Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łezka rozrabia jak pijany zając i jest wiecznie głodna.

Pani nie odezwała się, ale dzwoniła inna z Marek. Może przyjedzie obejrzeć Łezkę, albo spotkamy się w Warszawie.

Z niecierpliwością czekam na powrót dr Traczyka z urlopu i jego opinię na temat możliwego terminu operacji.

Marysia i Agata bardzo dzielne :)

Przykro mi, ze nie mogłam wziąć psa, ale moje i tak w stresie, bo Łęzka odebrała im pokój i ukochana kanapę.

Muszę je segregowć, bo moje nie lubia szczeniaków, a Łezka wyjątkowo je denerwuje. Na dodatek drugi pokój zajął kot.

Posted
4 minuty temu, konfirm31 napisał:

A jak odnoszą  się  do niej Twoje psy? 

Omijają ją, ale jak się zbliży to powarkują, szczególnie Dyzio. Dlatego oprócz spacerów do ogrodu lub na łąki, trzymam je osobno. Patrz wyzej.

Posted

No,  to doczytałam. Ja teraz czytam i piszę telefonicznie ;), więc  nie zawsze  z sukcesem. Raz mi się  wszystko  wyświetli,  drugi raz -  nie.  

Marysię i Agatę,  też  podziwiam i gratuluję udanej akcji :) 

Posted
17 minut temu, malagos napisał:

Mazowszanko!!  KOT???

To samo pytanie nurtuje mnie od wczorajszej telefonicznej rozmowy z Mazowszanką, ale nie zapytałam co to za kot bo dopiero jak się rozłączyłam to mój mózg przetworzył tę informację i dotarło do mnie, że Mazowszanka, z tego co pamiętam, nie miała kota! ;)