AnkaG Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Następnego sznupka ciocie zabrały do hoteliku. :cool3: Ładna suńka.:lol: Quote
BIANKA1 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Tak modrusia wyglądała po wyjęciu ze schronu A teraz tak :loveu: [quote name='edit_f'] Quote
madziamn Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 słaby wzrok psiakom nie przeszkadza a jeszcze jak by się udało znależc domek z własnym wybiegiem to psinka nauczyła by się wszystkiego na pamięc i mogłaby świetnie sobie radzic Quote
AMIGA Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Dostałam maila od pana "witam, jestem gotowy zaadoptować Gabi i zapewnić jej dom oraz odpowiednią opiekę. Ile Gabi ma lat? pozdrawiam Łukasz" Quote
furciaczek Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Wyslalam mamie zdiecia Gabi..jako ze to jej imienniczka:evil_lol:...mamuska moja nie pala wielka miloscia do zwierzat wiec sie ciut obuzyla ze jakas suke tak nazwalyscie:diabloti: Ojciec natomiast jak zobaczyl zdiecie Gabisi to stwierdzil "No nawet podobna do Ciebie":evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cos tam przebakuja o tym ze chcieli by jakiegos malego psiaka przygarnac...moze sie zakochaja:loveu: Quote
weszka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Dziękuję za ogłoszenia :loveu: Ja niestety nie mam od piątku popołudniu netu w domu (wiwat TP SA:angryy:) i nie miałam jak zrobić :shake: Trzymam kciuki za korespondencję w sprawie domku! Quote
AMIGA Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Narazie nie mam jeszcze żadnej odpowiedzi. Dzisiaj będzie u mnie agamika to ją "zgwałcę", żeby zrobiła Gabi allegro. Agamika ma szczęśliwą rękę ostatnio do udanych allegro. Quote
malawaszka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='AMIGA']Narazie nie mam jeszcze żadnej odpowiedzi. Dzisiaj będzie u mnie agamika to ją "zgwałcę", żeby zrobiła Gabi allegro. Agamika ma szczęśliwą rękę ostatnio do udanych allegro. Gabi ma wyróżnione allegro już od dawna, ale jak agamika ma szczęsliwą rękę to niech robi drugie :kciuki: Quote
AMIGA Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='kikou']czy zamieścic te dane do ogłoszeń na pierwszej stronie? Dopiero teraz doczytałam wszystkie posty z ostatnich wolnych dni i przeczytałam Twoje pytanie. Ja myśle, że możesz umieścić te dane na pierwszej stronie.. Myśle, że weszka też nie będzie miała nic przeciwko, skoro i tak jestesmy wszędzie na ogłoszeniach :p I doczytałam też, że Gabi ma już allegro. Ale chyba regulamin nie zabrania robić dwóch allegro dla tego samego pieska? Quote
BIANKA1 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Dziękuję za opiekę nad Gabunią . Ucałujcie ją w ten paskudny ryjek od wrocławskich Ciotek :lol: Quote
AMIGA Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jutro z samego rana ją wycałuje i wyściskam za wszystkie czasy :loveu: Quote
malawaszka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 dziewczyny ale jaja - zadzwoniła do mnie Pani z Wrocławia :mdleje: i jest zainteresowana adopcją Gabi - po krótkiej rozmowie wygląda wszystko super, ale wiadomo - rozmowa w cztery oczy najwazniejsza - kto wie, może Gabi będzie wędrowała z powrotem do Wrocka? :lol: BIANKA posyłam Ci na pw nr tel do tej Pani - umówisz się z Nią? Nie ma innych zwierząt, nie ma dzieci - tylko Ona i mąż, często jeżdżą nad jezioro i Gabi też by jeździła, miała sznupka mini wcześniej i żył 14 lat, to jeszcze nic pewnego bo musi z mężem porozmawiać, ale byłoby fajnie nie? Quote
Ffrubka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Cześć Gabinko :p Cieszę się, że jesteś już pod czujną opieką ciotek i życzę domeczku własnego!! Quote
weszka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ale cyrk malawaszko by był :diabloti: To trzymam kciuki za ten domeczek! Do mnie tez dzwonił jakiś pan ale niestety wiek go zraził bo stracił w styczniu bokserkę i bardzo to przeżył (wylądował na serce w szpitalu) i nawet sobie nie wyobraża kolejnej straty psa w najbliższym czasie. Quote
AMIGA Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Bianko - czyżby jednak przeznaczone nam było osobiste spotkanie???? :multi: Tfu tfu tfu, 3 x przez lewe ramię Quote
BIANKA1 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Dostałam , dzwoniłam do p Lucyny , żeby sama porozmawiała , ale ona jeszcze jest w pracy . Quote
AMIGA Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 A ja na wszelki wypadek "zgwałciłam" :evil_lol: agamikę i wymodziłyśmy Gabi allegro wyróżnione na 14 dni http://www.allegro.pl/show_item.php?item=627768081 Quote
AMIGA Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 BIANKA1 napisał(a):Ale piękne allegro :loveu: Oby już było niepotrzebne. A wejść miało po chwili już 40 :p Quote
weszka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 A ja nadal :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: na 4 łapy ściskam! Quote
AMIGA Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Gabulinka wymiziana ze wszystkich możliwych stron. Nawet brzusio ma wymiziany. Byłysmy na długim spacerku. Trzeba przyznać, że ma jeszcze porządną "parę" Nieźle mnie ciągnęła na smyczy. Pyszne żołądeczki drobiowe osłodziły jej przymus powrotu do boksu. A spust ma, oj nie powiem, nie powiem :evil_lol: Quote
Recommended Posts