiście dzięki temu odmłodnieje? :roll:;) Quote
agata51 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 No dobrze, niech wam będzie - trymujcie go. :placz: Quote
rita60 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 agata51 napisał(a):No dobrze, niech wam będzie - trymujcie go. :placz: Ale po co trymowac:roll:nie wystarczy ostrzyc:cool3: Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ciotki, pomóżcie, brakuje wciąż pieniędzy na hotelik...chociaż 5,00zł... http://www.dogomania.pl/forum/f28/elza-zona-igora-zbieramy-fundusze-na-hotel-socjalizacje-135279/ Quote
Murka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Jeśli chodzi czy trymowanie, czy strzyżenie to ja zdałabym się na decyzję fryzjera :roll: Co Wy na to? Quote
madcat1981 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Jest 15 zł od Yorija:multi::multi::multi: Quote
madcat1981 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Murka napisał(a):Jeśli chodzi czy trymowanie, czy strzyżenie to ja zdałabym się na decyzję fryzjera :roll: Co Wy na to? Ja bym się zdała, bo Marcela na oczy nie widziałam ;) Quote
Cieplutkaa. Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Murka napisał(a):Jeśli chodzi czy trymowanie, czy strzyżenie to ja zdałabym się na decyzję fryzjera :roll: Co Wy na to? Dokładnie... Pisałas, że to fryzjer znajacy sie na rzeczy, więc pewnie słusznie doradzi...;) Quote
Cieplutkaa. Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 madcat1981 napisał(a):Jest 15 zł od Yorija:multi::multi::multi: ok... Już uzupełniłam pierwszy post... A mogłabys czasem rzucic okiem czy czegos nie przekręcam? :cool1::evil_lol: Quote
MakS Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='__Lara']Ciotki, pomóżcie, brakuje wciąż pieniędzy na hotelik...chociaż 5,00zł... http://www.dogomania.pl/forum/f28/elza-zona-igora-zbieramy-fundusze-na-hotel-socjalizacje-135279/ zaraz puszczę przelew na 20 zł- więcej w tej chwili nie mogę. deklarowałam już stałą, miesięczną wpłatę w wys.20 zł, ale od końca czerwca mogę przesyłac 50 zł. najważniejsze żeby psiak był szczęśliwy:) i nie wyfryzujcie go za bardzo, bo chłopak będzie się wstydził przed kolegami;) Quote
Murka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ok, to się umówię z fryzjerem w przyszłym tygodniu :cool3: Quote
madcat1981 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Jejku, MakS, dzięĸi. Justy$ka, padam dziś z nóg ale jutro wszystko sprawdzę! Quote
agata51 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Murka napisał(a):Ok, to się umówię z fryzjerem w przyszłym tygodniu :cool3: Mureczko, tylko delikatnie proszę. Ale co tam, ty wiez lepiej. Quote
Ra_dunia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 To dopiero z Marcela będzie przystojniacha :cool3: Quote
madcat1981 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Justy$ka napisał(a): A mogłabys czasem rzucic okiem czy czegos nie przekręcam? :cool1::evil_lol: Justy$ka, wszystko z kasą gra :) Zrobiłam wydruk i uparcie uciekało mi gdzieś 5 zł, ale już doszłam (nie ten pies:roll:). Dotarło dziś 20 zł od MakS, Kasiu dzięki :-) Przy okazji wydruku okazało się również, że niektórym dawno się nie przypominałam w sprawie miesięcznych deklaracji :lol::diabloti: Napiszę im pw w wolnej chwili. A teraz spadam do pracy. Marcelu, mizianko :) Quote
Bambino Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='MakS']zaraz puszczę przelew na 20 zł- więcej w tej chwili nie mogę. deklarowałam już stałą, miesięczną wpłatę w wys.20 zł, ale od końca czerwca mogę przesyłac 50 zł. najważniejsze żeby psiak był szczęśliwy:) i nie wyfryzujcie go za bardzo, bo chłopak będzie się wstydził przed kolegami;) MakS, post Lary nie dotyczył prośby o deklaracje na Marcela, tylko innego psa. Quote
