Jump to content
Dogomania

starsza SZNAUCERKA GABI...pol roku szukala.. i ZNALAZLA CUDOWNY DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ma allegro, alegratkę, cafeanimal, e-zwierzak - te są odnawiane na bieżąco, robiłam jeszcze w wielu innych miejscach, ale nie odnawiałam ostatnio więc można traktować jakby ich nie było

ja się nie mogę doczekać aż weszka małą obfoci :loveu: wtedy popodmieniam fotki w ogłoszeniach to domek się migiem znajdzie :loveu:

namiary teraz to albo na weszkę, albo na AMIGĘ, albo na mnie - wszystko jedno, potem najlpiej na AMIGĘ chyba bo ona będzie znała Gabi najlepiej

Posted

Po Gabi podjedziemy o "masakrycznej" (jak to słusznie określiła weszka :evil_lol:) porze razem z weszką. Nie mogę przecież pozwolić, żeby tylko ona wstawała o tak wczesnej porze :evil_lol:
Byłam dzisiaj w hotelu w Lednicy. Miejsce Gabi ma zaklepane. Dodatkowo przepięęęękne tereny spacerowe, bo wiosna perzepięknie rozkwitła. Myślę, że Gabi doceni, że trafi do "kurortu" ;)

Właśnie dotarły pieniążki na transport Gabi - 30 zł od poker :loveu: Dzięki wielkie :p

Posted

AMIGA napisał(a):
Po Gabi podjedziemy o "masakrycznej" (jak to słusznie określiła weszka :evil_lol:) porze razem z weszką. Nie mogę przecież pozwolić, żeby tylko ona wstawała o tak wczesnej porze :evil_lol:
Byłam dzisiaj w hotelu w Lednicy. Miejsce Gabi ma zaklepane. Dodatkowo przepięęęękne tereny spacerowe, bo wiosna perzepięknie rozkwitła. Myślę, że Gabi doceni, że trafi do "kurortu" ;)

:p

p. Lucynka też najszczęsliwsza nie była jak usłyszała, że o 5 rano zapukam do drzwi po Gabi :diabloti: Ja mam pobudkę o 4.30. Chce się któraś zamienić? :razz:

Amiga - gdzie umówimy się w Katowicach? CH SILESIA jest Wam lokalizacyjnie znane?

Posted

Ale fajnie że taki łańcuszek cioteczek się ułożył i tyle pomocy :loveu::multi:
Cioteczka furciaczek nie dość że tu do nas wpadła i pomoca ogłoszeniową służy to i pieniążki na hotelik przelała (jak dojda potwierdzę).

Ffrubka a Ty gdzie dalej z Katowic wyruszasz - w którą stronę? Ja nie bardzo wiem gdzie jest CH Silesia ale mam osobistego Hołka tzn. nawigację :evil_lol: więc znajdę. Jest mi właściwie obojętne - o takiej porze nie będzie raczej ruchu więc powinno się przez miasto jechać dobrze.

Aparat oczywiście wezmę, spokojna głowa :cool1:

Posted

weszka napisał(a):

Ffrubka a Ty gdzie dalej z Katowic wyruszasz - w którą stronę? Ja nie bardzo wiem gdzie jest CH Silesia ale mam osobistego Hołka tzn. nawigację :evil_lol: więc znajdę. Jest mi właściwie obojętne - o takiej porze nie będzie raczej ruchu więc powinno się przez miasto jechać dobrze.

Aparat oczywiście wezmę, spokojna głowa :cool1:

My gdzieś na południe (chyba:eviltong:) - ja nie organizuję wypadu więc dokładnie nie wiem, ale w kierunku na Bielsko mniej więcej.
Osobiście Katowic też za bardzo nie znam - tylko weekendowo tam bywam, więc SILESIA wydała mi się najbardziej optymalnym punktem spotkania o tej cudownej, porannej porze:diabloti:

Posted

"Jak dobre wstaaaać, skoro świt,
Jutrzenki blaaaask, duszkiem pić.....
Obiecał miiiiiiiii, skowronek szczęście dziś..."

