Jump to content
Dogomania

starsza SZNAUCERKA GABI...pol roku szukala.. i ZNALAZLA CUDOWNY DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
a jakaś papierowa gazeta wrocławska? co tam macie poczytnego?

Wrocławska i Wyborcza
Do Wrocławskiej trzeba miec talony , a do Wyborczej to można dać normalnie , przez internet.

Posted

malawaszka napisał(a):
jakie talony? i skąd je wziąc?

Treba kupować gazetę i czasami drukują taki talon .Kiedys ogłaszałam kociaki . Ale słabo szły . z Wyborczej wiekszy odzew .

Posted

weszka napisał(a):
Czy dziewczynka jest tam gdzie była? Może tam zostać czy rzeczywiście grozi jej powrót do schroniska?

Jeszcze jest , ale właściwie siedzi na walizkach . Tam jest sporo kotów . Ona niby nie widzi , ale kota widzi doskonale . Dla nich jest zagrożeniem życia , bo one nie są przyzwyczajone do uciekania prze psami .
Gabi atakuje też psy , co dla opiekunki jest bardzo uciązliwe . Nie wiem na ile p Lucynie starczy cierpliwości .

Posted

Sunia czuje się dobrze . Bardzo sie rozpanoszyła . Jast z nią wielki kłopot , bo zagraża zyciu kotów i psiaków .
Jeśli nie znajdzie choć nowego tymczasu , bedzie musiała wrócic do schroniska .I to w bardzo niedługim czasie .:-(

Posted

weszka napisał(a):
Tylko skąd ten tymczas wytrzasnąć :shake::roll:

Nie mam pojęcia . Ja na początku maja wyjeżdzam , zresztą tez mam kilka kotów .
Jak wyjadę to praktycznie strace kontakt z p Lucyna i już wtedy nawet nie bedę wiedziała , co sie dzieje .Wtedy pewnie Gabi wróci do schronu .