Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Funduszy chyba akurat nie brakuje:diabloti: Przybyło dziś 10 zl od Bico:loveu::loveu::loveu:
Ważne tylko, czy to potrzebne. Moim zdaniem, jeżeli może go upiększyć, trochę "uporządkować" sierść i mamy na to pieniądze, to dlaczego nie? jestem ciekawa zdania reszty Cioteczek Marcelowych :)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madcat1981 napisał(a):
Moim zdaniem, jeżeli może go upiększyć, trochę "uporządkować" sierść i mamy na to pieniądze, to dlaczego nie? jestem ciekawa zdania reszty Cioteczek Marcelowych :)

Od początku jestem tego samego zdania :lol:
Psy po takich zabiegach mają większą szansę na adopcję,
wyglądają młodziej i wydają się bardziej zadbane...:loveu:

Posted

Oj..to w takim razie czekam na odp,ewentualny tekst. Teraz opis powinien być już inny,wiele się u Marcelka dzieje,zmienia itp Może Murka coś napisze o swoim podopiecznym ?

Po trymowaniu, to strach się bać jaki przystojniak z niego będzie :)

Posted

Murka napisał(a):
Jeśli chodzi czy trymowanie, czy strzyżenie to ja zdałabym się na decyzję fryzjera :roll: Co Wy na to?

Ja bym się zdała, bo Marcela na oczy nie widziałam ;)

Posted

Murka napisał(a):
Jeśli chodzi czy trymowanie, czy strzyżenie to ja zdałabym się na decyzję fryzjera :roll: Co Wy na to?

Dokładnie... Pisałas, że to fryzjer znajacy sie na rzeczy, więc pewnie słusznie doradzi...;)

Posted

[quote name='__Lara']Ciotki, pomóżcie, brakuje wciąż pieniędzy na hotelik...chociaż 5,00zł...

http://www.dogomania.pl/forum/f28/elza-zona-igora-zbieramy-fundusze-na-hotel-socjalizacje-135279/
zaraz puszczę przelew na 20 zł- więcej w tej chwili nie mogę. deklarowałam już stałą, miesięczną wpłatę w wys.20 zł, ale od końca czerwca mogę przesyłac 50 zł. najważniejsze żeby psiak był szczęśliwy:) i nie wyfryzujcie go za bardzo, bo chłopak będzie się wstydził przed kolegami;)

Posted

Justy$ka napisał(a):

A mogłabys czasem rzucic okiem czy czegos nie przekręcam? :cool1::evil_lol:

Justy$ka, wszystko z kasą gra :) Zrobiłam wydruk i uparcie uciekało mi gdzieś 5 zł, ale już doszłam (nie ten pies:roll:).

Dotarło dziś 20 zł od MakS, Kasiu dzięki :-)

Przy okazji wydruku okazało się również, że niektórym dawno się nie przypominałam w sprawie miesięcznych deklaracji :lol::diabloti: Napiszę im pw w wolnej chwili. A teraz spadam do pracy. Marcelu, mizianko :)

Posted

[quote name='MakS']zaraz puszczę przelew na 20 zł- więcej w tej chwili nie mogę. deklarowałam już stałą, miesięczną wpłatę w wys.20 zł, ale od końca czerwca mogę przesyłac 50 zł. najważniejsze żeby psiak był szczęśliwy:) i nie wyfryzujcie go za bardzo, bo chłopak będzie się wstydził przed kolegami;)

MakS, post Lary nie dotyczył prośby o deklaracje na Marcela, tylko innego psa.

Posted

madcat1981 napisał(a):
Ja bym się zdała, bo Marcela na oczy nie widziałam ;)

Myślę, że Mad mówi sensownie, mimo stwierdzonego przez nią samą kuku na muniu :evil_lol:

Posted

[quote name='Justy$ka']

WSPANIAŁY TERRIER MARCEL SZUKA DOMU...

Chociaż tymczasowego...

Marcel to cudowny pies w typie terriera. Ma wyjątkową, długą sierść, która niestety w chwili obecnej jest bardzo zaniedbana. Pies nigdy nie był na spacerze, oprócz osoby sprzątającej boksy nikt go nie odwiedza, więc praktycznie nie ma kontaktu z człowiekiem. Marcel jest w boksie z takimi "dzikuskami", a i Marcel jest wystraszony... A wzasadzie był... Ponoć psu nie dało sie zdjąc szelek, w których trafił do schroniska (12.12.2006 roku :-( )... Jednak, gdy ostatnio zatrzymałam sie przy jego boksie wydawał się bardzo stęskniony za człowiekiem... Nie wykazywał agresji... Dogaduje się też z innymi psami.

Psiak ma ok. 8 lat. Od ponad 2 jest w schronisku. Jak już wcześniej wspominałam nikt go nie odwiedza. Nikt nie dba o jego szatę, nikt się nim nie interesuje... Został zrzucony na boczny tor...
Dlatego bardzo pilnie szukamy dla niego DT/DS. Kogoś kto by zadbał o jego szatę, wyjaśniłby mu znaczenie słowa MIŁOŚĆ, pokazał, że ludzie wcale nie są tacy źli. Jest to naprawdę piękny pies o bardzo madrych oczach... Gdy sie na niego patrzy od razu nasuwa się pytanie "Czemu nikt go nie chce?", albo "Czy naprawde nie ma już dla niego szansy? Czy juz do końca życia pozostanie w schronisku?"...

POPATRZ W JEGO OCZY!!!

[FONT=Tahoma]Bannery Marcela:[/FONT]

[FONT=Tahoma][/FONT]

[FONT=Tahoma]Ogłoszenia Marcela:[/FONT]

[FONT=Tahoma]ADOPCJE PSA[/FONT]

[FONT=Tahoma][FONT=Verdana]KUPIĘ PSA[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Verdana]ADOPCJE.ORG[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma]ALLEGRO[/FONT]
offer.pl
bono-polska.pl
alegratka.pl
kupsprzedaj.pl
eoferty.com.pl
cafeanimal.pl
przygarnijzwierzaka.pl
aukcjezwierzat.pl
giełdazwierząt.eu,
animalsmarket.com,
psy-koty.info,
polskiehodowle.pl
sprzedampsa.pl

[SIZE=2]PROSZE POMÓŻMY MARCELOWI!!!

Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach i o bannerki dla Marcela...

UWAGA!!!!

Zbieramy na hotelik. Potrzebujemy deklaracj wpłat na hotelik dla Marcela. Bardzo prosimy o pomoc!!!

Dotychczasowe deklaracje:

Agata51 - 50 pln miesięcznie
MakS - 20 pln miesięcznie
Majka50 - 20 pln miesiecznie
Zachary - 20 pln miesięcznie
Agat21 - 10 pln miesięcznie
Gibon301 - 10 pln miesięcznie
madcat1981 - 10 pln miesięcznie
bico - 10 pln miesięcznie
Zuzlikowa - 10 pln miesięcznie
Yorija - 10 pln miesięcznie
KubaP - 10 pln miesięcznie