Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 997
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bumel napisał(a):
Konguś byłby wspaniałym kompanem, widzę go oczyma wyobraźni na kolankach jakiejś miłej Pani, której oddałby całe swoje serduszko i byłby jej najwierniejszym przyjacielem:loveu: Może taka Pani właśnie nas czyta?

Czas zabrać się za ogłoszenia.

Dokładnie to jest piesek na kolanka. Podczas naszej jazdy do Warszawy cały czas wspinał sie na kolana mojego syna chociaz miał posłanko z kołderki w nogach. :lol:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):

W zaświadczeniu o szczepieniu ma napisane 4 lata...i umaszczenie czarno-białe:roll::evil_lol:

Podczas pobytu u nas i podróży do Warszawy zauważyłem że parę kłaczków białych ma. :evil_lol: Wiek podano około 3 lat.

Posted

Grzecho napisał(a):
Podczas pobytu u nas i podróży do Warszawy zauważyłem że parę kłaczków białych ma. :evil_lol: Wiek podano około 3 lat.

Z białymi kłaczkami się zgodzę, nawet z paroma sztukami siwych, moje bystre oko;) zauważyło też dwie beżowe łateczki na tylnich łapkach, takie rozczulające:loveu: no ale czarne umaszczenie - to przegięcie:evil_lol:

CZEKOLADA na sto procent!

A co do wieku...W schronisku jest od stycznia 2006 r., Grażynka wspomniała, że mogłaby zajrzeć do jego kartoteki w schronisku, może udałoby sie ustalić wtedy bardziej dokładnie wiek Konga?

Posted

Co się czepiacie białych kłaczków?! Taka jego uroda, na pewno od urodzenia je ma! Pod ten krawacik. :eviltong:

Pycholku mój najsłodszy! Kocham twoje uszka! :loveu:

Posted

Ale super zobaczyć go hasającego po trawce:multi:.

Nie wiem, czy jesteście równie spostrzegawczy:cool3:, ale ja dostrzegam w nim geny myśliwskie -ten czujny, bystry wzrok, nochal tropiący non stop, co z tego, że głównie Bajeczkę:evil_lol:.

Widzę Aniu, ze Max też na fotce, czyli luz bluz między chłopakami? A jak z Ulvikiem albo Tedem, mieli okazję bliżej się zapoznać?

Posted

Maxio to się zawsze cholera jedna załapie na jakieś zdjęcia:mad:Ale ku mojemu zdziwieniu jakoś nie warczy na Konga- za mały przeciwnik dla niego:evil_lol:
A może ktos by chciał Maxia???:diabloti:

Z Tedem to on sobie nie pobiega, bo Tedzio by po nim przebiegł nawet go nie zauważywszy-to wulkan energii.
A Ulv ma dziś karę i nie chodził z psami na spacer tylko sam:diabloti:

Ale jak jutro będzie ładnie to zrobię fotki z Ulvikiem- zobaczycie jaki Kongo malutki:eviltong:

Posted

Podpatrzyłam u bardziej doświadczonych Dogomaniaczek jak to się robi i w pierwszym poście wypisałam, jakie wpłaty zostały odnotowane w marcu (zgodnie z postem madcat nr 239), później dojdzie rozliczenie wydatków, itd...

Kasiu, zerknij, czy wsio w pariadkie...

Posted

Dziewczyny kochane, to chyba na moja prośbe, bo na wątku Tima też poprosiłam Made:) o zmiane moich danych przelewowych. Tzn. podanie tylko imienia i nazwiska. Troche sie wystraszylam widząc wszystkie swoje dane z dogomanii juz na pierwszej stronie wyników w google:-o mam kłopoty z nr telefonu komórkowego, na który wydzwaniają i.dio.ci, którzy wzieli mój nr z ogłoszeń psów. To szybko mogłam zmienić. Co wymyślą znając jeszcze mój adres... wole nie wiedzić. Mam nadzieje, że zrozumiecie. Nikomu na pw podania danych do przelewu nie odmówie, przyrzekam!

Posted

Może tak być jak jest. A reszte podam na pw.

Dla Konga troche łatwiej i szybciej liczy sie wpływy niż dla Tima, wiec moge potwierdzić, że na dzień dzisiejszy sie zgadza. Brakujace wpływy zostały zapowiedziane na poczatek kwietnia i tego sie trzymajmy.

Mało, troszku, mało...Co by tu zrobić, by było wiecej? Przybyło mi ostatnio kilka nowych niepotrzebnych rzeczy - dwa kubki dla zakochanych, pierścionek ze stucznymi perełkami, fajna nowa bluzka...ale nie mam aparatu:placz::placz::placz:. Jesli uda mi sie w najbliższym czasie pożyczyć, to wystawie ten bazarek, jeśli nie to chyba poszukam kogoś, kto podejmie sie wybazarkowania przesłanych mu rzeczy :knuje:.

Posted

madcat1981 napisał(a):
Dziewczyny kochane, to chyba na moja prośbe, bo na wątku Tima też poprosiłam Made:) o zmiane moich danych przelewowych. Tzn. podanie tylko imienia i nazwiska. .....

Mam nadzieje, że zrozumiecie. Nikomu na pw podania danych do przelewu nie odmówie, przyrzekam!

Kasiu, czy ja dobrze czytam, że mam dodać Twoje imię i nazwisko obok numeru konta, czy wolisz, żeby nie dawać?

Teraz jest tylko numer konta i jak chcesz, to tak zostanie;)

Posted

agata51 napisał(a):
Mamy w swoich kompach potworne różnice czasowe. Zacznijmy sprawdzać, bo się zupełnie pogubimy. Niby to wiem, a wciąż zapominam.

A można to jakoś sprawdzić, wyregulować?:hmmmm:

Posted

Mój się chyba późni z 10 minut, tylko już nie pamiętam w stosunku do czyjego - bo mi posty skakały o te 10 min w górę, choc pisane były poźniej...
A moze mamy jakąś dziurę w czasie????

Posted

Widać, że Konguś szczęśliwy :lol: ogonek wysoko zadarty jak u Korczyska, kiedy mu wszystko pasuje :evil_lol:
Dobrej nocki Konguś
(dziewczyny pamiętajcie, że ja najpóźniej wpłacam 01 kwietnia)