Bambino Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 madcat1981 napisał(a):Ja bym się zdała, bo Marcela na oczy nie widziałam ;) Myślę, że Mad mówi sensownie, mimo stwierdzonego przez nią samą kuku na muniu :evil_lol: Quote
Bambino Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Justy$ka']WSPANIAŁY TERRIER MARCEL SZUKA DOMU... Chociaż tymczasowego... Marcel to cudowny pies w typie terriera. Ma wyjątkową, długą sierść, która niestety w chwili obecnej jest bardzo zaniedbana. Pies nigdy nie był na spacerze, oprócz osoby sprzątającej boksy nikt go nie odwiedza, więc praktycznie nie ma kontaktu z człowiekiem. Marcel jest w boksie z takimi "dzikuskami", a i Marcel jest wystraszony... A wzasadzie był... Ponoć psu nie dało sie zdjąc szelek, w których trafił do schroniska (12.12.2006 roku :-( )... Jednak, gdy ostatnio zatrzymałam sie przy jego boksie wydawał się bardzo stęskniony za człowiekiem... Nie wykazywał agresji... Dogaduje się też z innymi psami. Psiak ma ok. 8 lat. Od ponad 2 jest w schronisku. Jak już wcześniej wspominałam nikt go nie odwiedza. Nikt nie dba o jego szatę, nikt się nim nie interesuje... Został zrzucony na boczny tor... Dlatego bardzo pilnie szukamy dla niego DT/DS. Kogoś kto by zadbał o jego szatę, wyjaśniłby mu znaczenie słowa MIŁOŚĆ, pokazał, że ludzie wcale nie są tacy źli. Jest to naprawdę piękny pies o bardzo madrych oczach... Gdy sie na niego patrzy od razu nasuwa się pytanie "Czemu nikt go nie chce?", albo "Czy naprawde nie ma już dla niego szansy? Czy juz do końca życia pozostanie w schronisku?"... POPATRZ W JEGO OCZY!!! [FONT=Tahoma]Bannery Marcela:[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Ogłoszenia Marcela:[/FONT] [FONT=Tahoma]ADOPCJE PSA[/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Verdana]KUPIĘ PSA[/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Verdana]ADOPCJE.ORG[/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma]ALLEGRO[/FONT] offer.pl bono-polska.pl alegratka.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl cafeanimal.pl przygarnijzwierzaka.pl aukcjezwierzat.pl giełdazwierząt.eu, animalsmarket.com, psy-koty.info, polskiehodowle.pl sprzedampsa.pl [SIZE=2]PROSZE POMÓŻMY MARCELOWI!!! Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach i o bannerki dla Marcela... _________________________________________ UWAGA!!!! Zbieramy na hotelik. Potrzebujemy deklaracj wpłat na hotelik dla Marcela. Bardzo prosimy o pomoc!!! Dotychczasowe deklaracje: Agata51 - 50 pln miesięcznie MakS - 20 pln miesięcznie Majka50 - 20 pln miesiecznie Zachary - 20 pln miesięcznie Agat21 - 10 pln miesięcznie Gibon301 - 10 pln miesięcznie madcat1981 - 10 pln miesięcznie bico - 10 pln miesięcznie Zuzlikowa - 10 pln miesięcznie Yorija - 10 pln miesięcznie KubaP - 10 pln miesięcznie Bambino - 10 pln miesięcznie Angelika8 - 50 pln jednorazowo Rita60 - 20 pln jednorazowo Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję :Rose::Rose::Rose: __________________________________________________ WPŁATY : 50zł Agata51 100zł Monika55 20zł Majka50 20zł Yorija 20zł Katarzyna O. 10zł Agat21 10zł Madcat1981 50zł Angelika8 15 zł Yorija 10 zł KubaP 20 zł Rita60 10 zł bico 20 zł Zachary 20 zł Gibon301 25 zł PapryczkaCHilli 10 zł Zuzlikowa 10 zł - Agat21 10 zł - Bambino 10 zł - acha44 10 zł - KubaP 50 zł - Agata51 10 zł - madcat 30 zł - MakS 540-58=482 zł WPŁATY CZERWIEC: 20 zł - zachary 10 zł - bico 10 zł - bambino 15 zł - Yorija ----------------- RAZEM : 537 zł Justy$ka - wychodzi Ci koncertowo !!!! :multi: Quote
Recommended Posts