AMIGA Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Jakie odsypiają, jakie odsypiają - ledwo dotarły do domu z powodu masowej emigracji ludności z powodu wolnych dni. Gabulinek kochany - bardzo grzecznie się zachowywała w samochodzie (no może oprócz uporczywego zanieczyszczania nam powietrza :shocked!:) W Lednicy jak się dorwała trawki, to skosiła pewnie pół trawnika. Ale biedactwo do boksu wcale nie chciała wejść. Weszłam tam razem z nią, ale jak tylko chcialam wyjść, to i ona też. Potem juz razem z weszką u niej siedziałyśmy - teraz obie mamy ją w oczach, jak biedna nie chciała tam zostać. Miejmy nadzieję, że dzisiaj zmęczona podróżą padnie i prześpi dzień i że jakoś się biedactwo przyzwyczai. Weszka pstrykała zdjęcia to pewnie wstawi niebawem. Quote
malawaszka Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 biedna ale lepsze to niż schron, jak są foteeczki to raz dwa zanim pojadę wrzucam nowe na allegro a nuż ktoś sie zakocha majówkowo :kciuki: Quote
malawaszka Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Weszka super fotki już je nakradłam na allegro :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Gabinka już w hotelu :) Ffrubka dziękujemy za podwózkę i miło Cię było poznać :) Gabinka jest słodka :loveu: widać od razu że to babulinka - typowa postura staruszka sznaucerka. Ale dziarsko chodzi (lepiej niż poprzednie dziadki) i jest bardzo przymilna. Parówczeki chętnie zjadała, tuliła sie do nas, obwąchała teren wokół hotelu. No i.... strasznie nie chciała zostać w boksie. Nie chciała stracić nas z oczu, szczekała :placz: Teraz mam ją przed oczami taką bidną. Pewnie się przyzwyczai z czasem ale to wielki stres dla niej z pewnością. No i tyle na początek, a teraz fotki. pożeraczka trawy jestem pyskata :evil_lol: Quote
weszka Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 chcę iść do tej ciotki z tym czarnym długim czymś bo ona ma parówki! Quote
BIANKA1 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 P Lucyna też martwi się , jak Gabi da radę w boksie. One bardzo sie pokochały , ale te koty ........................:-(Gabi bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem . Dla nej najlepszy byłby domowy tymczas bez kotów . Ale" jak się nie ma co się lubi , to sie lubi co sie ma " Czekam na zdjęcia bidulki . Quote
weszka Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 widać że kiedyś była piękna :loveu: i nadal jest mimo wieku :) straszna z Gabinki niuchaczka Quote
furciaczek Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Przeslodka jest:loveu: A gdzie znajde kontakt do ogloszen??:oops: Bo ja to slepa chyba juz jestem:lol: Quote
weszka Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ale skaczą te posty :angryy: zanim się doszukałam waszych postów to musiałam się wrócić nad zdjęcia :angryy: malawaszko kradnij fot ile chcesz - i innym tez polecam i prosiiiimy o ogłoszenia gdzie się da i gdzie kto umie. Ja też wieczorem zrobię. Ta panienka bardzo potrzebuje domu. To domowy psiaczek i dla niej hotel to nie wybawienie choć bez dwóch zdań lepszy niż schron. Quote
BIANKA1 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Zwłaszcza , że ona była już na 16 -stce i raz była też pogryziona . Dla niej zabranie ze schrony było ratowaniem jej zycia . Powrót byłby śmiercią . Dlatego to wszystko było takie trudne :-( Quote
weszka Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='furciaczek']Przeslodka jest:loveu: A gdzie znajde kontakt do ogloszen??:oops: Bo ja to slepa chyba juz jestem:lol: Nie wiem czy był podawany w szczegółach. Możesz podawać albo namiar na Amigę albo na mnie. A to szczegóły. Amiga, [email protected], tel. 697 966 551 Weszka, [email protected] lub [email protected], tel. 607114444 Quote
furciaczek Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 allegratka.pl gumtree.pl ogloszenia.krakow.pl (Gabi jest w hoteliku w Krakowie? wybaczcie ale ja taka zakrecona chodze) ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Zjem sniadanie i robie dalej :) Quote
kikou Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='weszka']Nie wiem czy był podawany w szczegółach. Możesz podawać albo namiar na Amigę albo na mnie. A to szczegóły. Amiga, [email protected], tel. 697 966 551 Weszka, [email protected] lub [email protected], tel. 607114444 czy zamieścic te dane do ogłoszeń na pierwszej stronie? Quote
madziamn Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 kochane Cioteczki przyleciałam do domu specjalnie zobaczyc co z Gabi dobrze ze jest bezpieczna ogloszen dziś nie dam rady dac nigdzie bo muszę wracac do Olki i Dusiaczki ale jak wróce z weekendu to się postaram kilka zrobic o ile mnie ktoś nie wyprzedzi:razz: Quote
furciaczek Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 marketeo.pl hodowcy.com zwierzeta-ogloszenia.pl kup-sprzedaj.pl otopies.pl Quote
GoskaGoska Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Oj zeby sie tylko przyzwyczaila do nowego miejsca. Quote
BIANKA1 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Śliczna dziewczyna :loveu: A jak ona czuje się psychicznie ? Bo P Lucyna płacze jak tylko wspomnę o niej :-( Quote
furciaczek Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Prawdziwa modelka:loveu: Wlasnie, jak znosi zmiane? Quote
AMIGA Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Była w hotelu agamika w sobotę. Widziała Gabulinkę, była z nią na spacerku. Gabi podobno bez żadnych problemów weszła po spacerze do boksu. Za to agamika zauwazyła, że Gabi bardzo słabo widzi, bo nie zobaczyła schodów i z nich spadła :shake: Quote
BIANKA1 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='AMIGA']Była w hotelu agamika w sobotę. Widziała Gabulinkę, była z nią na spacerku. Gabi podobno bez żadnych problemów weszła po spacerze do boksu. Za to agamika zauwazyła, że Gabi bardzo słabo widzi, bo nie zobaczyła schodów i z nich spadła :shake: Ale koty widzi świetnie :evil_lol: Fakt , pisałam już wcześniej , że Gabi nie widzi . Tak stwierdziła wetka w schronie . Jednak trochę widzi , nie jest zupełnie niewidoma . Quote
Recommended Posts