My się zdamy na osobistego Hołka. Wprawdzie już neraz nam mówił, że jesteśmy na złej drodze a i tak dojechałyśmy, ale może tym razem nas doprowadzi do celu

Posted

Ale o co chodzi ? :roll: Ja codziennie wstaje o 5 rano . Przed 6 idę do lasu , bo wtedy nie ma ludzi i mogę Rokiego spuścić ze smyczy .
Ja potem przeleje te brakujące 20 zł , bo jeszcze 50 przyjdzie od Figi . Muszę tylko dojść do siebie , bo własnie wróciłam ze wsi i widziałam masakryczny wypaek koło Trzebnicy . Osobowy kontra TIR :-(

Posted

My też właśnie codziennie tak wcześnie wstajemy, dlatego w dni wolne od pracy kochaaaaaamy sobie pospać. No ale co się nie zrobi dla Babuni Gabuni

Posted

dziewczyny, ale jak Frubka jedzie potem na południe to Silesia nie jest po drodze - bliżej z A4 jest CH Trzy Stawy - to jest przy autostradzie i nie trzeba zjeżdżać w miasto:razz:

BIANKA1 współczuję widoków :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
dziewczyny, ale jak Frubka jedzie potem na południe to Silesia nie jest po drodze - bliżej z A4 jest CH Trzy Stawy - to jest przy autostradzie i nie trzeba zjeżdżać w miasto:razz:

BIANKA1 współczuję widoków :shake:

Ale Ffrubka nie jedzie od razu na południe :razz: - muszę przelecieć Katowice i do Siemianowic po TZta i resztę ekipy pojechać... więc troszkę mi to nie po drodze (pomijam fakt, że nie mam pojęcia gdzie to jest:evil_lol:)

Posted

weszka napisał(a):
OK to niech zostanie Silesia. Mamy być o 7 tak ? Brrr :diabloti:
Podaję mój numer tel. 607114444 - jakby co :razz:

tak sobie wyliczam ok 5.15 wyjadę pewnie z Gabi, to myślę, że 7.15 powinnam być na miejscu.

mój nr 608 397 161 :p

Posted

No i moze dobrze, że Silezja, bo podejrzewam, że Hołek nie będzie wiedział, gdzie są Trzy Stawy w Katowicach i jeszcze nie daj Bóg doprowadzi nas prosto w Tatry :evil_lol:

Posted

Witam wszystkich!
Nawet nie wiem jak tu się znalazłem.Widzę ,że weszkowatoamigowate Cioteczki znalazły już zastępcę Fabia.Bardzo się cieszę ,bo znowu będę miał kogo odwiedzać w hoteliku.Oczywiście jakimś tam małym stopniu zobowiązuję się partycypować w kosztach.Ale to dopiero w maju jako,że teraz jestem do tyłu z czasem .

Posted

Szlag mnie trafi :angryy: napisałam posta, dowiedziałam się że nie mam uprawnień i mi go zeżarło :angryy:

Chciałam przypomnieć że przed Beniem i Fabiem była jeszcze u nas babulinka średniaczka Tinka :loveu: i staruszek Guzik :loveu:. Amiga chyba w tej sytuacji otworzymy oddział geriatrii dla średniaków :razz:

Ffrubka numer wpisany i będziemy się zdzwaniać jakby co.

jurmar jesteś zawsze we właściwym miejscu :loveu:

A na moje konto przyszło 50 zł na hotelik od cioteczki furciaczek :loveu:

Posted

Ja juz się nie mogę doczekać piątku. Strasznie jestem ciekawa co to za cudeńko z tej naszej Gabi.
Chyba niedługo będę mogła napisac jakąś pracę pt. "Charaktery starszych sznaucerów" :evil_lol:
Jurmar - fajnie, że tu trafiłeś. Hotelowe psiaczki też się pewnie ucieszą, bo im się zapowiada znowu "przewoźna stołóweczka" :p

Posted

Amigo , ona nie jest zła . Jest ładnie zrobiona , Do ludzi jest miła . Te koty , to jest to co nie pozwala jej poczekać na dom u p Lucyny . Ona nie brudzi w domu . jest posłuszna . Jednak względem kotów jest nie reformowalna :shake:

Posted

Ffrubka napisał(a):
mam nadzieję, że mój stffór z kotem jej się nie pomyli :evil_lol:

Ona widziała już takie cudo :evil_lol:
Ffrubka , kiedy wracasz ze Ślaska Górnego na Dolny ?