Jump to content
Dogomania

starsza SZNAUCERKA GABI...pol roku szukala.. i ZNALAZLA CUDOWNY DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie odsypiają, jakie odsypiają - ledwo dotarły do domu z powodu masowej emigracji ludności z powodu wolnych dni.
Gabulinek kochany - bardzo grzecznie się zachowywała w samochodzie (no może oprócz uporczywego zanieczyszczania nam powietrza :shocked!:)
W Lednicy jak się dorwała trawki, to skosiła pewnie pół trawnika.
Ale biedactwo do boksu wcale nie chciała wejść. Weszłam tam razem z nią, ale jak tylko chcialam wyjść, to i ona też. Potem juz razem z weszką u niej siedziałyśmy - teraz obie mamy ją w oczach, jak biedna nie chciała tam zostać. Miejmy nadzieję, że dzisiaj zmęczona podróżą padnie i prześpi dzień i że jakoś się biedactwo przyzwyczai.
Weszka pstrykała zdjęcia to pewnie wstawi niebawem.

Posted

Gabinka już w hotelu :) Ffrubka dziękujemy za podwózkę i miło Cię było poznać :)
Gabinka jest słodka :loveu: widać od razu że to babulinka - typowa postura staruszka sznaucerka. Ale dziarsko chodzi (lepiej niż poprzednie dziadki) i jest bardzo przymilna. Parówczeki chętnie zjadała, tuliła sie do nas, obwąchała teren wokół hotelu. No i.... strasznie nie chciała zostać w boksie. Nie chciała stracić nas z oczu, szczekała :placz: Teraz mam ją przed oczami taką bidną. Pewnie się przyzwyczai z czasem ale to wielki stres dla niej z pewnością. No i tyle na początek, a teraz fotki.

pożeraczka trawy

jestem pyskata :evil_lol:

Posted

P Lucyna też martwi się , jak Gabi da radę w boksie. One bardzo sie pokochały , ale te koty ........................:-(Gabi bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem . Dla nej najlepszy byłby domowy tymczas bez kotów . Ale" jak się nie ma co się lubi , to sie lubi co sie ma " Czekam na zdjęcia bidulki .

Posted

Ale skaczą te posty :angryy: zanim się doszukałam waszych postów to musiałam się wrócić nad zdjęcia :angryy:
malawaszko kradnij fot ile chcesz - i innym tez polecam i prosiiiimy o ogłoszenia gdzie się da i gdzie kto umie. Ja też wieczorem zrobię. Ta panienka bardzo potrzebuje domu. To domowy psiaczek i dla niej hotel to nie wybawienie choć bez dwóch zdań lepszy niż schron.

Posted

Zwłaszcza , że ona była już na 16 -stce i raz była też pogryziona . Dla niej zabranie ze schrony było ratowaniem jej zycia . Powrót byłby śmiercią . Dlatego to wszystko było takie trudne :-(

Posted

kochane Cioteczki przyleciałam do domu specjalnie zobaczyc co z Gabi dobrze ze jest bezpieczna ogloszen dziś nie dam rady dac nigdzie bo muszę wracac do Olki i Dusiaczki ale jak wróce z weekendu to się postaram kilka zrobic o ile mnie ktoś nie wyprzedzi:razz:

Posted

Była w hotelu agamika w sobotę. Widziała Gabulinkę, była z nią na spacerku. Gabi podobno bez żadnych problemów weszła po spacerze do boksu. Za to agamika zauwazyła, że Gabi bardzo słabo widzi, bo nie zobaczyła schodów i z nich spadła :shake:

Posted

[quote name='AMIGA']Była w hotelu agamika w sobotę. Widziała Gabulinkę, była z nią na spacerku. Gabi podobno bez żadnych problemów weszła po spacerze do boksu. Za to agamika zauwazyła, że Gabi bardzo słabo widzi, bo nie zobaczyła schodów i z nich spadła :shake:
Ale koty widzi świetnie :evil_lol:
Fakt , pisałam już wcześniej , że Gabi nie widzi . Tak stwierdziła wetka w schronie . Jednak trochę widzi , nie jest zupełnie niewidoma .