Jump to content
Dogomania

starsza SZNAUCERKA GABI...pol roku szukala.. i ZNALAZLA CUDOWNY DOM!!!

Recommended Posts

Posted

czekam niecierpliwie na info od Bianki :kciuki:

AMIGA a nie przesadziłyście z tym wiekiem na allegro? jak ona taka "parowa" to 12 to chyba za dużo - ja mówiłam że ma około 9 lat

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ech .................nie mogą się zdzwonić :roll:
P Lucyna wysłała im smsa z prośbą o tel domowy , żeby dłużej pogadać . Oni zadzwonili ale wtedy , jak Ona nie mogła odebrac bo kąpała psa . A ja nie mogłam posłuchać co dalej , bo akurat karmiłam insulinówką dziś narodzoną świnkę , której mama jest w tak tragicznym stanie , że 2 maluszki urodziła martwe i nie ma pokarmu :shake:No i nie wiem czy już rozmawiali.

Posted

AMIGA napisał(a):
Bianko - ale ja mam wielką prośbę i nadzieję, że to jednak Ty podejdziesz sprawdzić ten potencjalny domek, za który oczywiście trzymamy mocno cały czas kciuki

P Lucyna tak ludzi magluje , że nie ma mowy o niedopatrzeniu .
U nas w schronie zawsze dokładają lat . Poprzedniej tymczasowiczce wpisali chyba 16 :evil_lol: Pewnie biją rekord Guinessa :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
czekam niecierpliwie na info od Bianki :kciuki:

AMIGA a nie przesadziłyście z tym wiekiem na allegro? jak ona taka "parowa" to 12 to chyba za dużo - ja mówiłam że ma około 9 lat

To nie ja przesadziłam. Ona ma tak napisane w książeczce wydanej ze schroniska. To nie moge przeciez pisac nic innego:shake:

Posted

może naprawdę jest młodsza jeśli to wiek okreslony przez schroniskowego weta to przecież moze się mylic tak jak było w przypadku Miszy miał napisane 10 lat, moja wetka dawała mu góra 8, a on szalał jak młodzieniaszek:cool3:

Posted

Bianko - ale ja mam wielką prośbę i nadzieję, że to jednak Ty podejdziesz sprawdzić ten potencjalny domek, za który oczywiście trzymamy mocno cały czas kciuki

Posted

AMIGA napisał(a):
To nie ja przesadziłam. Ona ma tak napisane w książeczce wydanej ze schroniska. To nie moge przeciez pisac nic innego:shake:

aaa nie wiedziałam tego, ale tak jk mówi Madzia - nie trzymałabym się tego co wpisali w schronisku bo ona tam zupełnie inaczej wyglądała przecież, no i tam im więcej wpisali tym szybciej mogli ją spisac na straty :angryy: w pewnym wieku już po zębach itd trudno okreslić - o wiek mojej Pepy pytałam już co najmniej pięciu różnych wetów i wszyscy mówią, że może mieć 8 a może mieć i 11-12 a wszystko zalezy od życia jakie wiodła, a tego nie wie nikt :shake:

Posted

Dokładnie, moja np. ma żeby jak 2 latek, niestarte i białe, a ma niecałe 5. Pimpek Asi z dogo był od szczeniaka w schro przez 1,5 roku, a zęby miał jak 8mio latek.

Posted

Cioteczki kochane. Ja to wszystko wiem, ale po niej widac jej latka - jej kręgosłupik, jej wzrok i słuch raczej wskazują, że ona to "siostra" Bendżiego i Fabiusia

Posted

Gabulinka ma już na swoim koncie 104 zł.
Pierwsze 50 zł przekazała mi weszka :loveu: od razu w dzień przybycia Gabi do Krakowa :loveu:
Dzisiaj na moje konto przyszedł przelew od figa33 - 5o zł dla Gabi.
A 4 zł zostały z "przepłaconego" bazarku pati :loveu: na Fabia. Miałam dostać od niej 13 zł, które wcześniej sama założyłam do wpłaty za hotel Fabioso. A kilka dni temu dostałam te pieniążki z 4 złotową nadpłatą. W takim razie uznałam, że Fabio się napewno nie obrazi, jeśli te pieniążki przeznaczymy na Gabulinkę.

Posted

malawaszka napisał(a):
Bianka i nic nie wiadomo?

Moja druga tymczasowiczka rodziła , Chcecie filmik ?:evil_lol:
Nie odbierałam telefonów , potem pojechałam na zakupy . . Nic nie wiem :roll:

Posted

Gabulinka ma już na swoim koncie 104 zł.
Pierwsze 50 zł przekazała mi weszka :loveu: od razu w dzień przybycia Gabi do Krakowa :loveu:

Ja tylko przekazałam, a pieniążek jest od furciaczek :loveu:

Czekam nadal na wyniki "maglowania" potencjalnego domku dla Gabinki.

Posted

Powiedzcie kochane do kiedy Gabi ma zabezpieczony hotelik??
Ja teraz tez kiepsko z kasa stoje, caniak mi z adopcji wrocil i trafil do hotelu a kompletnie nie bylam na to gotowa:shake: ale jak bedzie trzeba to cos jeszcze przesle babulence.

Posted

Trudno, widać to nie dla niej domek. Ona będzie miała lepszy.

Furciaczek - narazie mamy uzbierane 104 zł. W "naszym" hotelu opłaty są robione na końcu miesiąca, a nie z góry.
Doba hotelowa kosztuje 15 zł

Posted

Chyba ponad godzinę rozmawiałysmy . Pani by ją wzieła , i domek fajny , ale niedawno stracili starego psa , i Pan nie chce za 2-3 lata znowu tego przeżywać . Na nic tłumaczenie , że pies potrzebuje pomocy .Ludzie myślą tylko o swoich uczuciach :shake: