malawaszka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 czekam niecierpliwie na info od Bianki :kciuki: AMIGA a nie przesadziłyście z tym wiekiem na allegro? jak ona taka "parowa" to 12 to chyba za dużo - ja mówiłam że ma około 9 lat Quote
BIANKA1 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ech .................nie mogą się zdzwonić :roll: P Lucyna wysłała im smsa z prośbą o tel domowy , żeby dłużej pogadać . Oni zadzwonili ale wtedy , jak Ona nie mogła odebrac bo kąpała psa . A ja nie mogłam posłuchać co dalej , bo akurat karmiłam insulinówką dziś narodzoną świnkę , której mama jest w tak tragicznym stanie , że 2 maluszki urodziła martwe i nie ma pokarmu :shake:No i nie wiem czy już rozmawiali. Quote
malawaszka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 qrczaki no - trzymam :kciuki: za swinki Bianko!!! no i mam nadzieję, że w końcu im się uda :kciuki: Quote
BIANKA1 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 AMIGA napisał(a):Bianko - ale ja mam wielką prośbę i nadzieję, że to jednak Ty podejdziesz sprawdzić ten potencjalny domek, za który oczywiście trzymamy mocno cały czas kciuki P Lucyna tak ludzi magluje , że nie ma mowy o niedopatrzeniu . U nas w schronie zawsze dokładają lat . Poprzedniej tymczasowiczce wpisali chyba 16 :evil_lol: Pewnie biją rekord Guinessa :diabloti: Quote
AMIGA Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 malawaszka napisał(a):czekam niecierpliwie na info od Bianki :kciuki: AMIGA a nie przesadziłyście z tym wiekiem na allegro? jak ona taka "parowa" to 12 to chyba za dużo - ja mówiłam że ma około 9 lat To nie ja przesadziłam. Ona ma tak napisane w książeczce wydanej ze schroniska. To nie moge przeciez pisac nic innego:shake: Quote
madziamn Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 może naprawdę jest młodsza jeśli to wiek okreslony przez schroniskowego weta to przecież moze się mylic tak jak było w przypadku Miszy miał napisane 10 lat, moja wetka dawała mu góra 8, a on szalał jak młodzieniaszek:cool3: Quote
AMIGA Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Bianko - ale ja mam wielką prośbę i nadzieję, że to jednak Ty podejdziesz sprawdzić ten potencjalny domek, za który oczywiście trzymamy mocno cały czas kciuki Quote
malawaszka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 AMIGA napisał(a):To nie ja przesadziłam. Ona ma tak napisane w książeczce wydanej ze schroniska. To nie moge przeciez pisac nic innego:shake: aaa nie wiedziałam tego, ale tak jk mówi Madzia - nie trzymałabym się tego co wpisali w schronisku bo ona tam zupełnie inaczej wyglądała przecież, no i tam im więcej wpisali tym szybciej mogli ją spisac na straty :angryy: w pewnym wieku już po zębach itd trudno okreslić - o wiek mojej Pepy pytałam już co najmniej pięciu różnych wetów i wszyscy mówią, że może mieć 8 a może mieć i 11-12 a wszystko zalezy od życia jakie wiodła, a tego nie wie nikt :shake: Quote
Korenia Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Dokładnie, moja np. ma żeby jak 2 latek, niestarte i białe, a ma niecałe 5. Pimpek Asi z dogo był od szczeniaka w schro przez 1,5 roku, a zęby miał jak 8mio latek. Quote
AMIGA Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Cioteczki kochane. Ja to wszystko wiem, ale po niej widac jej latka - jej kręgosłupik, jej wzrok i słuch raczej wskazują, że ona to "siostra" Bendżiego i Fabiusia Quote
AMIGA Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Gabulinka ma już na swoim koncie 104 zł. Pierwsze 50 zł przekazała mi weszka :loveu: od razu w dzień przybycia Gabi do Krakowa :loveu: Dzisiaj na moje konto przyszedł przelew od figa33 - 5o zł dla Gabi. A 4 zł zostały z "przepłaconego" bazarku pati :loveu: na Fabia. Miałam dostać od niej 13 zł, które wcześniej sama założyłam do wpłaty za hotel Fabioso. A kilka dni temu dostałam te pieniążki z 4 złotową nadpłatą. W takim razie uznałam, że Fabio się napewno nie obrazi, jeśli te pieniążki przeznaczymy na Gabulinkę. Quote
BIANKA1 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 malawaszka napisał(a):Bianka i nic nie wiadomo? Moja druga tymczasowiczka rodziła , Chcecie filmik ?:evil_lol: Nie odbierałam telefonów , potem pojechałam na zakupy . . Nic nie wiem :roll: Quote
malawaszka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 a Ty co za pseudohodowlę tam masz co? :evil_lol: też świnka? nie chcemy filmiku - tzn ja nie chcę :lol: Quote
AMIGA Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Gwiazdeczka ma 240 wejść w allegro, ale żadnego obserwatora i żadnego telefonu:shake: Quote
weszka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Gabulinka ma już na swoim koncie 104 zł. Pierwsze 50 zł przekazała mi weszka :loveu: od razu w dzień przybycia Gabi do Krakowa :loveu: Ja tylko przekazałam, a pieniążek jest od furciaczek :loveu: Czekam nadal na wyniki "maglowania" potencjalnego domku dla Gabinki. Quote
BIANKA1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Własnie słucham relacji ,.................... nie , bo mąż się nie zgadza , bo za stara .:shake: Quote
furciaczek Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Powiedzcie kochane do kiedy Gabi ma zabezpieczony hotelik?? Ja teraz tez kiepsko z kasa stoje, caniak mi z adopcji wrocil i trafil do hotelu a kompletnie nie bylam na to gotowa:shake: ale jak bedzie trzeba to cos jeszcze przesle babulence. Quote
AMIGA Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Trudno, widać to nie dla niej domek. Ona będzie miała lepszy. Furciaczek - narazie mamy uzbierane 104 zł. W "naszym" hotelu opłaty są robione na końcu miesiąca, a nie z góry. Doba hotelowa kosztuje 15 zł Quote
BIANKA1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Chyba ponad godzinę rozmawiałysmy . Pani by ją wzieła , i domek fajny , ale niedawno stracili starego psa , i Pan nie chce za 2-3 lata znowu tego przeżywać . Na nic tłumaczenie , że pies potrzebuje pomocy .Ludzie myślą tylko o swoich uczuciach :shake: Quote
Recommended Posts