Jump to content
Dogomania

starsza SZNAUCERKA GABI...pol roku szukala.. i ZNALAZLA CUDOWNY DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie też przeraża ta kwota i sprawa utrzymania babuni w hotelu. Tym bardziej, że adopcja napewno nie będzie sprawą łatwą i napewno potrwa tak, jak adopcja Benia i Fabia

Posted

Hello!

Pieniążkami na razie nie wspomogę niestety:shake: ale... na kiedy macie ten transport?
Czy ona toleruje inne psiaki? Pytam, bo w piątek o 5 rano wyjeżdżam do Katowic. Jeśli cokolwiek by Wam to pomogło mogłabym ją wziąć ze sobą (jedzie ze mną mój westie), ale o 7.00 rano w piątek (1go maja) ktoś musiałby ją np. spod Silesi odebrać i zabrać w dalszą drogę. Macie taką możliwość?
Ja od razu wyruszam na majówkę, więc dalej nie dam rady.
Moja część transportu oczywiście za free :razz:

Posted

Ffrubka napisał(a):
Hello!

Pieniążkami na razie nie wspomogę niestety:shake: ale... na kiedy macie ten transport?
Moja część transportu oczywiście za free :razz:

Transport by się dostosował. I własnie piątek tez by "transportowi najbardziej pasował :p

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Ona marnie toleruje psy , ale pewnie w kagańcu jakos by obeszło .
Ffrubka , a ja to bym sie jeszcze usmiechneła , bo mamy westa na zbyciu ze schroniska oczywiście . Chcesz ? :roll: Ładny nawet .

ooo kurczę, to z Gabi jakaś zadziorna starsza dama jest :diabloti: nie mam jak wątku podczytać, stąd moje zapytanie. Gdyby zaczęła warczeć do mojego potwora sądzę, że mogłoby być ciekawie :mad:

Ja niestety nie mogę nic przygarnąć, bo mój białas tylko suczki toleruje. Psy ewentualnie na neutralnym terenie. Sama chciałam drugiego bandytę w domku mieć, ale niestety unmöglich.

Macie jakieś fotki tego białaska ze schronu? Jakieś bliższe info o nim? Od dawna tam bidulek/bidulka siedzi? Może coś się uda zdziałać w jego kwestii.

Posted

Ona marnie toleruje psy , ale pewnie w kagańcu jakos by obeszło .
Ffrubka , a ja to bym sie jeszcze usmiechneła , bo mamy westa na zbyciu ze schroniska oczywiście . Chcesz ? :roll: Ładny nawet .

Posted

na transport, gdy będzie potrzeba, dołożę 30 zł, na hotelik nie mogę się zdeklarować :shake: , bo mam sporo stałych zobowiązań.:roll:

Posted

Nie moge sie dodzwonic do schronu :angryy: o te szczepienie chciałam zapytać .

Białas jest u p Lucyny . Chyba ma 2 lata . Musze podjechać i porobić mu zdjecia . Nie wypytywałam o niego , ale go widziałam . Mnie sie podobał :lol:

Gabi ma wirusówki :loveu:,

Posted

Ffrubka to byłoby super gdybyś mogła Gabi zabrać :loveu::multi: Pora wprawdzie masakryczna żeby być w Katowicach :-o ale się poświęcę dla dobra sprawy i po zołze podjadę :evil_lol: a później akurat do hotelu.
Teraz tylko musimy dopytac czy aby miejsce będzie bo to ten dłuższy weekend :roll:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
ktos na ktoryms watku pytal sie o tego westa - czy to prawda ze jest w schronie 0 chyba na wroclawskiem ogolnym :roll:

Nie wiem czy o tego . Było 2 .Jeden znalazł dom .

Posted

Poker napisał(a):
jestem na wątku i jak trzeba będzie wpłacić za transport, to przeleję 30 zł konto mam podane.

Trzeba połowę , z Katowic do Krakowa .
Mamy od Figi 50 zł , jeszcze potrzeba 50 .

Posted

weszka napisał(a):
Ffrubka to byłoby super gdybyś mogła Gabi zabrać :loveu::multi: Pora wprawdzie masakryczna żeby być w Katowicach :-o ale się poświęcę dla dobra sprawy i po zołze podjadę :evil_lol: a później akurat do hotelu.
Teraz tylko musimy dopytac czy aby miejsce będzie bo to ten dłuższy weekend :roll:

No to się cioteczki rozeznajcie i dajcie znać:p Tylko kaganiec w przypadku jej zgryźliwości konieczny raczej będzie :diabloti: Mogę je odizolować - Gabi na tylnim siedzeniu w szelkach przypinanych do pasów, a mój potwór z przodu w kontenerku (choć nie cierpi) :evil_lol:
A może udało by się je poznać ze sobą wcześniej - mogłaby podjechać z moim, co by się na neutralnym gruncie poznały. Przynajmniej byłoby wiadomo jak je bezpiecznie i spokojnie przewieźć ;)

Posted

Najgorsze to to , że ja jestem jedynie osoba posredniczącą . Gdyby była u mnie , to bym mogła je zapoznawac . Ale ja muszę dzwonić , nie zawsze sie dodzwonię , potem okazuje sie , że P Lucyna jest w pracy i nie może się spotkać :shake:
Ffrubka , wiesz gdzie sa Kowale tam od ulicy Kowalskiej ? Byś białasa przy okazji zobaczyła . Dała bym Ci na pw telefon . Powiesz , że od Bożeny w sprawie transportu dzwonisz . Bo jak zaczniemy sie umawiac za moim pośrednictwem , to czarno to widzę .

Posted

PW odebrałam :) dziękuję za namiary - jutro się skontaktuję z p. Lucyną.

Postaram się obfocić białaska i obejrzeć delikwenta z każdej psiej strony :razz:

Posted

Ffrubka napisał(a):
PW odebrałam :) dziękuję za namiary - jutro się skontaktuję z p. Lucyną.

Postaram się obfocić białaska i obejrzeć delikwenta z każdej psiej strony :razz:

No to super.