AMIGA Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Szukamy cały czas. Ale jakby się tak miało okazać, że babunia musi trafić do schronu, to trzeba na gwałt ją zabrac z dt :-( Quote
malawaszka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 wiem, tylko przeraziła mnie ta kwota bo jakoś nie widać tu deklaracji wpłat na hotel i pewnie zostaniemy z tym same - trzeba rozreklamować wątek Quote
AMIGA Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Mnie też przeraża ta kwota i sprawa utrzymania babuni w hotelu. Tym bardziej, że adopcja napewno nie będzie sprawą łatwą i napewno potrwa tak, jak adopcja Benia i Fabia Quote
Ffrubka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Hello! Pieniążkami na razie nie wspomogę niestety:shake: ale... na kiedy macie ten transport? Czy ona toleruje inne psiaki? Pytam, bo w piątek o 5 rano wyjeżdżam do Katowic. Jeśli cokolwiek by Wam to pomogło mogłabym ją wziąć ze sobą (jedzie ze mną mój westie), ale o 7.00 rano w piątek (1go maja) ktoś musiałby ją np. spod Silesi odebrać i zabrać w dalszą drogę. Macie taką możliwość? Ja od razu wyruszam na majówkę, więc dalej nie dam rady. Moja część transportu oczywiście za free :razz: Quote
AMIGA Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ffrubka napisał(a):Hello! Pieniążkami na razie nie wspomogę niestety:shake: ale... na kiedy macie ten transport? Moja część transportu oczywiście za free :razz: Transport by się dostosował. I własnie piątek tez by "transportowi najbardziej pasował :p Quote
AMIGA Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Aaaaaaaaaa no i jeszcze pytanie - czy Gabi jest szczepiona? Bo trzeba by było, żeby ona przeciw zakaźnym chorobomn była zaszczepiona Quote
Ffrubka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 BIANKA1 napisał(a):Ona marnie toleruje psy , ale pewnie w kagańcu jakos by obeszło . Ffrubka , a ja to bym sie jeszcze usmiechneła , bo mamy westa na zbyciu ze schroniska oczywiście . Chcesz ? :roll: Ładny nawet . ooo kurczę, to z Gabi jakaś zadziorna starsza dama jest :diabloti: nie mam jak wątku podczytać, stąd moje zapytanie. Gdyby zaczęła warczeć do mojego potwora sądzę, że mogłoby być ciekawie :mad: Ja niestety nie mogę nic przygarnąć, bo mój białas tylko suczki toleruje. Psy ewentualnie na neutralnym terenie. Sama chciałam drugiego bandytę w domku mieć, ale niestety unmöglich. Macie jakieś fotki tego białaska ze schronu? Jakieś bliższe info o nim? Od dawna tam bidulek/bidulka siedzi? Może coś się uda zdziałać w jego kwestii. Quote
BIANKA1 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ona marnie toleruje psy , ale pewnie w kagańcu jakos by obeszło . Ffrubka , a ja to bym sie jeszcze usmiechneła , bo mamy westa na zbyciu ze schroniska oczywiście . Chcesz ? :roll: Ładny nawet . Quote
BIANKA1 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Porozsyłałam trochę żebraczych pw :roll: Jak uda sie ją wysłać za darmo , to by na hotelik było . Może coś uzbieramy na tą zołzę :oops: Quote
Poker Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 na transport, gdy będzie potrzeba, dołożę 30 zł, na hotelik nie mogę się zdeklarować :shake: , bo mam sporo stałych zobowiązań.:roll: Quote
BIANKA1 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Nie moge sie dodzwonic do schronu :angryy: o te szczepienie chciałam zapytać . Białas jest u p Lucyny . Chyba ma 2 lata . Musze podjechać i porobić mu zdjecia . Nie wypytywałam o niego , ale go widziałam . Mnie sie podobał :lol: Gabi ma wirusówki :loveu:, Quote
GoskaGoska Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ktos na ktoryms watku pytal sie o tego westa - czy to prawda ze jest w schronie 0 chyba na wroclawskiem ogolnym :roll: Quote
weszka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ffrubka to byłoby super gdybyś mogła Gabi zabrać :loveu::multi: Pora wprawdzie masakryczna żeby być w Katowicach :-o ale się poświęcę dla dobra sprawy i po zołze podjadę :evil_lol: a później akurat do hotelu. Teraz tylko musimy dopytac czy aby miejsce będzie bo to ten dłuższy weekend :roll: Quote
BIANKA1 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 GoskaGoska napisał(a):ktos na ktoryms watku pytal sie o tego westa - czy to prawda ze jest w schronie 0 chyba na wroclawskiem ogolnym :roll: Nie wiem czy o tego . Było 2 .Jeden znalazł dom . Quote
Osa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Bianeczko podeślę parę groszy po 10 maja... Na razie jestem spłukana... Quote
Poker Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 jestem na wątku i jak trzeba będzie wpłacić za transport, to przeleję 30 zł konto mam podane. Quote
BIANKA1 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Poker napisał(a):jestem na wątku i jak trzeba będzie wpłacić za transport, to przeleję 30 zł konto mam podane. Trzeba połowę , z Katowic do Krakowa . Mamy od Figi 50 zł , jeszcze potrzeba 50 . Quote
Ffrubka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 weszka napisał(a):Ffrubka to byłoby super gdybyś mogła Gabi zabrać :loveu::multi: Pora wprawdzie masakryczna żeby być w Katowicach :-o ale się poświęcę dla dobra sprawy i po zołze podjadę :evil_lol: a później akurat do hotelu. Teraz tylko musimy dopytac czy aby miejsce będzie bo to ten dłuższy weekend :roll: No to się cioteczki rozeznajcie i dajcie znać:p Tylko kaganiec w przypadku jej zgryźliwości konieczny raczej będzie :diabloti: Mogę je odizolować - Gabi na tylnim siedzeniu w szelkach przypinanych do pasów, a mój potwór z przodu w kontenerku (choć nie cierpi) :evil_lol: A może udało by się je poznać ze sobą wcześniej - mogłaby podjechać z moim, co by się na neutralnym gruncie poznały. Przynajmniej byłoby wiadomo jak je bezpiecznie i spokojnie przewieźć ;) Quote
BIANKA1 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Najgorsze to to , że ja jestem jedynie osoba posredniczącą . Gdyby była u mnie , to bym mogła je zapoznawac . Ale ja muszę dzwonić , nie zawsze sie dodzwonię , potem okazuje sie , że P Lucyna jest w pracy i nie może się spotkać :shake: Ffrubka , wiesz gdzie sa Kowale tam od ulicy Kowalskiej ? Byś białasa przy okazji zobaczyła . Dała bym Ci na pw telefon . Powiesz , że od Bożeny w sprawie transportu dzwonisz . Bo jak zaczniemy sie umawiac za moim pośrednictwem , to czarno to widzę . Quote
Ffrubka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 PW odebrałam :) dziękuję za namiary - jutro się skontaktuję z p. Lucyną. Postaram się obfocić białaska i obejrzeć delikwenta z każdej psiej strony :razz: Quote
BIANKA1 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ffrubka napisał(a):PW odebrałam :) dziękuję za namiary - jutro się skontaktuję z p. Lucyną. Postaram się obfocić białaska i obejrzeć delikwenta z każdej psiej strony :razz: No to super. Quote
BIANKA1 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Poker napisał(a):wpłaciłam 30 zł. Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
malawaszka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 może w tytule wpisać, że potrzebne wsparcie na hotel? a nuż ktoś jeszcze pomoże? Quote
Ffrubka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Już po ustaleniach z p. Lucynką :) piesiorki powinny bez problemów podróż odbyć :p Weszko, czy to Ty będziesz Gabinkę w Katowicach odbierać? Quote
Recommended Posts