Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
daj znac jak będziecie z wawy wyjeżdzać:p , żebym zdążyła psy z łańcuchów poodpinać:diabloti::evil_lol:
jedziesz z TZ?:cool3:

Będę dzwonić:p z trasy, dzięki za adres. Niewykluczone, że nawet w troje ludziów pojawimy się u Ciebie. W każdym razie pogoda u nas rewelacyjna, w sam raz na trasę:p

• Replies 997
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, Kongo już w rękach bumel! Pewnie zaraz pojedzie dalej.

Dzwoniła Grażyna. Podróż makabryczna, a z całej trójki Konguś najgrzeczniejszy! Pewnie wieczorkiem będą jakieś wiadomości z pierwszej ręki. A może nawet fotki!

Grażyna, Grzecho, dziękujemy! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Panca napisał(a):
Grazyna wiezie tez Czesia ktoremu znalazlam dom w Wawie:multi::multi:szerokiej drogi!!!!

Już go zawiozła! Teraz jadą na stację benzynową wziąć kąpiel! :evil_lol:

Posted

Kongo już u mnie- z pewnością nie jest to labrador ani nawet jego mix:evil_lol: On jest malutki- troche ponad pół łydki, ma zakręcony ogonek i śliczne czekoladowe umaszczenie. Jest kontaktowy, miły.
Na razie siedzi sobie w kojcu i popiskuje...dostał jeść-był głodny:p
Za chwilkę pójdziemy jeszcze na spacer i spać-na dziś wrażeń wystarczy...oby tylko nie wył w nocy:cool1:-bo mnie wydziedziczą:evil_lol: Mama i tak mówi,ze musieli mnie zamienić przy porodzie:evil_lol:

Posted

Takie maleństwo z naszego Kongulka?! :crazyeye: Sprawiał wrażenia większego.

Jak dobrze, że jest już u ciebie, Aniu! :multi::multi::multi:

Kongusiu, bądź grzeczny i nie wyj, bardzo cię proszę. Żadna krzywda ci się nie dzieje. I nie zasiedź się i Ani! Znajdziemy ci domek. Dziewczyny aż się rwą do robienia ogłoszeń. Buziaki od ciotki.

Posted

Czekoladka śpi:p Byliśmy na spacerku, dostał dokładkę jedzonka. Na razie jest cichutki-także chyba będzie ok;)
To słodki psiak- charakter na prawdę super-milutki, spokojny, raczej nie jest uciążliwy, grzecznie daje się przypiąć na smycz, boi się gwałtownych ruchów-podkula się, daje ładnie buziaki-to fajny kompan dla starszej pani np...Na smyczy nie ciągnie.
Bumel robiła fotki-na pewno wstawią:p
Ja odczekam ze 2 dni żeby Kongo się rozluźnił i tez mu porobię. Będzie dobrze:p

Posted

Cudownie! Tak bym chciała, żeby szybciutko znalazł domek i rozpoczął normalne życie.

Gwałtownych ruchów boją się chyba wszystkie schroniskowe psy, które cały czas siedziały w boksie i nie miały kontaktu z człowiekiem. Mój Mixer (ponad 3 lata w schronie) do tej pory ma takie lęki. Ale Kongo jest młody, może się tego wyzbędzie. Oby.

Posted

Konguś miłej nocki i sprawuj się dobrze, ciocia anetka jest na odwyku papierosowym między innymi dlatego żeby wspomagać Ciebie i Twoich kolegów/koleżanki złotnikami Pa pa ;)

Posted

Dogo07 napisał(a):
A więc Konguś to mini labradorek :)

Może lepiej zapomnijmy o tym porównywaniu Konga do labradora:roll:.

Konguś nie ma nic wspólnego z tą rasą, to taki chudzinka przecinek przesłodki, bardziej w typie pinczerka, ale w ogóle odpuściłabym sobie wszelkie porównywania, bo psiak sam w sobie jest wspaniały:

:bluepaw: niezmiernie sympatyczny,
:bluepaw: pogodny,
:bluepaw: nieagresywny zupełnie,
:bluepaw: uroczy,
:bluepaw: grzeczny bardzo,
:bluepaw: ciekawy świata,
:bluepaw: ufny, towarzyski,
:bluepaw: spragniony kontaktu z człowiekiem przylepa,
:bluepaw: bezproblemowy (w aucie zachowywał się bez zarzutu),
:bluepaw: poprostu do kochania od zaraz,
:bluepaw: uroczy psiak zasługujący na najlepszy domek na świecie,
:bluepaw: taki w sam raz na kolanka.

Zaraz będą zdjęcia:p

Posted

agata51 napisał(a):
A taki barczysty wydawał się na zdjęciach! :evil_lol:

Zawsze powtarzam to wszystkim - zdjęcia kłamią... Wiem coś o tym , bo się zajmuję robieniem zdjęć również.

Kongulec! Ciesze się że jesteś już na miejscu! teraz tylko jakiś sympatyczny dom! Oby szybko!

Posted

Dogo07 napisał(a):
to już ogłoszenia robić Kongusiowi ?

zawsze się zastanawiałam - skąd wiadomo że piesek ma obserwatora na allegro :roll:

Poczekaj jeszcze chwilę na nowe zdjęcia:p

Ten, kto jest autorem allegro, po zalogowaniu się, ma możliwość podglądu swojej aukcji, w tym tego, czy ktoś daną aukcję obserwuje.

Posted

Może tak mi będzie wygodnie, jak myślisz?

A może jednak pomiziasz mnie troszkę po brzuszku?

No fajnie niby, ale coś tu gorąco, wolę jednak posiedzieć na dywaniku...

Hmm…. Co ona się tak do mnie szczerzy? Niech jej będzie, i ja się trochę do niej poszczerzę…

A teraz sie zdrzemnę odrobinkę, pa, pa!